Connect with us

Economie

Dolfijn zwemt naar boot om honden even gedag te zeggen.

Stanley en Miles, twee snoezige honden, maakten onlangs een nieuw vriendje. Een vriendje dat in de zee leeft.

De schattige ontmoeting vond onlangs plaats toen hun baasje, Magen Peigelbeck, een boottocht maakte. Magen en de honden waren voor de kust van Georgia, toen een zeezoogdier hen even gedag wilde zeggen.

De nieuwsgierige dolfijn wilde vriendjes maken met de viervoeters! Magen zag hoe de dolfijn recht naar de honden zwom en herhaaldelijk uit het water sprong. Het leek wel alsof hij hen wilde begroeten.

Magen getuigde: “Ik was diep onder de indruk. Ik wist dat dit een bijzonder moment was.”

De magische gebeurtenis, die recht onder de ogen van Magen plaatsvond, ging een poos voort. Het speelse zeezoogdier was dol op de twee honden. De dolfijn leek helemaal niet geïnteresseerd te zijn in Magen.

Gelukkig had Magen een camera bij de hand om het hele tafereel op camera vast te leggen en met de wereld te delen.