-

Economie

Gaby Blaaser steekt Instagram in brand met alleen maar visnetje om.

Ziet er een beetje frisjes uit!

Nederland maakte in november 2014 kennis met Gaby Blaaser als Sacha Kramer in Goede tijden, slechte tijden. In 2015 nam ze de scepter over van Yvonne Coldeweijer als presentatrice van Campingfire. Een jaar later was er haar deelname aan Expeditie Robinson. Maar ondertussen kent iedereen haar vooral van de sociale media.

De actrice maakt vooral furore vanwege haar foto’s die soms letterlijk weinig om het lijf hebben. Ook afgelopen weekend vond de blondine het nog eens nodig om te temperaturen een beetje op te poken.

Blaaser met alleen een visnetje om haar lijf

De meeste mensen gebruiken visnetjes om te vissen. Maar de rondborstige blondine vond een heel ander gebruik voor zo’n netje. We moeten toegeven dat we het niet erg zouden vinden, moest dit een nieuwe trend worden!

View this post on Instagram

#happyeaster ? #mood #stayhome

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) on

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder