Connect with us

Economie

Gaby Blaaser steekt Instagram in brand met alleen maar visnetje om.

Ziet er een beetje frisjes uit!

Nederland maakte in november 2014 kennis met Gaby Blaaser als Sacha Kramer in Goede tijden, slechte tijden. In 2015 nam ze de scepter over van Yvonne Coldeweijer als presentatrice van Campingfire. Een jaar later was er haar deelname aan Expeditie Robinson. Maar ondertussen kent iedereen haar vooral van de sociale media.

De actrice maakt vooral furore vanwege haar foto’s die soms letterlijk weinig om het lijf hebben. Ook afgelopen weekend vond de blondine het nog eens nodig om te temperaturen een beetje op te poken.

Blaaser met alleen een visnetje om haar lijf

De meeste mensen gebruiken visnetjes om te vissen. Maar de rondborstige blondine vond een heel ander gebruik voor zo’n netje. We moeten toegeven dat we het niet erg zouden vinden, moest dit een nieuwe trend worden!

View this post on Instagram

#happyeaster ? #mood #stayhome

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) on