Connect with us

Economie

Barbie deelt nieuwe selfie van verwondingen.

Na haar zwaar ongeluk mag Samantha de Jong (30) van geluk spreken dat ze het nog kan navertellen. Ondertussen maakt de blondine het uitstekend en geniet ze met volle teugen van haar zwangerschap. Barbie deelt een nieuwe selfie waarop te zien is dat de verwondingen in haar gezicht al goed genezen zijn.

Vechten voor leven

Als je haar nu ziet, is het moeilijk te geloven dat ze enkele weken geleden nog door het oog van de naald kroop. De enige herinneringen aan haar zwaar auto-ongeluk zijn de verwondingen in haar gezicht. Deze week deelde de voormalige realityster een selfie van de wonden in haar gezicht. Die lijken overigens al goed genezen. Zelf lijkt ze er nog weinig aandacht aan te besteden. De blondine schreef: “Happy Monday.”

Gerrit had glaasje op

Ondertussen was Gerrit, die toen achter het stuur zat, openhartig over de toedracht van het ongeval. De nieuwe vriend van Samantha geeft toe dat hij gedronken had. Daarover onthulde hij: “Ik rijd al ruim tien jaar niet meer met drank op. Maar die middag wel. Mijn handen waren nog vet van het barbecueën en ik reed, waarschijnlijk, te hard door die bocht. Een bocht die ik op mijn duimpje ken. En toen ging het fout. Ik verloor de macht over het stuur en ineens was daar die klap. Ik begreep direct dat het foute boel was.” Uiteindelijk zou uit de bloedtest blijken dat hij 1,7 promille alcohol in zijn bloed had.

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy monday ❤️?

Een bericht gedeeld door Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) op