-

Economie

Barbie deelt nieuwe selfie van verwondingen.

Na haar zwaar ongeluk mag Samantha de Jong (30) van geluk spreken dat ze het nog kan navertellen. Ondertussen maakt de blondine het uitstekend en geniet ze met volle teugen van haar zwangerschap. Barbie deelt een nieuwe selfie waarop te zien is dat de verwondingen in haar gezicht al goed genezen zijn.

Vechten voor leven

Als je haar nu ziet, is het moeilijk te geloven dat ze enkele weken geleden nog door het oog van de naald kroop. De enige herinneringen aan haar zwaar auto-ongeluk zijn de verwondingen in haar gezicht. Deze week deelde de voormalige realityster een selfie van de wonden in haar gezicht. Die lijken overigens al goed genezen. Zelf lijkt ze er nog weinig aandacht aan te besteden. De blondine schreef: “Happy Monday.”

Gerrit had glaasje op

Ondertussen was Gerrit, die toen achter het stuur zat, openhartig over de toedracht van het ongeval. De nieuwe vriend van Samantha geeft toe dat hij gedronken had. Daarover onthulde hij: “Ik rijd al ruim tien jaar niet meer met drank op. Maar die middag wel. Mijn handen waren nog vet van het barbecueën en ik reed, waarschijnlijk, te hard door die bocht. Een bocht die ik op mijn duimpje ken. En toen ging het fout. Ik verloor de macht over het stuur en ineens was daar die klap. Ik begreep direct dat het foute boel was.” Uiteindelijk zou uit de bloedtest blijken dat hij 1,7 promille alcohol in zijn bloed had.

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy monday ❤️?

Een bericht gedeeld door Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) op

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder