Connect with us

Economie

Er schuilt een akelig detail in deze familiefoto, maar slechts weinig mensen zien het.

Je schrikt je een hoedje als je het ziet!

Wanneer je iets bekijkt, lijkt het op eerste zicht misschien compleet normaal, maar wanneer je wat beter kijkt, verschijnen er soms verrassende en interessante details. En soms is het gewoon regelrecht akelig!

Op het internet zijn genoeg voorbeelden te vinden van dergelijke foto’s. Dingen als lastige visuele illusies of visuele puzzels fascineren de mensheid al eeuwenlang.

Dat is wellicht ook de reden waarom deze uitdagingen zich online verspreiden als een lopend vuurtje.

Een van de meest populaire foto’s in die stijl, is een op het eerste zicht ordinair familieportret. Een moeder en vader en hun vier kinderen zitten op de bank en kijken in de lens. Best normaal, maar er schuilt een raar en griezelig detail in de foto.

Een raar detail op de foto

Hoewel iedereen er heel normaal uitziet, is er iets heel fout aan de hand. Maar het is moeilijk om dat op het eerste zicht te zien. Dat is namelijk de uitdaging. Ontdek de fout!

Wij hadden best wat tijd nodig om te achterhalen wat er niet klopte. Maar eenmaal we het gezien hadden, kwamen we niet meer bij van het lachen. Zelfs al is het een beetje eng.

Bestudeer de onderstaande foto. Het ziet er een perfect en gelukkig gezinnetje uit, maar er staat iets vreemd op de foto. Een detail dat alles verandert.

Zie jij wat het is?

Heb jij het bizarre detail in de foto gevonden?

Als je het hebt gevonden, heb je echt arendsogen en doen we ons petje af voor jou!

De familie weet het

Voor de mensen die het niet gevonden hebben, geven we de oplossing hieronder weg. Kijk maar eens naar het omlijnde gebied.

Kijk eens aan! Er zit een zevende persoon begraven onder de familie.

We nemen aan dat de familie dit maar al te goed wist. Het is wellicht niet nodig om het huis plat te branden en op de vlucht te slaan!

Wellicht wilden ze de mensen gewoon een beetje voor de gek houden. We weten echter niet wie de zevende persoon onder het gezin is. Wat we wel weten, is dat hij of zij zo snel mogelijk weg wilde na door zes mensen verpletterd te worden.

Had jij dit detail meteen opgemerkt? Deel dit met je vrienden om ook hen uit te dagen.

Lees verder

Economie

Kremlin insiders waarschuwen: ‘Poetin gaat door tot bittere eind’

Poetin

Een toenemend aantal Kremlin ingewijden twijfelt acht weken na de inval in Oekraïne of dit wel een goede beslissing was. De groep insiders vreest dat dit nog decennialang catastrofale gevolgen zal hebben. Persbureau Bloomberg sprak met tien ingewijden, die uit vrees voor vergelding anoniem wensen te blijven.

Een aanzienlijk deel van de Russische elite blijft de oorlog steunen. Ze omarmen het discours van Poetin dat een conflict met het Westen onvermijdelijk is. Ook denken ze dat de Russische economie zich wel zal aanpassen aan de sancties.

Toch is er een groter wordende groep van insiders die vrezen dat de oorlog in Oekraïne zal leiden tot jarenlang isolement en de economie nog verder in het slop zal duwen. Meer nog: ze zijn bang dat de invasie een catastrofale fout was.

Tot bittere eind

Poetin is alsmaar meer afhankelijk van een kleine kring van hardliners. De insiders weten dat Poetin zal doorgaan tot het bittere eind. De Russische president zal nooit toegeven en op dit moment is er niet meteen een gevaar dat hij de macht zal verliezen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

prinses Alexia

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Lees verder

Economie

Net binnen: Toestand Gerard Joling nog verslechterd, overgebracht naar ander ziekenhuis

Geer

De gezondheidstoestand van Gerard Joling wil maar niet verbeteren. De zanger is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking. Nu is hij overgebracht naar het VU MC.

Geer laat weten: “In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me en daarom is besloten me over te brengen. Ik lig nu op mijn kamer te wachten op wat er komen gaat.”

Hij heeft veel pijn vanwege vocht achter zijn longen. “Donderdagmiddag, zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden.”

Zware pijn

De zanger zegt dat het allemaal heel pittig en heftig is. “Ik ben er allemaal wel van geschrokken.” Geer blijft echter optimistisch. “Maar de pijn is niet normaal.”

Lees verder

Trending