Connect with us

Economie

Er schuilt een akelig detail in deze familiefoto, maar slechts weinig mensen zien het.

Je schrikt je een hoedje als je het ziet!

Wanneer je iets bekijkt, lijkt het op eerste zicht misschien compleet normaal, maar wanneer je wat beter kijkt, verschijnen er soms verrassende en interessante details. En soms is het gewoon regelrecht akelig!

Op het internet zijn genoeg voorbeelden te vinden van dergelijke foto’s. Dingen als lastige visuele illusies of visuele puzzels fascineren de mensheid al eeuwenlang.

Dat is wellicht ook de reden waarom deze uitdagingen zich online verspreiden als een lopend vuurtje.

Een van de meest populaire foto’s in die stijl, is een op het eerste zicht ordinair familieportret. Een moeder en vader en hun vier kinderen zitten op de bank en kijken in de lens. Best normaal, maar er schuilt een raar en griezelig detail in de foto.

Een raar detail op de foto

Hoewel iedereen er heel normaal uitziet, is er iets heel fout aan de hand. Maar het is moeilijk om dat op het eerste zicht te zien. Dat is namelijk de uitdaging. Ontdek de fout!

Wij hadden best wat tijd nodig om te achterhalen wat er niet klopte. Maar eenmaal we het gezien hadden, kwamen we niet meer bij van het lachen. Zelfs al is het een beetje eng.

Bestudeer de onderstaande foto. Het ziet er een perfect en gelukkig gezinnetje uit, maar er staat iets vreemd op de foto. Een detail dat alles verandert.

Zie jij wat het is?

Heb jij het bizarre detail in de foto gevonden?

Als je het hebt gevonden, heb je echt arendsogen en doen we ons petje af voor jou!

De familie weet het

Voor de mensen die het niet gevonden hebben, geven we de oplossing hieronder weg. Kijk maar eens naar het omlijnde gebied.

Kijk eens aan! Er zit een zevende persoon begraven onder de familie.

We nemen aan dat de familie dit maar al te goed wist. Het is wellicht niet nodig om het huis plat te branden en op de vlucht te slaan!

Wellicht wilden ze de mensen gewoon een beetje voor de gek houden. We weten echter niet wie de zevende persoon onder het gezin is. Wat we wel weten, is dat hij of zij zo snel mogelijk weg wilde na door zes mensen verpletterd te worden.

Had jij dit detail meteen opgemerkt? Deel dit met je vrienden om ook hen uit te dagen.

Lees verder

Economie

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder

Economie

“Nieuwe trieste tegenslag voor zanger Frans Bauer: Lijdt aan kanker”

Enkele maanden na het herseninfarct van Mariska (46) heeft de familie Bauer weer zorgen om een ziek familielid. Dorus, de broer van Frans (48), lijdt aan kanker. Dat vertelt de zanger woensdag in ‘De Telegraaf’.

Fans van Frans kennen Dorus uit de diverse realityshows rond de familie. Ook runt de 54-jarige normaliter de fankraam bij concerten van zijn zes jaar jongere broertje. Volgens Frans heeft Dorus een goede prognose, maar wacht de familie nog op nieuws over een datum waarop hij geopereerd kan worden. Aan welke vorm van kanker Dorus Bauer lijdt, is niet bekend.

Begin januari werd Frans’ echtgenote Mariska getroffen door een herseninfarct. “Het is opnieuw een bak ellende die wij over ons heen krijgen”, aldus Frans in de krant. “Ik denk ook weleens: wanneer houdt dit op. Mensen kennen mij als een vrolijke vent, maar ondertussen is er de afgelopen jaren toch wel genoeg aan narigheid en tegenslagen voorgevallen.”

Lees verder

Economie

Simon Keizer protesteert tegen Zwarte Piet: ‘Afschaffen’

Simon Keizer heeft zich niet populair gemaakt in Volendam. De zanger is namelijk fel tegenstander van Zwarte Piet. Dat men in zijn woonplaats nu heeft besloten de zwarte kindervriend af te schaffen, vindt Simon prachtig.

Het heeft even geduurd, maar het conservatieve vissersdorp Volendam heeft nu afscheid genomen van de traditionele Zwarte Piet. De meeste inwoners zijn hier niet blij mee, maar Simon wel. In de podcast De Leeuw Lult Verder zegt Simon dat Zwarte Piet niet normaal is.

Meer kleuren

De extreemlinkse Simon vindt overigens niet dat er geen enkele Zwarte Piet meer mag rondlopen. ”Er mag van mij best nog een zwarte piet tussen, maar dan wel tussen alle kleuren.”

Bron: Showblad

Lees verder
Advertisement

Trending