-

Economie

Enorme bidsprinkhaan peuzelt hersenen van Aziatische hoornaar op.

Dit is pure horror!

Bidden kan ons misschien toch redden van de reuzenhorzels. Een weinig onsmakelijk video toont hoe een gigantische Aziatische hoornaar dan toch zijn gelijke vindt in de vorm van een reusachtige bidsprinkhaan.

Het filmpje begint met de bidsprinkhaan die stilzit en de horzel met zijn vijf ogen geduldig aanstaart. De Aziatische hoornaar kan tot 5 centimeter lang worden en is in Japan verantwoordelijk voor 50 doden per jaar. Onlangs werd het insect ook in de Verenigde Staten gespot.

Sprinkhaan versus Aziatische hoornaar

Plotseling springt de sprinkhaan met zijn lange poten naar de horzel en lijkt hem in een soort houtgreep te nemen. De horzel maakt echter geen schijn van kans en probeert krampachtig zijn hoofd te draaien om aan zijn lot te ontsnappen.

Dan begint de langpotige vleeseter gulzig in te pikken op het hoofd van de hoornaar en peuzelt zijn hersenen op.

Een Twitteraar merkte op: “Bedankt voor deze nachtmerrie.” De ietwat onsmakelijk video ging meteen viraal en werd ondertussen meer dan 16.000 keer bekeken.

De Aziatische hoornaar zorgde onlangs voor heel wat onrust in de Verenigde Staten nadat het insect werd opgemerkt in de Amerikaanse staat Washington.

Video’s tonen hoe verwoestend hun steek is en ze kunnen gemakkelijk grotere dieren zoals muizen doden. Maar voor vele dieren zijn ook bidsprinkhanen een grote bedreiging. Ze eten met het grootste gemak motten, kevers, maar ook kikkers, hagedissen, slangen en zelfs vogels op.

Ze doen zich eveneens te goed aan hun eigen soort. Volgens National Geographic eten de volwassen vrouwtjes de mannetjes na, en zelfs tijdens het paren, op.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder