Connect with us

Economie

Cokeverslaafde moeder laat gehandicapt dochtertje (4) sterven en stopt haar in lade.

Een moeder, wier pasgeboren baby positief testte op cocaïne, verwaarloosde het gehandicapt kind tot ze overleed. Dan stopte ze haar lichaam in een lade. Dat meldt de politie. Jackleen Mullen (23) werd woensdag aangeklaagd wegens moord nadat het lichaam van haar dochter India dinsdag werd aangetroffen in haar huis in Rock Hill in de Amerikaanse staat South Carolina.

Het kleine meisje vertoonde letsels en tekenen van verstikkingsdood. De speurders onderzoeken de precieze doodsoorzaak nog.

Mullen en haar vriend Audrevious Williams (26) hadden de politie eerst nog wijsgemaakt dat India bij familieleden was. Dan deden ze de gruwelijke ontdekking.

Volgens de nieuwszender WKRG toonde Mullen geen enkel medeleven of emotie toen haar verteld werd dat India overleden was. Tijdens de eerste hoorzitting zat ze te snotteren in de banken.

Reeds eerder veroordeeld

Het kleine meisje had fysieke en intellectuele beperkingen. Het kleintje testte vier jaar geleden na haar geboorte ook positief op cocaïne.

De verdachte heeft ook nog een ander kind, dat momenteel bij familie verblijft. Mullen kreeg eerder twee jaar voorwaardelijk voor kinderverwaarlozing en het in gevaar brengen van een minderjarige.

Indien de moeder schuldig bevonden wordt, riskeert ze een gevangenisstraf tot 20 jaar. Hun voormalige buurvrouw Tiara Mendiola zei dat ze geschokt was toen ze het nieuws hoorde. Ze getuigde: “Dit is gewoon het laatste wat je zou verwachten van mensen die verondersteld worden om je te beschermen. Het doet me zo veel pijn.”

Rust zacht, lieve engel. De mensheid heeft je in de steek gelaten. Hopelijk geschiedt er snel gerechtigheid.

Lees verder

Economie

Monique Westenberg neemt nieuwe tatoeage op zéér opmerkelijke plek

Monique leek al een tijdje te twijfelen over de tatoeage maar heeft uiteindelijk toch besloten deze te zetten.

De plek van de tatoeage is echter wel heel opmerkelijk..

Andre Hazes

Monique zou heeft een lange tijd en relatie gehad met Andre Hazes en is ook de moeder van zijn kind. De twee gingen in maart 2021 uit elkaar maar zouden elkaar nog erg vaak gezien hebben. Ze zijn ook nog samen op vakantie geweest en Monique heeft André onlangs nog een plek aangeboden toen André geen huis meer had.

Asymmetrisch gezicht

De reden dat Monique de tattoo heeft genomen is omdat zij zich stoorde aan haar asymmetrische gezicht. Eerder loste zij dit altijd anders op, ze liet dan één kant opvullen van haar lip. Ze wilde van de prikken in haar lip af en heeft dit opgelost door het nemen van een lip tatoeage.

Bekijk de beelden zelf hieronder:

Lees verder

Economie

Gordon deelt schokkend nieuws: ‘Ik was bijna dood’

Gordon lijdt al een geruime tijd aan diabetes. Hier spuit hij insuline voor, maar een grove fout van de zanger zelf mocht hij vorige week bijna met de dood bekopen. De zanger deelt het heftige verhaal op Instagram.

Gordon is in verband met zijn diabetes ook al een tijd aan het diëten. Dat hij 25 kilo is afgevallen is dan ook een immens grote prestatie. Het afvalproces deelt hij met zijn volgers op Instagram, maar helaas was het niet allemaal koek en ei. De zanger maakte namelijk een inschattingsfout die hem vorige week bijna het leven kostte.

Insuline

Omdat hij dacht dat hij met het gewichtsverlies ook genezen zou zijn van de diabetes, is Gordon op eigen initiatief gestopt met insuline spuiten. Dit ging dus allesbehalve goed en inmiddels moet hij weer aan heel strak schema wat spuiten en eten betreft. ‘Dit betekent dat je dus weer aankomt door de insuline en dat is heel frusterend,’ aldus de aangedane BN’er.

Carnivoordieet

Het dieet wat Gordon volgt is het zogenaamde carnivoordieet. Hierbij combineer je vlees met groente en fruit. De koolhydraatinname wordt zoveel mogelijk beperkt, hoewel hij deze ook nodig heeft om de bloedsuiker stabiel te houden. ‘Het is onwijs ingewikkeld allemaal,’ aldus Gordon. Hij noemt diabetes dan ook een sluitmoordenaar, maar ondanks zijn ervaring van vorige week voelt hij zich verder super goed.

Lees verder

Economie

‘Patricia Paay zwanger op 73-jarige leeftijd’: Deelt zwangerschapsfoto

Patricia Anglaia Margareth Paaij (Rotterdam, 7 april 1949) is een Nederlands zangeres en mediapersoonlijkheid. Ze schrijft haar achternaam sinds het begin van haar zangcarrière als ‘Paay’.

De 71-jarige zangeres heeft laten weten dat ze de geboorte van haar dochter het aller mooiste in haar leven vindt en kijkt terug naar toen ze hoog zwanger was.

Net voordat ze zou bevallen van haar dochter Christina Curry was ze in Amerika. Ze kan zich nog herinneren dat het erg warm was die zomer: ‘Nog steeds vind ik de geboorte van mijn dochter het mooiste wat mij ooit is overkomen. Alle gouden platen en succes vallen hierbij in het niets.’

De dochter van Patricia is inmiddels alweer 30 jaar oud en benadrukt dat ze onvoorwaardelijk van haar houdt: ‘Ze is een prachtige, lieve, leuke en knappe volwassen vrouw geworden waar ik ongelofelijk trots op ben.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Lees verder
Advertisement

Trending