Connect with us

Economie

Cokeverslaafde moeder laat gehandicapt dochtertje (4) sterven en stopt haar in lade.

Een moeder, wier pasgeboren baby positief testte op cocaïne, verwaarloosde het gehandicapt kind tot ze overleed. Dan stopte ze haar lichaam in een lade. Dat meldt de politie. Jackleen Mullen (23) werd woensdag aangeklaagd wegens moord nadat het lichaam van haar dochter India dinsdag werd aangetroffen in haar huis in Rock Hill in de Amerikaanse staat South Carolina.

Het kleine meisje vertoonde letsels en tekenen van verstikkingsdood. De speurders onderzoeken de precieze doodsoorzaak nog.

Mullen en haar vriend Audrevious Williams (26) hadden de politie eerst nog wijsgemaakt dat India bij familieleden was. Dan deden ze de gruwelijke ontdekking.

Volgens de nieuwszender WKRG toonde Mullen geen enkel medeleven of emotie toen haar verteld werd dat India overleden was. Tijdens de eerste hoorzitting zat ze te snotteren in de banken.

Reeds eerder veroordeeld

Het kleine meisje had fysieke en intellectuele beperkingen. Het kleintje testte vier jaar geleden na haar geboorte ook positief op cocaïne.

De verdachte heeft ook nog een ander kind, dat momenteel bij familie verblijft. Mullen kreeg eerder twee jaar voorwaardelijk voor kinderverwaarlozing en het in gevaar brengen van een minderjarige.

Indien de moeder schuldig bevonden wordt, riskeert ze een gevangenisstraf tot 20 jaar. Hun voormalige buurvrouw Tiara Mendiola zei dat ze geschokt was toen ze het nieuws hoorde. Ze getuigde: “Dit is gewoon het laatste wat je zou verwachten van mensen die verondersteld worden om je te beschermen. Het doet me zo veel pijn.”

Rust zacht, lieve engel. De mensheid heeft je in de steek gelaten. Hopelijk geschiedt er snel gerechtigheid.