Connect with us

Economie

Chateau Meiland op stelten door mogelijke coronazieke.

“Als je ziek bent, is wijn altijd beter dan melk.”

Momenteel zitten we midden in de coronacrisis. Enkele maanden geleden, tijdens de opnames van Chateau Meiland, was dat nog wel even anders. In de nieuwste aflevering zien we hoe de familie panikeert wanneer er een gast plotseling heel erg ziek wordt. Martien Meiland vreest de toen nog redelijk onbekende ziekte en bedenkt een hilarisch plan om de zieke persoon naar een dokter te brengen.

In plastic wikkelen

De familie is in alle staten wanneer een patiënt al enkele dagen ziek op bed ligt. De situatie van de persoon is zo erg dat de familie overweegt om hen door een dokter te laten onderzoeken. Dat is echter niet zo’n eenvoudige opdracht. De huisarts is moeilijk bereikbaar en de kans is heel klein dat hij ook op bezoek komt.

De familie smeedt alvast een bizar plan om de patiënt dan maar naar de dokter te brengen. Martien zegt: “Eventueel in de aanhanger, met matrassen. Ze moet niet in de auto, dan krijgen wij het ook.” Ze gaan zelfs nog een stapje verder. De familie Meiland overweegt zelfs serieus om haar in plastic te wikkelen. Bij de dokter aangekomen, staan ze echter voor een dichte deur.

Slecht nieuws

Na veel vijven en zessen krijgen ze de dokter toch te pakken. Die heeft echter slecht nieuws. De arts vertelt hen dat de dame de volgende dag bloed moet laten nemen en dat ze ondertussen in quarantaine moet. De uitslag is echter niet voor meteen, dus bestaat de kans dat de dame alleen moet achterblijven in het kasteel terwijl haar familie terugkeert naar Nederland.

Of de vrouw daadwerkelijk is met het coronavirus kregen we nog niet te zien. In de vooruitblik op de volgende aflevering zien we dat ze nog altijd ziek is. Wordt vervolgd!

Lees verder

Economie

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder

Economie

“Nieuwe trieste tegenslag voor zanger Frans Bauer: Lijdt aan kanker”

Enkele maanden na het herseninfarct van Mariska (46) heeft de familie Bauer weer zorgen om een ziek familielid. Dorus, de broer van Frans (48), lijdt aan kanker. Dat vertelt de zanger woensdag in ‘De Telegraaf’.

Fans van Frans kennen Dorus uit de diverse realityshows rond de familie. Ook runt de 54-jarige normaliter de fankraam bij concerten van zijn zes jaar jongere broertje. Volgens Frans heeft Dorus een goede prognose, maar wacht de familie nog op nieuws over een datum waarop hij geopereerd kan worden. Aan welke vorm van kanker Dorus Bauer lijdt, is niet bekend.

Begin januari werd Frans’ echtgenote Mariska getroffen door een herseninfarct. “Het is opnieuw een bak ellende die wij over ons heen krijgen”, aldus Frans in de krant. “Ik denk ook weleens: wanneer houdt dit op. Mensen kennen mij als een vrolijke vent, maar ondertussen is er de afgelopen jaren toch wel genoeg aan narigheid en tegenslagen voorgevallen.”

Lees verder

Economie

Simon Keizer protesteert tegen Zwarte Piet: ‘Afschaffen’

Simon Keizer heeft zich niet populair gemaakt in Volendam. De zanger is namelijk fel tegenstander van Zwarte Piet. Dat men in zijn woonplaats nu heeft besloten de zwarte kindervriend af te schaffen, vindt Simon prachtig.

Het heeft even geduurd, maar het conservatieve vissersdorp Volendam heeft nu afscheid genomen van de traditionele Zwarte Piet. De meeste inwoners zijn hier niet blij mee, maar Simon wel. In de podcast De Leeuw Lult Verder zegt Simon dat Zwarte Piet niet normaal is.

Meer kleuren

De extreemlinkse Simon vindt overigens niet dat er geen enkele Zwarte Piet meer mag rondlopen. ”Er mag van mij best nog een zwarte piet tussen, maar dan wel tussen alle kleuren.”

Bron: Showblad

Lees verder
Advertisement

Trending