-

Economie

Chateau Meiland op stelten door mogelijke coronazieke.

“Als je ziek bent, is wijn altijd beter dan melk.”

Momenteel zitten we midden in de coronacrisis. Enkele maanden geleden, tijdens de opnames van Chateau Meiland, was dat nog wel even anders. In de nieuwste aflevering zien we hoe de familie panikeert wanneer er een gast plotseling heel erg ziek wordt. Martien Meiland vreest de toen nog redelijk onbekende ziekte en bedenkt een hilarisch plan om de zieke persoon naar een dokter te brengen.

In plastic wikkelen

De familie is in alle staten wanneer een patiënt al enkele dagen ziek op bed ligt. De situatie van de persoon is zo erg dat de familie overweegt om hen door een dokter te laten onderzoeken. Dat is echter niet zo’n eenvoudige opdracht. De huisarts is moeilijk bereikbaar en de kans is heel klein dat hij ook op bezoek komt.

De familie smeedt alvast een bizar plan om de patiënt dan maar naar de dokter te brengen. Martien zegt: “Eventueel in de aanhanger, met matrassen. Ze moet niet in de auto, dan krijgen wij het ook.” Ze gaan zelfs nog een stapje verder. De familie Meiland overweegt zelfs serieus om haar in plastic te wikkelen. Bij de dokter aangekomen, staan ze echter voor een dichte deur.

Slecht nieuws

Na veel vijven en zessen krijgen ze de dokter toch te pakken. Die heeft echter slecht nieuws. De arts vertelt hen dat de dame de volgende dag bloed moet laten nemen en dat ze ondertussen in quarantaine moet. De uitslag is echter niet voor meteen, dus bestaat de kans dat de dame alleen moet achterblijven in het kasteel terwijl haar familie terugkeert naar Nederland.

Of de vrouw daadwerkelijk is met het coronavirus kregen we nog niet te zien. In de vooruitblik op de volgende aflevering zien we dat ze nog altijd ziek is. Wordt vervolgd!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder