-

Economie

Buldog kijkt graag naar buiten, dus maakt baasje hilarische kijkgaten.

Gezellig naar buiten kijken in stijl!

Heel wat honden houden ervan om naar buiten te kijken, maar deze buldog doet het op een erg elegante manier.

Bogart, de vierjarige buldog, is dol op aandacht. Toen zijn baasjes een nieuw hek bouwden, was dat echter te hoog om overheen te turen. Daar was Bogart uiteraard niet blij mee.

Zijn baasje Ranveig Bjørklid Levinsen legde uit: “Mijn echtgenoot bouwde een nieuw hek omdat onze oudere hond erover kon springen. Ze zijn heel nieuwsgierig en willen altijd zien wat er aan de hand is.”

Bogart houdt van mensen

De woning van de familie is gelegen naast een populair wandelpad in Denemarken. Bogart doet niets liever dan nieuwe mensen leren kennen.

Om Bogart te plezieren, bouwde de echtgenoot van Ranveig een hek met twee kijkgaten in. Die gaten zijn net groot genoeg zodat de twee honden hun hoofd erdoor kunnen steken.

Facebook / Ranveig Bjørklid Levinsen

Bogart was uiteraard heel tevreden, maar de kijkgaten zagen er wel een beetje gewoontjes uit. Daarom besloot de echtgenoot van Ranveig om de boel een beetje op te fleuren. Hij besloot om de kijkgaten te verven.

Facebook / Ranveig Bjørklid Levinsen

De vrouw legde uit: “Ik vond het wel een leuk idee om de kijkgaten te schilderen, net zoals in pretparken waar je een foto kunt laten maken. Ik koos een kroon en een narrenmuts, en mijn dochtertje Cecilie schilderde het.”

Kleine prins

Bogart is vooral fan van het gat met het kroontje. Dat is maar logisch ook, want hij is de kleine prins van het gezin!

Facebook / Ranveig Bjørklid Levinsen

“Hij is ontzettend lief, trouw en eigenwijs. Als hij iets niet wil doen, zal hij het ook niet doen. Hij vindt het geweldig als we gasten over de vloer hebben. Hoe meer, hoe liever. Hij lijkt wel te denken: meer aandacht voor mij”, vertelde zijn baasje.

Een video van Bogart die zijn hoofd door het kijkgat stak, ging onlangs compleet viraal. Nu is hij echt een toeristische attractie geworden in de omgeving.

Ranveig vertelde: “Ik denk dat de honden en het hek de meest gefotografeerde hond en hek van Denemarken zijn.”

En de honden genieten met volle teugen van hun roem, want nu passeren er nog meer mensen voorbij het hek. De eigenares voegde er nog aan toe: “Ze vinden het fantastisch. Aandacht is altijd goed en soms krijgen ze zelfs een kleine traktatie.”

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder