Connect with us

Economie

Buldog kijkt graag naar buiten, dus maakt baasje hilarische kijkgaten.

Gezellig naar buiten kijken in stijl!

Heel wat honden houden ervan om naar buiten te kijken, maar deze buldog doet het op een erg elegante manier.

Bogart, de vierjarige buldog, is dol op aandacht. Toen zijn baasjes een nieuw hek bouwden, was dat echter te hoog om overheen te turen. Daar was Bogart uiteraard niet blij mee.

Zijn baasje Ranveig Bjørklid Levinsen legde uit: “Mijn echtgenoot bouwde een nieuw hek omdat onze oudere hond erover kon springen. Ze zijn heel nieuwsgierig en willen altijd zien wat er aan de hand is.”

Bogart houdt van mensen

De woning van de familie is gelegen naast een populair wandelpad in Denemarken. Bogart doet niets liever dan nieuwe mensen leren kennen.

Om Bogart te plezieren, bouwde de echtgenoot van Ranveig een hek met twee kijkgaten in. Die gaten zijn net groot genoeg zodat de twee honden hun hoofd erdoor kunnen steken.

Facebook / Ranveig Bjørklid Levinsen

Bogart was uiteraard heel tevreden, maar de kijkgaten zagen er wel een beetje gewoontjes uit. Daarom besloot de echtgenoot van Ranveig om de boel een beetje op te fleuren. Hij besloot om de kijkgaten te verven.

Facebook / Ranveig Bjørklid Levinsen

De vrouw legde uit: “Ik vond het wel een leuk idee om de kijkgaten te schilderen, net zoals in pretparken waar je een foto kunt laten maken. Ik koos een kroon en een narrenmuts, en mijn dochtertje Cecilie schilderde het.”

Kleine prins

Bogart is vooral fan van het gat met het kroontje. Dat is maar logisch ook, want hij is de kleine prins van het gezin!

Facebook / Ranveig Bjørklid Levinsen

“Hij is ontzettend lief, trouw en eigenwijs. Als hij iets niet wil doen, zal hij het ook niet doen. Hij vindt het geweldig als we gasten over de vloer hebben. Hoe meer, hoe liever. Hij lijkt wel te denken: meer aandacht voor mij”, vertelde zijn baasje.

Een video van Bogart die zijn hoofd door het kijkgat stak, ging onlangs compleet viraal. Nu is hij echt een toeristische attractie geworden in de omgeving.

Ranveig vertelde: “Ik denk dat de honden en het hek de meest gefotografeerde hond en hek van Denemarken zijn.”

En de honden genieten met volle teugen van hun roem, want nu passeren er nog meer mensen voorbij het hek. De eigenares voegde er nog aan toe: “Ze vinden het fantastisch. Aandacht is altijd goed en soms krijgen ze zelfs een kleine traktatie.”

Lees verder

Economie

Fans Meilandjes geschokt om ingrijpende uitspraak Martien

Elke maandag vanaf 29 augustus is het nieuwe seizoen van Chateau Meiland al even te zien op SBS6. Het zevende seizoen alweer. Hoeveel seizoenen de Meilandjes nog gaan maken, weten ze nog niet precies, al zeggen ze wel: “Als de kijkcijfers instorten, stoppen we.” Maar Martien heeft méér laten doorschemeren over de toekomst. Een mededeling die de fans niet leuk zullen vinden.

Chateau Meiland is al een paar jaar een groot succes. Inmiddels speelt de serie zich niet meer af in Frankrijk, maar gewoon in Nederland. De kinderen komen ook in hun nieuwe optrekje nog vaak buurten. Ook als er geen camera’s zijn, zijn de kinderen bijna dagelijks te vinden in het huis van hun ouders. “We hebben ook gezegd, we gaan hier niet meer weg, we gaan niet meer verhuizen”, aldus Martien.

Groot hek om tuin

Martien en Erica zitten nu dus eindelijk op hun plek. Om hun tuin heen staat een goed hek. “Hierdoor hebben we geen last van fans.” Iets wat Martien een “verrijking” noemt. Maar of hij deze fans in de toekomst houdt, is de grote vraag, blijkens zijn opmerkingen tegen Veronica Superguide.

Over 5 jaar

Martien weet in ieder geval wat ze gaan doen, mochten ze minder populair worden. “Zolang wij ver boven het miljoen scoren, blijven we doorgaan. Maar over 5 jaar bestaat Chateau Meiland niet meer, hoor. Dan ben ik lekker met de kleinkinderen bezig, misschien hebben Montana en Dirk dan ook wel een kind.”

Bron: Tips en Weetjes

Lees verder

Economie

Politie beukt deur in bij woning Samantha (Barbie) de Jong

Dat het niet goed gaat met Samantha de Jong is al even duidelijk. Recentelijk werd de voormalig realityster nog gespot in een s*ksclub waar ze zichzelf aanbood aan de aanwezige mannen.

Nu schijnen en er weer grote problemen te zijn. Op het gebied van relaties kunnen we de activiteiten van Barbie niet eens meer bijhouden. Regelmatig wisselt ze van partner, wordt ze door haar vriendje de deur uitgezet en ga zo maar verder. Ieder zijn ding, maar alles wijst er vooral op dat de Oh Oh Cherso- deelneemster onwijs diep in de problemen zit. Vandaag is er weer een dieptepuntje voor Samantha bekendgemaakt.

De deur eruit gebeukt
Juicekanaal Reality_FBI deelt een bericht dat bij Barbie de deur van haar woning eruit is gebeukt door de politie. “Weet iemand wat er is gebeurd?” Staat er onder het bericht.

Stilte
Het viel haar volgers al op dat de realityster verdacht stil was op Instagram. De afgelopen periode konden haar volgers zo goed als dagelijks genieten van wat Barbie zoal bezighield, maar er is al een tijd niets meer gepost. Nog voor hier iets over gezegd kon worden, werd het nieuws naar buiten gebracht dat er een politie-inval zou hebben plaatsgevonden bij het huis van Samantha.

Machtiging tot binnentreden
Omdat ze de deur niet opendeed is er besloten om de deur in te beuken. De politie had een machtiging tot binnentreden van de woning, maar waarom is niet duidelijk. Ook zou haar vriendin Nancy (bekend van het programma Echte Meisjes) een bezoekje van de politie hebben gekregen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Mark Rutte gaat geld weggeven

Mark Rutte heeft net als (bijna) alle Nederlanders 190 euro energiecompensatie gekregen. Hij heeft het geld echter niet nodig en gaat het doneren aan…de Egelopvang in Den Haag. Dat heeft Rutte gisteren bij het programma Gesprek met de minister-president gezegd.

Mark Rutte gaat geld weggeven

Egelopvang
Rutte is ”erg voor de egelopvang”, zo zegt hij tegen presentator Xander van der Wulp. ”Ik weet eigenlijk niet of het in Den Haag zit, maar ik heb begrepen dat er wel eentje in de buurt zit.” Rutte geeft naar eigen zeggen veel aan goede doelen en werd recent door een collega gewezen op de egelopvang.

De egel schijnt het moeilijk te hebben. Drieka Rog, bestuurslid bij de opvang, zegt er het volgende over: ”10 jaar geleden waren er zo’n 350 egels in de regio. Nu zijn het er nog maar 220. De opvang kan het geld goed gebruiken, want er worden momenteel maar liefst 32 egels verzorgd.

Geld genoeg
De premier doet de donatie uit eigen beweging. ”Ik heb geen kinderen en heb lage kosten, dus ik heb dat geld niet nodig. Ik verdien een mooi salaris. Maar er zijn ook Tweede Kamerleden die niet zo veel verdienen. Die hebben dat geld wellicht hard nodig. Iedereen mag zelf bepalen wat hij of zij ermee doet.”

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Trending