Connect with us

Economie

Buldog kijkt graag naar buiten, dus maakt baasje hilarische kijkgaten.

Gezellig naar buiten kijken in stijl!

Heel wat honden houden ervan om naar buiten te kijken, maar deze buldog doet het op een erg elegante manier.

Bogart, de vierjarige buldog, is dol op aandacht. Toen zijn baasjes een nieuw hek bouwden, was dat echter te hoog om overheen te turen. Daar was Bogart uiteraard niet blij mee.

Zijn baasje Ranveig Bjørklid Levinsen legde uit: “Mijn echtgenoot bouwde een nieuw hek omdat onze oudere hond erover kon springen. Ze zijn heel nieuwsgierig en willen altijd zien wat er aan de hand is.”

Bogart houdt van mensen

De woning van de familie is gelegen naast een populair wandelpad in Denemarken. Bogart doet niets liever dan nieuwe mensen leren kennen.

Om Bogart te plezieren, bouwde de echtgenoot van Ranveig een hek met twee kijkgaten in. Die gaten zijn net groot genoeg zodat de twee honden hun hoofd erdoor kunnen steken.

Facebook / Ranveig Bjørklid Levinsen

Bogart was uiteraard heel tevreden, maar de kijkgaten zagen er wel een beetje gewoontjes uit. Daarom besloot de echtgenoot van Ranveig om de boel een beetje op te fleuren. Hij besloot om de kijkgaten te verven.

Facebook / Ranveig Bjørklid Levinsen

De vrouw legde uit: “Ik vond het wel een leuk idee om de kijkgaten te schilderen, net zoals in pretparken waar je een foto kunt laten maken. Ik koos een kroon en een narrenmuts, en mijn dochtertje Cecilie schilderde het.”

Kleine prins

Bogart is vooral fan van het gat met het kroontje. Dat is maar logisch ook, want hij is de kleine prins van het gezin!

Facebook / Ranveig Bjørklid Levinsen

“Hij is ontzettend lief, trouw en eigenwijs. Als hij iets niet wil doen, zal hij het ook niet doen. Hij vindt het geweldig als we gasten over de vloer hebben. Hoe meer, hoe liever. Hij lijkt wel te denken: meer aandacht voor mij”, vertelde zijn baasje.

Een video van Bogart die zijn hoofd door het kijkgat stak, ging onlangs compleet viraal. Nu is hij echt een toeristische attractie geworden in de omgeving.

Ranveig vertelde: “Ik denk dat de honden en het hek de meest gefotografeerde hond en hek van Denemarken zijn.”

En de honden genieten met volle teugen van hun roem, want nu passeren er nog meer mensen voorbij het hek. De eigenares voegde er nog aan toe: “Ze vinden het fantastisch. Aandacht is altijd goed en soms krijgen ze zelfs een kleine traktatie.”