-

Economie

Brandweer reanimeert hond die gevangen zat in huisbrand.

Vorig weekend moest de brandweer van SCI Région Sierre uitrukken voor een huisbrand in het Zwitsers dorpje Chalais. Toen ze arriveerden, vernamen ze dat de familiehond Spyke nog in het brandende huis zat.

De heldhaftige brandweerlieden haalden alles uit de kast om de prachtige Berner Sennenhond te redden!

De plaatselijke brandweercommandant Lucien Cottier verklaarde aan Le Nouvelliste dat de baasjes in hun haast om het huis te verlaten er helaas niet in geslaagd waren om hun viervoeter te redden.

De commandant getuigde: “Het waren de huiseigenaars, veilig en wel, die ons meldden dat hun hond, gehinderd door de rook, niet naar buiten was geraakt.”

Er waren negen voertuigen en dertig brandweerlieden ter plaatse om de huisbrand te bestrijden. Terwijl de brandweerlieden de brand blusten, baanden andere brandweerlieden zich een weg naar binnen om de hond te zoeken.

De brandweercommandant doet het relaas: “Ze vonden de bewusteloze hond, redden hem en vervolgens reanimeerden ze hem met de hulp van de aanwezige hulpverleners, alvorens hem naar de dierenarts te brengen. Twee uur later, toen we onze spullen aan het opbergen waren, was Spyke terug en voelde zich stukken beter. Een prachtige afloop van een speciaal verhaal voor ons als brandweerman.”

De brand kon gelukkig snel geblust worden en er vielen geen gewonden. De brandoorzaak wordt nog onderzocht.

Deel dit bericht als ook jij vindt dat deze brandweerlieden een medaille verdienen!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder