-

Algemeen

Emotionele OML-Eva neemt afscheid van haar man: ´Ik wil je hier niet alleen achterlaten!´

Eva Hermans-Kroot, bekend van het tv-programma Over Mijn Lijk, heeft onlangs een emotioneel bericht gedeeld op Instagram waarin ze haar verdriet uit over haar huidige situatie en haar oude leven dat ze zo mist.

In haar post deelt ze een foto met haar man Matthijs, genomen tijdens hun eerste vakantie samen in 2018, toen Eva nog niet ongeneeslijk ziek was. Ze vertelt hoezeer ze verlangt naar hun onbezorgde, spontane leven van vroeger. “Altijd samen en toch mis ik je. Ik mis ons. Ons normale leven, onbezorgd, intiem samen en spontaan,” schrijft ze met pijn in haar hart.

Het verdriet van afscheid nemen

Eva vindt het vooral moeilijk om te accepteren dat ze Matthijs op een dag zal moeten achterlaten. In haar bericht vertelt ze over een emotioneel moment dat ze ’s nachts om 03:00 uur had, waarbij de gedachte dat ze hem ooit alleen moet laten haar verdrietig maakte.

“Ik wil je niet alleen laten zijn, ik wil voor altijd bij jou zijn,” schrijft ze openhartig. Ondanks dat ze elkaar elke dag nog zien, merkt ze dat hun relatie nooit meer hetzelfde zal zijn door de allesbepalende aanwezigheid van de ziekte.

Uitbehandeld

Twee maanden geleden kreeg Eva te horen dat ze uitbehandeld is. Hoewel ze niet precies weet hoeveel tijd ze nog heeft, beseft ze dat het einde nadert. In een eerdere uitzending van de Qmusic ochtendshow Mattie & Marieke vertelde Eva hierover: “Het is nu concreter dat het niet lang meer duurt. Maar het kán wel,” probeerde ze met hoop te zeggen.

Het schrijven van een boek

Ondanks het zware nieuws heeft Eva ook een project dat haar drijft om door te gaan: het schrijven van haar eigen boek. Het boek, dat rond het einde van dit jaar in de winkels zal liggen, is een grote droom die in vervulling gaat.

Ze deelt dat dit haar helpt om positief te blijven en verder te gaan. “Dit is een van de redenen dat ik door wil gaan! Ik wil dit zo graag in mijn handen hebben. Ik kan niet wachten. Nu al zo trots,” schreef ze eerder vol trots.

Eva’s kracht en openhartigheid blijven inspireren, terwijl ze in de laatste fase van haar leven streeft naar betekenisvolle momenten met haar geliefden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Hermans-Kroot (@longeneeslijk)

Algemeen

Geliefde Baywatch-acteur plotseling overleden: ´Was de enige echte reddingszwemmer!´

Acteur Michael Newman, bekend van zijn rol in de iconische serie Baywatch, is op 68-jarige leeftijd overleden. Het Amerikaanse magazine People heeft dit nieuws dinsdag bevestigd. Newman speelde een karikatuur van zichzelf, genaamd Mike ‘Newmie’ Newman, in de populaire serie.

Overlijden door hartcomplicaties

Newman overleed zondag aan complicaties van zijn hart. Zijn goede vriend en regisseur, Matt Felker, bevestigde dit nieuws aan People. “Hij was omringd door zijn familie en vrienden,” aldus Felker, die de impact van Newmans overlijden benadrukt.

Strijd tegen Parkinson

In 2006 kreeg Newman de diagnose van de ziekte van Parkinson. Gedurende zijn laatste jaren heeft hij zich actief ingezet om geld in te zamelen voor de Michael J. Fox Foundation, een organisatie die zich richt op het ontwikkelen van medicijnen tegen deze ziekte. Zijn inzet en strijd inspireerden velen.

Carrière en bijdragen

Michael Newman was van alle Baywatch-castleden de enige die in het echt ook reddingszwemmer was. Hij verscheen in maar liefst 150 afleveringen van de serie, die tussen 1989 en 2001 werd uitgezonden. Naast zijn carrière als acteur was Newman ook brandweerman, een beroep dat hij tot aan zijn pensioen heeft uitgeoefend.

Legacy en herinneringen

Newman laat een rijke erfenis achter, zowel in de entertainmentindustrie als in zijn bijdrage aan de brandweer. Zijn rol in Baywatch blijft een belangrijk onderdeel van de popcultuur, en zijn strijd tegen Parkinson zal niet worden vergeten. De herinneringen aan zijn werk en zijn vechtlust zullen voortleven bij zijn fans en dierbaren.

Lees verder