-

Algemeen

Deze stoffen zijn er allemaal aangetroffen in het lichaam van Liam Payne

Liam Payne, voormalig lid van One Direction, is op tragische wijze om het leven gekomen na een fatale val van zijn hotelbalkon in Buenos Aires.

Uit t0xicologisch onderzoek blijkt dat er in zijn lichaam verschillende soorten drugs zijn aangetroffen, waaronder cocaïne, roze c0caïne, cr@ck en het kalmeringsmiddel benzodiazepine. Daarnaast werd in zijn hotelkamer een pijpje gevonden dat mogelijk gebruikt werd om dr*gs te roken.

Het is vastgesteld dat de 31-jarige zanger is 0verleden aan zowel interne als externe bloedingen die hij opliep door de val. Zijn lichaam blijft voorlopig in Argentinië tot het onderzoek volledig is afgerond, waarbij zijn vader aanwezig is om de situatie te begeleiden.

Steeds meer details komen naar buiten over de omstandigheden rondom Liams dood. Zo melden bronnen dat twee personeelsleden van het hotel drugs zouden hebben geleverd aan Liam kort voor zijn overlijden.

Het zou gaan om een schoonmaker en een ander personeelslid, die mogelijk meerdere keren harddrugs aan hem hebben verstrekt door deze te verstoppen in een zeepdoosje. De politie is een onderzoek gestart naar deze aantijgingen.

Liam had in het verleden al openlijk gesproken over zijn versl@vingsproblemen. Tijdens zijn tijd in One Direction worstelde hij met wat hij zijn “pillen en drankfase” noemde.

In een interview gaf hij aan dat de beste manier om de jonge sterren in toom te houden was door hen op te sluiten in hotelkamers, waar de verleiding van minibars altijd aanwezig was. Daarnaast onthulde hij dat hij ook kampte met suïcidale gedachten, wat een extra laag van tragedie toevoegt aan zijn vroegtijdige overlijden.

Algemeen

Geliefde Baywatch-acteur plotseling overleden: ´Was de enige echte reddingszwemmer!´

Acteur Michael Newman, bekend van zijn rol in de iconische serie Baywatch, is op 68-jarige leeftijd overleden. Het Amerikaanse magazine People heeft dit nieuws dinsdag bevestigd. Newman speelde een karikatuur van zichzelf, genaamd Mike ‘Newmie’ Newman, in de populaire serie.

Overlijden door hartcomplicaties

Newman overleed zondag aan complicaties van zijn hart. Zijn goede vriend en regisseur, Matt Felker, bevestigde dit nieuws aan People. “Hij was omringd door zijn familie en vrienden,” aldus Felker, die de impact van Newmans overlijden benadrukt.

Strijd tegen Parkinson

In 2006 kreeg Newman de diagnose van de ziekte van Parkinson. Gedurende zijn laatste jaren heeft hij zich actief ingezet om geld in te zamelen voor de Michael J. Fox Foundation, een organisatie die zich richt op het ontwikkelen van medicijnen tegen deze ziekte. Zijn inzet en strijd inspireerden velen.

Carrière en bijdragen

Michael Newman was van alle Baywatch-castleden de enige die in het echt ook reddingszwemmer was. Hij verscheen in maar liefst 150 afleveringen van de serie, die tussen 1989 en 2001 werd uitgezonden. Naast zijn carrière als acteur was Newman ook brandweerman, een beroep dat hij tot aan zijn pensioen heeft uitgeoefend.

Legacy en herinneringen

Newman laat een rijke erfenis achter, zowel in de entertainmentindustrie als in zijn bijdrage aan de brandweer. Zijn rol in Baywatch blijft een belangrijk onderdeel van de popcultuur, en zijn strijd tegen Parkinson zal niet worden vergeten. De herinneringen aan zijn werk en zijn vechtlust zullen voortleven bij zijn fans en dierbaren.

Lees verder