-

Algemeen

Yolanthe Cabau opnieuw beschuldigd van jokken: ´Ze is een vuile leugenaar!´

Yolanthe Cabau lijkt haar pr-activiteiten voor haar nieuwe Netflix-realitysoap niet zonder problemen aan te pakken. Voor de tweede keer is ze beschuldigd van liegen, dit keer door Rob Goossens, mediakenner van RTL Boulevard.

Het conflict begon in de zomer, toen Yolanthe en haar manager stellig ontkenden dat er een realitysoap in de maak was. Recent maakte ze echter zonder schaamte bekend dat er wél een realitysoap komt, en nog wel op Netflix. Deze tegenstrijdigheid heeft tot ergernis geleid in de media.

Beschuldiging van liegen

Rob Goossens spreekt zijn frustratie uit over Yolanthe in De BLVD Podcast, waar hij haar beschuldigt van het verdraaien van de waarheid.

Tijdens een persevenement van Netflix zag hij Yolanthe op het podium, en volgens hem was ze opnieuw aan het liegen. Ze beweerde dat ze ervoor had gekozen om uit de schijnwerpers te stappen door naar Los Angeles te verhuizen, wat volgens Rob helemaal niet klopt. In werkelijkheid wilde ze juist meer bekendheid krijgen in de grotere schijnwerpers van Hollywood.

Misplaatste ambitie

Rob wijst erop dat Yolanthe’s carrière in de Verenigde Staten niet veel opgeleverd heeft, afgezien van enkele kleine rollen. Na tien jaar in Amerika probeert ze nu weer relevant te blijven door zich op de Nederlandse markt te richten, met rollen in Nederlandse films en nu dus ook een realitysoap.

Volgens Rob probeert ze haar verhuizing naar Amerika te verkopen als een bewuste keuze om uit de spotlight te stappen, terwijl het in werkelijkheid een mislukte poging was om een grote ster te worden.

Teleurstelling over de realitysoap

Het voorproefje van Yolanthe’s soap lijkt weinig indruk te maken op Rob. Hij vindt de cliffhanger, waarbij de vraag is of Yolanthe’s huis voor december klaar is, niet bepaald spannend of boeiend. Volgens hem maakt het voor niemand echt uit als de bouw twee maanden langer duurt, en hij verwacht dan ook niet veel goeds van de show.

Yolanthe’s pogingen om haar carrière in een positief daglicht te stellen lijken voorlopig dus op scepsis en kritiek te stuiten vanuit de Nederlandse media.

Algemeen

Geliefde Baywatch-acteur plotseling overleden: ´Was de enige echte reddingszwemmer!´

Acteur Michael Newman, bekend van zijn rol in de iconische serie Baywatch, is op 68-jarige leeftijd overleden. Het Amerikaanse magazine People heeft dit nieuws dinsdag bevestigd. Newman speelde een karikatuur van zichzelf, genaamd Mike ‘Newmie’ Newman, in de populaire serie.

Overlijden door hartcomplicaties

Newman overleed zondag aan complicaties van zijn hart. Zijn goede vriend en regisseur, Matt Felker, bevestigde dit nieuws aan People. “Hij was omringd door zijn familie en vrienden,” aldus Felker, die de impact van Newmans overlijden benadrukt.

Strijd tegen Parkinson

In 2006 kreeg Newman de diagnose van de ziekte van Parkinson. Gedurende zijn laatste jaren heeft hij zich actief ingezet om geld in te zamelen voor de Michael J. Fox Foundation, een organisatie die zich richt op het ontwikkelen van medicijnen tegen deze ziekte. Zijn inzet en strijd inspireerden velen.

Carrière en bijdragen

Michael Newman was van alle Baywatch-castleden de enige die in het echt ook reddingszwemmer was. Hij verscheen in maar liefst 150 afleveringen van de serie, die tussen 1989 en 2001 werd uitgezonden. Naast zijn carrière als acteur was Newman ook brandweerman, een beroep dat hij tot aan zijn pensioen heeft uitgeoefend.

Legacy en herinneringen

Newman laat een rijke erfenis achter, zowel in de entertainmentindustrie als in zijn bijdrage aan de brandweer. Zijn rol in Baywatch blijft een belangrijk onderdeel van de popcultuur, en zijn strijd tegen Parkinson zal niet worden vergeten. De herinneringen aan zijn werk en zijn vechtlust zullen voortleven bij zijn fans en dierbaren.

Lees verder