-

Algemeen

André Hazes krijgt fikse boete na annuleren Holland Zingt Hazes: ´Met dank aan Rachel!´

In de nieuwe ontwikkeling rondom André Hazes jr. en zijn moeder Rachel Hazes, komt er mogelijk een boete om de hoek kijken als André besluit zijn optreden bij Holland Zingt Hazes te annuleren.

Dit zou voortkomen uit het contract waarin is vastgelegd dat bij annulering van zijn optreden er financiële gevolgen kunnen zijn, vooral omdat er kaarten onder zijn naam zijn verkocht. Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds besprak deze kwestie in zijn podcast Strikt Privé en stelde dat annulering waarschijnlijk resulteert in een boete.

Conflict met zijn moeder

Het conflict tussen André en Rachel is recent opnieuw opgelaaid, omdat Rachel hem heeft verzocht zijn artiestennaam André Hazes niet langer te gebruiken. Dit is bijzonder, aangezien zij zelf deze naam gebruikt om te adverteren voor het concert Holland Zingt Hazes, waar zij medeproducent van is. Dit zet de situatie op scherp, vooral met de show in aantocht.

Achter de schermen scheiding

Evert benadrukt dat het mogelijk is om de twee backstage van elkaar te scheiden, zoals dat eerder is gedaan bij eerdere familieconflicten. Het Ziggo Dome is groot genoeg, met verschillende verdiepingen voor kleedkamers, om ervoor te zorgen dat de spanningen achter de schermen minimaal blijven. Evert verwacht echter dat André ondanks de spanningen uiteindelijk toch zal optreden, zoals hij dat eerder ook heeft gedaan.

Boete en de toekomst

Als André besluit niet te komen opdagen, kunnen fans teleurgesteld raken en zou hij mogelijk in een lastige situatie terechtkomen. Toch wijst Evert op een mogelijke sterke verdedigingspositie voor André, mocht het tot juridische stappen komen, omdat Rachel zelf adverteert met de naam André Hazes op de posters.

Het lijkt erop dat ondanks de conflicten achter de schermen, André waarschijnlijk toch het podium zal betreden, om zijn fans niet teleur te stellen en de hits van zijn vader ten gehore te brengen.

Algemeen

Geliefde Baywatch-acteur plotseling overleden: ´Was de enige echte reddingszwemmer!´

Acteur Michael Newman, bekend van zijn rol in de iconische serie Baywatch, is op 68-jarige leeftijd overleden. Het Amerikaanse magazine People heeft dit nieuws dinsdag bevestigd. Newman speelde een karikatuur van zichzelf, genaamd Mike ‘Newmie’ Newman, in de populaire serie.

Overlijden door hartcomplicaties

Newman overleed zondag aan complicaties van zijn hart. Zijn goede vriend en regisseur, Matt Felker, bevestigde dit nieuws aan People. “Hij was omringd door zijn familie en vrienden,” aldus Felker, die de impact van Newmans overlijden benadrukt.

Strijd tegen Parkinson

In 2006 kreeg Newman de diagnose van de ziekte van Parkinson. Gedurende zijn laatste jaren heeft hij zich actief ingezet om geld in te zamelen voor de Michael J. Fox Foundation, een organisatie die zich richt op het ontwikkelen van medicijnen tegen deze ziekte. Zijn inzet en strijd inspireerden velen.

Carrière en bijdragen

Michael Newman was van alle Baywatch-castleden de enige die in het echt ook reddingszwemmer was. Hij verscheen in maar liefst 150 afleveringen van de serie, die tussen 1989 en 2001 werd uitgezonden. Naast zijn carrière als acteur was Newman ook brandweerman, een beroep dat hij tot aan zijn pensioen heeft uitgeoefend.

Legacy en herinneringen

Newman laat een rijke erfenis achter, zowel in de entertainmentindustrie als in zijn bijdrage aan de brandweer. Zijn rol in Baywatch blijft een belangrijk onderdeel van de popcultuur, en zijn strijd tegen Parkinson zal niet worden vergeten. De herinneringen aan zijn werk en zijn vechtlust zullen voortleven bij zijn fans en dierbaren.

Lees verder