-

Algemeen

Kijkers niet te spreken over ´arrogant´ gedrag Expeditie Robinson-Timor: ´Onsportief ventje!´

In de nieuwste aflevering van Expeditie Robinson 2024 blijft Timor, de zelfbenoemde leider van kamp Noord, onder vuur liggen. Voor de tweede week op rij moest kamp Noord naar de eilandraad, wat de spanningen binnen het team alleen maar vergroot. De honger en frustratie beginnen steeds meer hun tol te eisen, en kijkers laten hun kritiek niet ongehoord.

Expeditie Robinson

Kritiek op Timor

Hoewel Timor zichzelf als de sterkste speler en leider van het team ziet, denken zowel zijn mede expeditieleden als de kijkers daar anders over. Vooral zijn onsportieve gedrag tijdens de immuniteitsproef stuitte op veel kritiek.

Toen duidelijk werd dat twee sterke leden van kamp Zuid niet mee mochten doen aan de proef, klapte Timor enthousiast, wat niet goed viel bij zowel zijn teamgenoten als het publiek. Op social media, zoals X (voorheen Twitter), regende het reacties met uitspraken als “Onsportief mannetje.”

Expeditie Robinson

Verlies en eilandraad

Ondanks zijn vreugde over de afwezigheid van sterke spelers bij de proef, verloor kamp Noord toch de immuniteitsproef. Dit leidde tot nieuwe spanningen binnen het kamp, waar Timor probeerde een sterke speler weg te stemmen.

Toch lijken veel kijkers te hopen dat zijn eigen teamleden zich tegen hem zullen keren, gezien zijn gedrag de afgelopen weken. Timor lijkt zich niet geliefd te maken en veel kijkers geven aan dat ze hem inmiddels helemaal zat zijn.

Expeditie Robinson

Reactie van het publiek

Niet alleen Timor, maar ook zijn teamgenoten worden bekritiseerd. Veel kijkers begrijpen niet waarom niemand in kamp Noord het initiatief neemt om de danser uit het spel te stemmen, in plaats van een fysiek minder sterke speler zoals Ymre. Het gebrek aan actie wordt door kijkers omschreven als “suffe schapen” die maar achter Timor aanlopen.

Samensmelting in zicht

Volgende week staat de samensmeltingsproef op het programma, en veel kijkers verwachten al dat dit voor de nodige chaos zal zorgen. Terwijl Timor’s gedrag binnen kamp Noord grotendeels onbeantwoord blijft, lijken de leden van kamp Zuid beter in de gaten te hebben wat voor speler hij is. Tijdens de samensmelting zal iedereen voor zichzelf moeten spelen, maar ze moeten ook samen één eiland delen. De vraag is hoe dit gaat verlopen, nu Timor bij meerdere kamp Zuid-leden al geen vrienden heeft gemaakt. “Die samensmelting gaat echt chaos worden,” voorspellen kijkers op social media.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is elke zondagavond om 20.00 uur te zien op RTL 4. Afleveringen terugkijken kan via Videoland of NLZiet.

Algemeen

Geliefde Baywatch-acteur plotseling overleden: ´Was de enige echte reddingszwemmer!´

Acteur Michael Newman, bekend van zijn rol in de iconische serie Baywatch, is op 68-jarige leeftijd overleden. Het Amerikaanse magazine People heeft dit nieuws dinsdag bevestigd. Newman speelde een karikatuur van zichzelf, genaamd Mike ‘Newmie’ Newman, in de populaire serie.

Overlijden door hartcomplicaties

Newman overleed zondag aan complicaties van zijn hart. Zijn goede vriend en regisseur, Matt Felker, bevestigde dit nieuws aan People. “Hij was omringd door zijn familie en vrienden,” aldus Felker, die de impact van Newmans overlijden benadrukt.

Strijd tegen Parkinson

In 2006 kreeg Newman de diagnose van de ziekte van Parkinson. Gedurende zijn laatste jaren heeft hij zich actief ingezet om geld in te zamelen voor de Michael J. Fox Foundation, een organisatie die zich richt op het ontwikkelen van medicijnen tegen deze ziekte. Zijn inzet en strijd inspireerden velen.

Carrière en bijdragen

Michael Newman was van alle Baywatch-castleden de enige die in het echt ook reddingszwemmer was. Hij verscheen in maar liefst 150 afleveringen van de serie, die tussen 1989 en 2001 werd uitgezonden. Naast zijn carrière als acteur was Newman ook brandweerman, een beroep dat hij tot aan zijn pensioen heeft uitgeoefend.

Legacy en herinneringen

Newman laat een rijke erfenis achter, zowel in de entertainmentindustrie als in zijn bijdrage aan de brandweer. Zijn rol in Baywatch blijft een belangrijk onderdeel van de popcultuur, en zijn strijd tegen Parkinson zal niet worden vergeten. De herinneringen aan zijn werk en zijn vechtlust zullen voortleven bij zijn fans en dierbaren.

Lees verder