-

Algemeen

Roy Donders en Michelle zeggen vaarwel: ”Was een mooie tijd”

Roy Donders en zijn grote liefde Michelle hebben hun vakantie in Turkije afgesloten. De twee waren samen met hun kinderen en Roys vader Frans op reis, en hoewel de vakantie vol plezier en ontspanning was, is het afscheid toch zwaar gevallen. Roy deelt via Instagram dat het voor de familie een geweldige tijd was. “Aan al het moois komt een eind. Nu weer naar huis, back to work,” schrijft hij bij een reeks hartverwarmende vakantiefoto’s.

Een Welverdiende Vakantie

De vakantie in Turkije was een moment van rust voor Roy en Michelle, die na een drukke periode in Nederland echt even de tijd namen om tot zichzelf te komen. De foto’s op Instagram tonen een ontspannen en gelukkige familie, die duidelijk genoten heeft van het samenzijn. Roy is niet alleen een bekende realityster, maar ook een ondernemer met een druk leven. Voor hem was deze vakantie een welkome pauze om op te laden voordat hij zich weer in zijn werk stort.

Niet alleen Roy en Michelle genoten van de vakantie, ook de kinderen hadden een geweldige tijd. Turkije bood hen niet alleen de zon en het strand, maar ook de mogelijkheid om tijd door te brengen met hun vader en grootvader, Frans. De vakantie markeerde een belangrijk moment van familiebinding, iets wat Roy altijd hoog in het vaandel heeft staan. De afgelopen maanden waren hectisch voor het stel, mede door hun avonturen met hun Bed and Breakfast, maar in Turkije konden ze even afstand nemen van het dagelijkse leven.

Verkoop van de Bed and Breakfast

Vorige maand namen Roy en Michelle een andere beslissing: ze besloten hun Bed and Breakfast, die ze eerder dit jaar in mei hadden geopend, te verkopen. Dit nieuws kwam als een verrassing voor veel fans, vooral omdat het stel eerder nog groots had geïnvesteerd in het opknappen van de B&B. Er werd onder andere een kamer omgebouwd tot een luxe gastenverblijf en de tuin werd getransformeerd tot een wellness-centrum. Gasten die een nachtje wilden verblijven in het gastenverblijf van Roy en Michelle, betaalden daar een aanzienlijk bedrag voor. Ondanks de populaire locatie en de positieve recensies, hebben ze toch besloten de B&B van de hand te doen.

De reden achter de verkoop is echter niet dat de B&B slecht draaide. Roy en Michelle zijn namelijk zeer ambitieus en hebben nieuwe plannen voor de toekomst. Het stel is op zoek naar een groot stuk grond waar ze twee huizen kunnen neerzetten. De bedoeling is dat het gezin zelf in één van de huizen gaat wonen, terwijl ze het andere huis willen omtoveren tot een nieuwe Bed and Breakfast. Roy is altijd al een ondernemer geweest met grote dromen, en het lijkt erop dat hij nu opnieuw een stap wil zetten om zijn ambities verder te verwezenlijken.

De Toekomstplannen

Ondanks dat ze afscheid nemen van hun huidige B&B, betekent dit niet dat Roy en Michelle stoppen met hun avontuur in de gastvrijheid. Integendeel, ze zijn op zoek naar nieuwe mogelijkheden om hun droom voort te zetten. De verkoop van hun huidige huis en B&B maakt deel uit van hun plan om een nieuwe start te maken. De woning van Roy, die momenteel te koop staat voor 550.000 euro, moet plaatsmaken voor een groter project dat meer ruimte biedt voor hun groeiende ambities. Het idee om een groot stuk grond te kopen met twee huizen biedt niet alleen de kans om een comfortabel thuis te creëren voor hun gezin, maar ook om een nieuwe, grotere Bed and Breakfast te runnen.

Voor Roy en Michelle staat de zoektocht naar de perfecte locatie hoog op hun prioriteitenlijst. Ze willen een plek vinden waar ze niet alleen kunnen wonen, maar ook hun gasten een onvergetelijke ervaring kunnen bieden. De plannen zijn groots, en dat past goed bij het stel dat bekendstaat om hun ondernemende geest en liefde voor gastvrijheid. Roy heeft al laten zien dat hij een neus heeft voor zaken en een talent heeft om mensen zich thuis te laten voelen, dus het is geen verrassing dat hij zijn volgende B&B nog succesvoller wil maken dan de vorige.

Terug naar Werk

Hoewel de vakantie in Turkije voorbij is, betekent dit niet dat Roy en Michelle nu rustig aan gaan doen. Integendeel, nu ze terug zijn in Nederland, zullen ze zich weer volledig richten op hun werk en de verkoop van hun huis. Roy geeft aan dat hij enthousiast is om weer aan de slag te gaan en zijn plannen voor de toekomst verder uit te werken. De komende weken zullen in het teken staan van het zoeken naar een nieuwe locatie voor hun volgende project, maar ook van de dagelijkse werkzaamheden en verantwoordelijkheden die bij het runnen van een onderneming komen kijken.

Het runnen van een Bed and Breakfast is hard werken, maar voor Roy en Michelle is het ook een passie. Ze genieten van het contact met hun gasten en vinden het geweldig om mensen een fijne plek te bieden om te verblijven. Het nieuwe project, waarvan ze hopen dat het snel van de grond komt, is voor hen een kans om hun droom verder uit te bouwen en hun succes voort te zetten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roy Donders official (@roydonderstv)

De Kracht van Familie

Wat opvalt aan Roy en Michelle is de sterke band die ze hebben met hun familie. Niet alleen zijn ze altijd bezig met hun eigen kinderen, maar ook Roys vader, Frans, is een belangrijke steunpilaar in hun leven. Frans was mee op vakantie naar Turkije en genoot zichtbaar van de tijd die hij met zijn zoon en kleinkinderen doorbracht. Familie is voor Roy en Michelle de belangrijkste motivatie achter alles wat ze doen, en dat blijkt uit alles wat ze ondernemen.

Roy deelt vaak op Instagram hoe belangrijk familie voor hem is, en ook tijdens deze vakantie was dat duidelijk te zien. De momenten samen met zijn vader en kinderen zijn voor hem van onschatbare waarde. Het biedt hen niet alleen de kans om herinneringen te maken, maar ook om samen te groeien als gezin. Voor Roy en Michelle is dit de kern van hun geluk: samen zijn met hun geliefden, waar ze ook zijn.

Key Points

  1. Vakantie in Turkije: Roy Donders en Michelle brachten samen met hun kinderen en Roy’s vader Frans een vakantie door in Turkije. Het was een tijd van ontspanning en familiebinding.
  2. Verkoop van de Bed and Breakfast: Roy en Michelle openden in mei een Bed and Breakfast, maar hebben besloten deze nu alweer te verkopen. Ze zijn op zoek naar een grotere locatie om hun ambitieuze plannen voort te zetten.
  3. Nieuwe Plannen: Het stel wil een stuk grond kopen met twee huizen. Eén huis wordt hun nieuwe woonhuis en het andere huis willen ze ombouwen tot een nieuwe Bed and Breakfast.
  4. Ondernemende Geest: Roy en Michelle laten zich niet ontmoedigen en blijven hun ondernemende dromen najagen. Ze zijn vastbesloten om hun succes in de gastvrijheid voort te zetten.
  5. Familie als Prioriteit: Familie speelt een centrale rol in het leven van Roy en Michelle. Hun vakantie in Turkije en de sterke band met Roy’s vader en hun kinderen zijn belangrijke aspecten van hun geluk.

Met de verkoop van hun huidige woning en B&B in het vooruitzicht, staan Roy en Michelle klaar voor een nieuw avontuur. Hun ambitie en liefde voor gastvrijheid blijven hun drijfveer, en het lijkt erop dat er nog veel mooie dingen op hun pad zullen komen.

Algemeen

Wereldberoemde chimpansee gaat over de rooie en rukt baby uit armen van moeder

In Boussou, West-Afrika, heeft een sch0kkend incident plaatsgevonden waarbij een bekende chimpansee, die bekendstaat om zijn gebruik van gereedschap, een baby uit de armen van haar moeder heeft gegrepen en met het kind is verdwenen.

Deze primaten hebben al langer de aandacht van zowel toeristen als wetenschappers, vooral sinds ze voor het eerst werden waargenomen terwijl ze stenen en andere hulpmiddelen gebruikten om voedsel voor te bereiden.

Unieke en Slimme Dieren

De chimpansees in deze regio leven in de nabijheid van de Nimba-bergen en zijn onderwerp van studie voor wetenschappers die hun unieke gedrag en vaardigheden willen begrijpen. Lokale boeren beschouwen de apen als de reïncarnatie van hun voorouders, maar de populatie is de laatste jaren drastisch gedaald tot nog maar vier exemplaren.

Het Tragische Voorval

Ondanks het langdurige onderzoek zonder incidenten, vond op vrijdag 20 september een vreselijke gebeurtenis plaats. Een van de twee overgebleven mannelijke chimpansees greep een acht maanden oude baby uit de armen van haar moeder. Het dier nam het kind mee naar het bos, waar het op brute wijze een einde aan haar leven maakte.

Ooggetuigenverslagen

Ooggetuigen hebben aan lokale media verklaard dat het meisje mogelijk de chimpansee had geïrriteerd door diens gereedschap te gebruiken. Er gaan ook geruchten dat de organen van het kind zijn verzameld voor voedsel. Gen Yamakoshi, hoofdonderzoeker bij het Bossou-instituut, gaf aan dat chimpansees ‘geen angst meer voor mensen kennen’:

“Het is onduidelijk of de incidenten worden veroorzaakt door voedselgebrek of opwinding. Dit gedrag vertonen chimpansees ook tegenover elkaar. Als ze opgewonden zijn, verliezen ze soms hun zelfbeheersing,” aldus Yamakoshi.

Joseph Doré, een lokale inwoner en verantwoordelijke bij het Bossou Environmental Research Institute, voegde eraan toe:

“Het is de manier waarop het gebeurde die de gemeenschap zo boos heeft gemaakt.”

Dit tragische voorval heeft een grote impact gehad op de lokale bevolking en benadrukt de complexe relatie tussen mens en dier in deze unieke omgeving. Het roept vragen op over de veiligheid en het welzijn van zowel de chimpansees als de mensen die in de nabijheid van deze slimme en unieke dieren leven.

Lees verder