-

Algemeen

Superfan van B&B Vol Liefde laat tattoo zetten van Els: ‘Gekker moet het niet worden!’

Sinds dit seizoen van B&B Vol Liefde heeft deelnemer Els een grote schare fans weten te verzamelen. Voor sommigen gaat deze bewondering zelfs nog een stap verder. Een van haar grootste fans, influencer Duncan Tromp, heeft namelijk een opvallende tattoo laten zetten met de tekst “Who Els?”, een duidelijke ode aan Els.

Tattoo en TikTok

Duncan, met meer dan een miljoen volgers op TikTok, deelde het eindresultaat van zijn nieuwe inkt op het platform (zie video). De video trok veel aandacht en zorgde voor reacties van zowel fans als bekende Nederlanders.

Onder anderen acteur Thijs Boermans reageerde verbaasd: “Nee joh, je hebt het echt gedaan?” Duncan zelf hield het luchtig met de tekst “Sorry Els” bij zijn video, verwijzend naar de bijzondere tattoo.

Els reageert met humor

Els heeft inmiddels zelf ook gereageerd op de tattoo. Trots deelde ze een foto van Duncan’s tattoo op haar Instagram, waarbij ze schreef: “Kijk nou… Moet niet gekker worden.” Gelukkig kan Els er wel om lachen, en haar reactie maakt duidelijk dat ze het gebaar met een knipoog waardeert.

Blijft het verhaal van Els en Robert Jan voortduren?

De liefde van de fans voor Els kent duidelijk geen grenzen. Nu blijft het afwachten of de reünie-aflevering van B&B Vol Liefde ons meer inzicht zal geven in het verdere verloop van het verhaal tussen Els en Robert Jan, en of hun avontuur misschien nog een onverwacht vervolg krijgt.

Algemeen

Tim Hofman doet opvallende uitspraak tijdens pr0ces tegen man die hem wilde verm00rden

Het 0penbaar m1nisterie eist 12 jaar celstraf en tbs met dwangverpleging tegen Chris T. (42) voor zijn poging tot m00rd op tv-presentator Tim Hofman. Op 6 september 2023 drong T. gewapend met een omgebouwd gaspistool het BNNVara-gebouw binnen en verklaarde dat hij Hofman wilde doodschieten.

Tim Hofman

Chris T.’s Motivatie en Acties

Chris T., die woensdag voor het eerst in de r*chtszaak verscheen, verklaarde dat hij naar Hilversum was gereisd om ‘controle op te zoeken’ en ‘de confrontatie aan te gaan’ met Hofman.

Hij gaf aan dat hij overwoog om Hofman daadwerkelijk neer te schieten, maar twijfelde of hij het daadwerkelijk zou doen. “Als hij zou komen, zou ik het waarschijnlijk niet eens kunnen,” aldus T. Hij overwoog zelfs een smoesje om Hofman naar de receptie te lokken, maar dit plan werd niet uitgevoerd omdat hij dat ‘zielig voor de baliemedewerkster’ vond.

Na een middag rondfietsen in Hilversum, keerde T. terug naar het BNNVara-gebouw. Hij verklaarde dat hij niet precies wist waarom hij toen naar binnen liep en verklaarde dat hij Hofman zou komen doodschieten en buiten zou wachten. “Dat is echt heel moeilijk,” zei hij tegen de rechter.

Tim Hofman

Verklaring van Tim Hofman

Hoewel Tim Hofman niet in de r*chtszaak aanwezig was, las zijn advocaat Maarten Pijnenburg een verklaring voor. Hofman benadrukte de grote impact van het incident op zichzelf en zijn omgeving.

Hij pleit niet voor een hoge str@f, maar voor een goede behandeling van T. In zijn verklaring merkte Hofman op dat de dreiging tegen hem een maatschappelijk probleem aan de kaak stelt, met name de invloed van radicale en extremistische figuren op kwetsbare personen.

Hofman sprak ook over de rol van sociale media en andere beïnvloeders die radicale ideeën verspreiden, wat kan bijdragen aan dergelijke gewelddadige daden. “Het idee om een mediamaker te vermoorden om wat hij zegt of maakt, druist tegen de democratische fundamenten als persvrijheid en vrijheid van meningsuiting,” aldus Hofman.

Tim Hofman

De Herbeleving van het 1ncident

Hofman heeft het incident eerder gereconstrueerd in zijn programma Boos. Hij verklaarde dat T. wilde demonstreren tegen ‘extreemlinkse personen’. Hofman gaf aan dat hij het incident als een moment van rouw heeft ervaren, waarbij hij bewust de angst en het verdriet heeft gevoeld. Hij vergeleek zijn situatie met die van Peter R. de Vries, en verklaarde dat hij, indien nodig, met een rechte rug zou blijven staan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos)

Chris T. wordt nu geconfronteerd met een zware str@f en een tbs-maatregel, waarbij de rechter de ernst van zijn daad onderkent en de noodzaak van behandeling benadrukt.

Lees verder