-

Algemeen

B&B-kijkers gaan los over Thijz: ”Dit gaat echt veel te ver!”

Een van de meest besproken deelnemers van het huidige seizoen van B&B Vol Liefde is zonder twijfel Thijz, de eigenaar van een kleinschalige bed & breakfast in Frankrijk. Al wekenlang zorgt hij voor ophef onder zowel de kijkers als de deelnemers van het programma. Zijn onorthodoxe en soms botte gedrag, zoals het abrupt naar huis sturen van de deelneemsters Ammarie en Helena, heeft al heel wat stof doen opwaaien. Deze week verwelkomde Thijz een nieuwe deelneemster, Yvonne, maar ook deze ontmoeting verliep allesbehalve soepel.

Handtastelijk Gedrag

De kennismaking met Yvonne leidde meteen tot een opvallend en ongemakkelijk tafereel. Bij een ogenschijnlijk onschuldige knuffel ging Thijz te ver. Hij liet zijn handen over de billen van Yvonne glijden, iets wat zij duidelijk niet op prijs stelde. Maar daar stopte het niet, want Thijz besloot vervolgens om Yvonne vol op de mond te kussen. Dit onverwachte en ongewenste gedrag zorgde direct voor ophef, zowel bij Yvonne als bij de kijkers van het programma.

De reacties op social media lieten niet lang op zich wachten. Veel kijkers waren ontstemd over de manier waarop Thijz zich tegenover Yvonne opstelde en vonden zijn gedrag onaanvaardbaar. Sommigen noemden het zelfs ‘ranzig’ en voorspelden dat het niet lang meer zou duren voordat er een aanklacht voor seksuele intimidatie tegen hem zou worden ingediend.

De Reputatie van Thijz

Het is niet de eerste keer dat Thijz negatief in de aandacht komt te staan in B&B Vol Liefde. Zijn directe en soms onbehouwen manier van doen heeft hem al vaker in de problemen gebracht met de deelneemsters. Zo stuurde hij eerder in het seizoen Ammarie en Helena op een bijzonder botte manier naar huis, wat veel kritiek opleverde van zowel de kijkers als de andere deelnemers.

Thijz lijkt zich echter weinig aan te trekken van de kritiek en gaat onverstoord verder. Zijn gedrag roept echter steeds meer vragen op over zijn ware intenties en karakter. Is hij echt op zoek naar liefde, of geniet hij simpelweg van de macht en controle die hij over de vrouwen in zijn B&B lijkt te hebben?

Moulin de Lacombe: Thijz’ Droomproject

Thijz is de trotse eigenaar van Moulin de Lacombe, een bed & breakfast en kleinschalige camping in een idyllisch dal in Frankrijk. De Moulin de Lacombe werd in 2016 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een geliefde plek voor liefhebbers van natuur, rust en cultuur. De camping, die bestaat uit 18 plekken, richt zich op mensen die op zoek zijn naar eenvoud en authenticiteit. Bezoekers kunnen kiezen voor een verblijf in een volledig ingerichte safaritent of voor het vrije kamperen in de ongerepte natuur.

Het terrein van Moulin de Lacombe biedt verschillende faciliteiten, waaronder een zwembad, een riviertje waar men in kan zwemmen of vissen, een jeu-de-boulesbaan en een gezellig terras waar gasten kunnen eten. De B&B bevindt zich in de buurt van Saint Geniez O’Merle, een pittoresk dorpje in het zuidelijke deel van de Corrèze, dicht bij de Dordogne. De ligging is afgelegen, diep in de heuvels, ver weg van de drukte van de snelweg. De regio staat bekend om zijn schone lucht, wat het een ideale bestemming maakt voor wandel- en fietsliefhebbers.

Thijz heeft als doel om van Moulin de Lacombe een klein paradijs te maken, waar natuurbehoud en eenvoud centraal staan. Hij heeft het terrein een unieke uitstraling gegeven door zoveel mogelijk gebruik te maken van oude en gerecyclede materialen. Met zijn achtergrond in de beeldende kunst biedt Thijz ook cursussen aan in schilderen, beeldhouwen, houtsnijden en vissen. Hiermee probeert hij zijn gasten niet alleen een plek van rust en ontspanning te bieden, maar ook een mogelijkheid om creatief bezig te zijn en nieuwe vaardigheden te leren.

De Toekomst van Thijz in B&B Vol Liefde

Met de huidige controverse rondom Thijz en zijn gedrag tegenover Yvonne rijst de vraag hoe lang hij nog in het programma zal blijven. Hoewel zijn acties duidelijk voor veel ophef zorgen, lijken ze ook de aandacht van het publiek vast te houden. De producers van het programma hebben waarschijnlijk gemengde gevoelens over de situatie: aan de ene kant trekt de controverse kijkers, aan de andere kant dreigt de reputatie van het programma te lijden onder het gedrag van Thijz.

De toekomst van Thijz in B&B Vol Liefde is dus onzeker. Als zijn gedrag blijft escaleren, kan het niet anders dan dat er consequenties volgen, zowel van de kant van de deelneemsters als van de programmamakers. Ondertussen speculeren de kijkers volop over hoe dit seizoen zal eindigen en of Thijz überhaupt een kans maakt om de ware liefde te vinden. De meningen zijn verdeeld: sommigen vinden zijn gedrag onacceptabel en denken dat hij snel zijn biezen zal moeten pakken, terwijl anderen geloven dat Thijz’ ruwe bolster wellicht toch nog een blanke pit verbergt.

Reacties van de Kijkers

De reacties van kijkers op het gedrag van Thijz zijn fel en uiteenlopend. Op social media wordt er druk gediscussieerd over de vraag of Thijz nog wel thuishoort in het programma. Velen vinden dat hij een grens heeft overschreden en spreken hun afschuw uit over zijn handtastelijkheid. Sommigen roepen zelfs op tot het nemen van juridische stappen, vooral in het licht van de opmerking over een mogelijke aanklacht voor seksuele intimidatie.

Anderen proberen het gedrag van Thijz te relativeren of wijzen op de druk waaronder de deelnemers van het programma staan. Zij zien zijn acties als onhandig en ongepast, maar menen dat hij wellicht niet de intentie had om iemand ongemakkelijk te laten voelen. Deze kijkers hopen dat Thijz zichzelf kan herpakken en alsnog op een respectvolle manier verder kan gaan in het programma.

Conclusie: Een Onzekere Toekomst voor Thijz

Thijz heeft zich in dit seizoen van B&B Vol Liefde ontpopt tot een controversiële deelnemer die de gemoederen flink bezighoudt. Zijn handtastelijkheid en directe manier van doen hebben hem al meerdere keren in de problemen gebracht, en het lijkt erop dat de situatie met Yvonne de druppel zou kunnen zijn die de emmer doet overlopen.

De komende afleveringen zullen moeten uitwijzen of Thijz in staat is om zijn gedrag aan te passen en alsnog kans maakt om de ware liefde te vinden, of dat hij zijn eigen ondergang in het programma tegemoet gaat. Eén ding is zeker: B&B Vol Liefde heeft met Thijz een deelnemer in huis die voor zowel opschudding als kijkcijfers zorgt, en de toekomst zal uitwijzen welke kant het opgaat voor de omstreden B&B-eigenaar.

Algemeen

Tim Hofman doet opvallende uitspraak tijdens pr0ces tegen man die hem wilde verm00rden

Het 0penbaar m1nisterie eist 12 jaar celstraf en tbs met dwangverpleging tegen Chris T. (42) voor zijn poging tot m00rd op tv-presentator Tim Hofman. Op 6 september 2023 drong T. gewapend met een omgebouwd gaspistool het BNNVara-gebouw binnen en verklaarde dat hij Hofman wilde doodschieten.

Tim Hofman

Chris T.’s Motivatie en Acties

Chris T., die woensdag voor het eerst in de r*chtszaak verscheen, verklaarde dat hij naar Hilversum was gereisd om ‘controle op te zoeken’ en ‘de confrontatie aan te gaan’ met Hofman.

Hij gaf aan dat hij overwoog om Hofman daadwerkelijk neer te schieten, maar twijfelde of hij het daadwerkelijk zou doen. “Als hij zou komen, zou ik het waarschijnlijk niet eens kunnen,” aldus T. Hij overwoog zelfs een smoesje om Hofman naar de receptie te lokken, maar dit plan werd niet uitgevoerd omdat hij dat ‘zielig voor de baliemedewerkster’ vond.

Na een middag rondfietsen in Hilversum, keerde T. terug naar het BNNVara-gebouw. Hij verklaarde dat hij niet precies wist waarom hij toen naar binnen liep en verklaarde dat hij Hofman zou komen doodschieten en buiten zou wachten. “Dat is echt heel moeilijk,” zei hij tegen de rechter.

Tim Hofman

Verklaring van Tim Hofman

Hoewel Tim Hofman niet in de r*chtszaak aanwezig was, las zijn advocaat Maarten Pijnenburg een verklaring voor. Hofman benadrukte de grote impact van het incident op zichzelf en zijn omgeving.

Hij pleit niet voor een hoge str@f, maar voor een goede behandeling van T. In zijn verklaring merkte Hofman op dat de dreiging tegen hem een maatschappelijk probleem aan de kaak stelt, met name de invloed van radicale en extremistische figuren op kwetsbare personen.

Hofman sprak ook over de rol van sociale media en andere beïnvloeders die radicale ideeën verspreiden, wat kan bijdragen aan dergelijke gewelddadige daden. “Het idee om een mediamaker te vermoorden om wat hij zegt of maakt, druist tegen de democratische fundamenten als persvrijheid en vrijheid van meningsuiting,” aldus Hofman.

Tim Hofman

De Herbeleving van het 1ncident

Hofman heeft het incident eerder gereconstrueerd in zijn programma Boos. Hij verklaarde dat T. wilde demonstreren tegen ‘extreemlinkse personen’. Hofman gaf aan dat hij het incident als een moment van rouw heeft ervaren, waarbij hij bewust de angst en het verdriet heeft gevoeld. Hij vergeleek zijn situatie met die van Peter R. de Vries, en verklaarde dat hij, indien nodig, met een rechte rug zou blijven staan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos)

Chris T. wordt nu geconfronteerd met een zware str@f en een tbs-maatregel, waarbij de rechter de ernst van zijn daad onderkent en de noodzaak van behandeling benadrukt.

Lees verder