-

Algemeen

Prinses Alexia is dolverliefd op deze bekende Nederlandse rapper

Prinses Alexia blijkt helemaal gek te zijn van rapper Frenna, zo maakte Koning Willem-Alexander bekend tijdens hun werkbezoek aan de Verenigde Staten.

Het Koninklijk paar is momenteel op werkbezoek in de staten Georgia en New York, en tijdens hun bezoek aan de beroemde Patchwerk Recording Studios in Atlanta werd duidelijk dat Prinses Alexia een grote fan is van de Nederlandse rapper Frenna. Deze studio staat bekend om zijn illustere opnamesessies met iconen als Madonna, Outkast, Tupac en Beyoncé.

Gisteren waren hiphopartiesten zoals Needlz, Troy Taylor en SMURV aanwezig, samen met de Nederlandse artiesten Frenna en Rotjoch. Het was een unieke gelegenheid voor het Koningspaar om een kijkje te nemen in deze wereldberoemde studio.

Ze kregen de kans om te zien hoe Frenna zijn muziek creëert en mochten zelfs een tijdje achter de mengpanelen plaatsnemen.

Rapper Frenna is zeer vereerd dat het Koningspaar hun werkplek bezocht heeft en heeft met enthousiasme gesproken over zijn muzikale achtergrond en inspiraties. Het Koninklijk Huis benadrukt het belang van hiphop als cultureel en economisch fenomeen, niet alleen voor Atlanta maar ook voor de bredere regio van Fulton County in de Verenigde Staten.

Prinses Alexia’s bewondering voor Frenna werd met plezier gedeeld door het Koninklijk paar, dat de culturele impact van hiphop erkende. Het bezoek aan de Patchwerk Recording Studios bood een uniek inkijkje in de muziekwereld van een stad die vaak wordt aangeduid als de hiphophoofdstad van de VS. Een bezoek aan deze historische studio, waar legendarische albums zijn opgenomen, was voor het Koningspaar een bijzondere ervaring.

Rapper Frenna, die een groeiende fanbase heeft in zowel Nederland als internationaal, was onder de indruk van de interesse van het Koningspaar in zijn werk.

Zijn ontmoeting met Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zal zeker een hoogtepunt zijn in zijn carrière.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Algemeen

Erica Meiland geeft een update na diagnose van k@nker

Eerder werd bekendgemaakt dat bij Erica Meiland een voorstadium van k@nker werd geconstateerd. In het weekblad Weekend gaat ze dieper in op de kijk0peratie die volgde, waarbij ze haar baarmoeder en eierstokken liet verwijderen.

De realityster vertelde aan het weekblad hoe de fases verliepen. Eerst kreeg ze het bevolkingsonderzoek, daarna een bezoek aan de huisarts en vervolgens ging ze naar de gynaecoloog.

“Toen de huisarts belde dat ik werd doorverwezen, schrok ik me rot.” De uitslagen raakten haar diep. “Ik wil nog niet dood,” dacht ze, maar ook: “Als het mijn tijd is, kijk ik terug op een goed leven.”

Toen ze het advies kreeg om haar baarmoeder en eierstokken te laten verwijderen, vond ze dat direct een goed idee.

Kijkoperatie

Erica is goed hersteld na de ingreep. “Een kijk0peratie heeft zo weinig herstel nodig. De derde dag ging ik alweer naar de vuilnisbelt – met piepschuim, want ik mocht niet tillen,” vertelt ze aan Weekend.

Ze geeft aan “geen enkel verschil” te voelen zonder baarmoeder. In de video hieronder maakte Erica eerder het nieuws bekend in Chateau Meiland En Route.

Steun

Martien Meiland was de eerste die wist dat er bij haar een voorstadium van k@nker was geconstateerd. Hij reageerde met een bezorgd gezicht, volgens Erica: “Jeetje, nou dat weer!”

Dochters Maxime en Montana relativeerden de situatie volgens haar: “Je bent er vlug bij.” Erica noemt de gynaecologen in het Alrijne Z1ekenhuis “de grootste heldinnen.”

Lees verder