-

Algemeen

Koningin Camilla voor het eerst openhartig over situatie van Kate Middleton

De geheimzinnigheid rondom Kate Middleton en haar gezondheidstoestand bleef maandenlang bestaan. Sinds haar buikoperatie in januari zijn er slechts kleine updates gegeven door het Kensington Palace, en alleen Prins William heeft wat kleine details aan het publiek verteld tijdens koninklijke verplichtingen buitenshuis.

Noch Koning Charles noch Koningin Camilla hebben iets gezegd – maar afgelopen vrijdag bevestigde Kate dat ze een k@nkerdiagnose had ontvangen.

De exacte details rondom Kate’s k@nker zijn niet bekend, en het paleis heeft gezegd dat ze deze privé wil houden. Ondertussen bracht de familie tijdens Pasen veel tijd samen door, omdat ze enkele weken verbleven in Anmer Hall in Sandringham.

Kate Middleton ontving veel kritiek na haar Moederdagfoto, die bleek te zijn gemanipuleerd. Gelukkig heeft één familielid ervaring met het omgaan met negatieve opmerkingen van zowel de media als het publiek: Koningin Camilla. Zij en Kate Middleton hebben een buitengewone band – en eerder deze week doorbrak de koningin eindelijk de stilte over Kate Middleton voor het eerst sinds de bekendmaking van de k@nkerdiagnose.

Kate Middleton heeft k@nker. De prinses besloot het nieuws een week voor Pasen te delen via hun sociale mediakanalen, en de wereld was geschokt.

Hoewel het natuurlijk een ernstige diagnose is, verzekerde Kate fans – net zoals ze met haar kinderen deed – toen ze op een bankje in de tuin van Windsor zat, dat ze “in orde komt”.

De volledige verklaring van Kate Middleton luidde als volgt; “Ik wilde van de gelegenheid gebruik maken om je persoonlijk te bedanken voor alle geweldige steunbetuigingen en voor je begrip terwijl ik herstelde van de operatie.

Het zijn een paar ongelooflijk zware maanden geweest voor ons hele gezin, maar ik heb een fantastisch medisch team gehad dat goed voor me heeft gezorgd, waarvoor ik zo dankbaar ben. In januari onderging ik een grote buikoperatie in Londen, en destijds werd gedacht dat mijn aandoening niet-k@nkerachtig was. De operatie was succesvol. Echter, tests na de operatie wezen uit dat er k@nker aanwezig was geweest. Mijn medische team adviseerde daarom dat ik een kuur van preventieve chemotherapie zou moeten ondergaan, en ik ben nu in de beginfase van die behandeling.

Dit kwam natuurlijk als een grote sch0k, en William en ik hebben er alles aan gedaan om dit privé te verwerken en te beheren in het belang van ons jonge gezin.

Zoals je je kunt voorstellen, heeft dit tijd gekost. Het heeft me tijd gekost om te herstellen van een grote operatie om mijn behandeling te kunnen starten. Maar, het heeft ons vooral tijd gekost om alles aan George, Charlotte en Louis uit te leggen op een manier die voor hen geschikt is en om hen gerust te stellen dat het goed met me zal gaan.

“We hebben nu wat tijd, ruimte en privacy nodig” Zoals ik tegen hen heb gezegd; ik voel me goed en word elke dag sterker door me te richten op dingen die me zullen helpen genezen; in mijn gedachten, lichaam en geest.

Het hebben van William aan mijn zijde is ook een grote bron van troost en geruststelling. Evenals de liefde, steun en vriendelijkheid die door zovelen van jullie is getoond. Het betekent zoveel voor ons beiden. We hopen dat je begrip hebt dat we als gezin nu wat tijd, ruimte en privacy nodig hebben terwijl ik mijn behandeling afrond. Mijn werk heeft me altijd veel vreugde gebracht, en ik kijk ernaar uit om terug te zijn wanneer ik kan, maar voor nu moet ik me richten op een volledig herstel.

Op dit moment denk ik ook aan iedereen wiens leven is getroffen door k@nker. Voor iedereen die met deze ziekte te maken heeft, in welke vorm dan ook, verlies alsjeblieft de hoop niet. Je staat er niet alleen voor.

Zoals Kate Middleton onthulde, was het nieuws een “grote schok” voor haar familie. Ondertussen kan men alleen maar raden hoe Prins George, Prinses Charlotte en Prins Louis het nieuws hebben ontvangen. De jonge kinderen – tienjarige George, achtjarige Charlotte en vijfjarige Louis – zijn de grootste prioriteit van Prins William en Kate Middleton en zullen dat altijd blijven.

Algemeen

Iris uit B&B Vol Liefde zwaar onder vuur: ‘Ze heeft lak aan RTL’

Of ze nu in Griekenland zit of niet, B&B Vol Liefde-kandidaat Iris houdt haar ‘Yamas’-gewoonte vrolijk in stand, zelfs in Nederland. Vorige week werd ze gespot met deelnemer Jan, wat de nodige wenkbrauwen doet fronsen. Volgens Robin Heerkens en Elsemieke Wormhoudt van de Veronica Superguide-podcast B&B Vol Liefde 2024: De Nabeschouwing, is RTL hier waarschijnlijk niet blij mee. Het netwerk staat erom bekend dat het kandidaten liever niet samen in het openbaar ziet voordat alle afleveringen, inclusief de reünie, zijn uitgezonden. Dit leidt namelijk al snel tot spoilers, iets waar fans en het netwerk niet op zitten te wachten.

Iris en Jan Samen in Nederland

In de nieuwste aflevering van de podcast B&B Vol Liefde 2024: De Nabeschouwing vertelt Robin dat Iris en Jan onlangs in Nederland zijn gespot, een week voordat de opnames van de reünie plaatsvonden. Het duo werd gezien in een platenzaak en op een terras in Scheveningen. Het vriendschappelijke contact tussen hen lijkt dus nog steeds aanwezig te zijn. Dit roept echter vragen op over hun relatie, vooral omdat ze de regels van RTL overduidelijk overtreden door samen in het openbaar te verschijnen.

Regelbreuk Tot Onvrede van RTL?

De regels van RTL zijn strikt: kandidaten mogen niet samen in het openbaar gezien worden zolang de reünie-aflevering nog niet is uitgezonden. Dit is bedoeld om spoilers te voorkomen, zodat kijkers niet al kunnen invullen wat er achter de schermen speelt. Iris en Jan lijken zich echter weinig aan te trekken van deze voorschriften. Ze zaten openlijk op een terras langs de weg, waardoor ze voor iedereen zichtbaar waren. Robin grapt zelfs dat “als je je autodeur opendeed, je Iris tegen haar mond sloeg.” Met andere woorden, de twee deden weinig moeite om hun ontmoeting verborgen te houden.

Wat Betekent Dit Voor Hun Relatie?

Het feit dat Iris en Jan samen in Nederland werden gezien, roept natuurlijk de vraag op wat dit betekent voor hun relatie. Volgens Elsemieke is het een teken dat de twee gewoon doen waar ze zin in hebben. “Het zegt in ieder geval iets over twee mensen die lekker hun gang gaan,” vertelt ze lachend in de podcast. Elsemieke gelooft niet dat er veel romantische vooruitgang is geboekt sinds de opnames van B&B Vol Liefde. Aangezien de show werd opgenomen in april en mei, en Iris daarna een drukke zomer had met haar B&B in Griekenland, lijkt het erop dat ze nu simpelweg de tijd nemen om elkaar beter te leren kennen.

Geen Grootse Liefde, Maar Wel Verbinding

Hoewel de ontmoeting in Nederland niet per se wijst op een diepgaande liefdesrelatie tussen Iris en Jan, laat het wel zien dat de twee nog steeds een sterke band hebben. Het feit dat ze elkaar blijven opzoeken, ook buiten de opnames om, wijst op een hechte vriendschap of een opbloeiende relatie. Jan had na de opnames verplichtingen in Nederland, en het lijkt erop dat hij en Iris elkaar daar gewoon wilden zien en samen tijd wilden doorbrengen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat er een grootse liefdesgeschiedenis tussen hen is ontstaan.

Wat Zegt Dit Over Hun Toekomst?

Elsemieke is ervan overtuigd dat Iris en Jan nog steeds op hetzelfde niveau zitten als tijdens de opnames van de show. Er is misschien geen grote liefdesdoorbraak, maar ze genieten van elkaars gezelschap en ontdekken samen wat de toekomst brengt. Het is mogelijk dat hun relatie verder zal ontwikkelen, maar op dit moment lijkt het erop dat ze het rustig aan doen en vooral genieten van de momenten die ze samen hebben.

Hoewel de ontmoeting tussen Iris en Jan waarschijnlijk niet goed zal vallen bij RTL, biedt het wel een interessant inkijkje in hun huidige relatie. Fans van B&B Vol Liefde zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar wat de toekomst voor hen in petto heeft, vooral nu de reünie-aflevering nog moet worden uitgezonden.

Lees verder