-

Algemeen

Schattig babymeisje heengegaan nadat ze bewusteloos werd aangetroffen in haar kinderdagverblijf

Een schattig baby meisje is 0verleden nadat ze bewustel00s werd aangetroffen op haar kinderdagverblijf, waaruit bleek dat het personeel niet allemaal getraind was in vereiste rean!matie (CPR).

Dakota Becker was slechts drie maanden oud toen hulpverl*ners werden opgeroepen naar een kinderdagverblijf waar ze bewustel00s werd gevonden en niet ademde.

De hartverscheurende ontdekking vond plaats om 10:58 uur op 11 maart bij de Plume Academy Daycare in Bossier, Louisiana.

Volgens functionarissen van Bossier werd de br*ndweer van Bossier City naar het 5500 blok van Barksdale Boulevard gestuurd.

Er werd CPR uitgevoerd en het meisje werd naar het z!ekenhuis gebracht, waar ze tragisch genoeg d00d werd verklaard.

Dakota’s moeder, Kelly Becker, zei: “Dakota was de grootste zegen en kwam met volle kracht ter wereld zonder te wachten. We houden veel van haar en missen haar erg.”

Ze vertelde aan KSLA dat de familie niet vermoedt dat het kinderdagverblijf iets verkeerd heeft gedaan.

“Het is gewoon belangrijk om duidelijk te maken dat we niets vermoeden aan de kant van het kinderdagverblijf.

Terwijl Dakota daar was, hebben ze goed voor haar gezorgd, samen met onze oudste dochter, Blake, de afgelopen drie jaar,” zei Becker.

Het is onduidelijk wie de CPR op Dakota heeft uitgevoerd, of dat zij werkten voor het kinderdagverblijf of een van de eerste h*lpverleners ter plaatse waren.

Het onderzoek loopt nog en er is een aut0psie besteld om de d00dsoorzaak vast te stellen.

Na hun eigen onderzoek naar het kinderdagverblijf te hebben gestart, ontdekte KSLA dat Plume Academy een geschiedenis heeft van andere incidenten.

In 2023 werden de CPR-certificatievereisten niet gehaald bij twee verschillende incidenten, waarbij werd aangegeven dat er een tekort was omdat er geen documentatie was getoond dat alle medewerkers gecertificeerd waren voor infantiele, kinder- en volwassenen-CPR, meldde KSLA.

Vorig jaar werden er twee inspecties van het kinderdagverblijf uitgevoerd waarbij er twee tekortkomingen werden gevonden.

Er waren afzonderlijke gevallen waarbij medewerkers die voor de kinderen zorgden niet over up-to-date certificaten beschikten in pediatrische eerste hulp die waren goedgekeurd door het departement.

Op 15 september slaagde een medewerker er niet in om binnen 24 uur na een kritisch incident melding te maken aan de kinderbesch*rming, waarbij een kind van één jaar oud zijn arm uit de kom trok na het spelen met een tweejarige.

De medewerker verklaarde dat ze het incident niet had gemeld omdat ze dacht dat dit niet nodig was.

Algemeen

Na de vele geruchten wordt het grote geheim van Kate Middleton eindelijk onthuld

Kate Middleton, die wereldwijd wordt aanbeden door miljoenen, overstijgt de grenzen van koninklijke elegantie en wordt gezien als een vooraanstaande figuur in de mode-industrie.

Sinds haar toetreding tot een van ’s werelds meest invloedrijke families, heeft Kate zichzelf gepositioneerd als een icoon van moderne en toegankelijke mode.

Haar stijl en garderobekeuzes worden beschouwd als een eerbetoon aan wijlen prinses Diana, die eveneens bekend stond om haar band met het volk.

Deze benadering markeert een nieuw tijdperk voor de koninklijke familie, waarin tradities worden gemoderniseerd en oude gewoonten worden afgeschud.

De mode-invloed van Kate strekt zich uit over de grenzen van persoonlijke stijl, en heeft invloed op zowel binnenlandse als internationale modetrends.

Traditie

Kate’s vermogen om naadloos te schakelen tussen high-end designerkleding en meer betaalbare stukken weerspiegelt een zeldzame combinatie van koninklijke allure en volks toegankelijkheid.

Dit komt niet alleen tot uiting in haar keuze van kledingmerken, maar ook in haar frequente hergebruik van kledingstukken om duurzaamheid te promoten, wat haar veel lof oplevert.

Haar eerste publieke verschijning in een charmante gele jurk van het Britse merk Karen Millen getuigt van haar strategische en doordachte benadering van publieke kledingkeuzes.

Elk detail van haar publieke verschijning lijkt zorgvuldig te zijn gepland om een specifieke boodschap of waarde over te brengen.

‘Kate-effect’

Het zogenaamde ‘Kate-effect’ beschrijft de verreikende invloed van Kate’s kledingkeuzes, waarbij modeartikelen vaak uitverkocht zijn direct nadat ze door haar zijn gedragen.

Dit fenomeen begon krachtig in 2010 na de aankondiging van haar verloving met prins William, toen een saffierblauwe jurk van Issa binnen enkele uren wereldwijd was uitverkocht.

Het ‘Kate-effect’ heeft niet alleen de verkoop van betrokken kledingmerken gestimuleerd, maar heeft ook de reputatie van de Britse mode op het wereldtoneel versterkt.

Het kenmerkt zich door een diepe en onmiddellijke impact op de mode-industrie en benadrukt de kracht van een publieke figuur als mode-icoon.

Mode

Kate gebruikt mode niet alleen als inspiratiebron, maar ook om subtiele boodschappen van solidariteit en steun te communiceren.

Dit wordt geïllustreerd door haar keuze voor een ananaspatroon tijdens een bezoek aan medische hogescholen, een symbool dat kracht verleent aan vrouwen die worstelen met onvruchtbaarheid.

Deze en vele andere keuzes tonen aan hoe Kate strategisch kleuren en patronen inzet om gevoelens en boodschappen over te brengen aan het publiek.

Stijl

Met haar titelverandering naar Prinses is een merkbare verschuiving opgetreden in Kate’s kledingstijl, die formeler en statiger is geworden.

Dit weerspiegelt haar groeiende verantwoordelijkheden binnen de koninklijke familie en toont de evolutie van de monarchie die zich aanpast aan de moderne tijd.

Prinses Kate

Door de jaren heen heeft Kate Middleton zich gevestigd als een centrale figuur in de modewereld.

Haar jaarlijkse uitgaven aan kleding, geschat op $337.000, en haar vermogen om wereldwijde trends te zetten, zijn indicatief voor haar invloed.

De economische impact van het ‘Kate-effect’ wordt geschat op ongeveer een miljard pond, wat een substantiële bijdrage levert aan de Britse economie en de wereldwijde mode-industrie.

Dit artikel belicht Kate Middleton als een krachtige figuur in de mode, waarbij haar invloed verder reikt dan alleen haar kledingkeuzes.

Lees verder