-

Algemeen

Kate Middleton krijgt hartverwarmende boodschap van broer van prinses Diana

Prinses Diana’s broer, Charles Spencer, heeft zijn onvoorwaardelijke steun betuigd aan Kate Middleton na haar recente openbaring over haar strijd tegen k@nker.

In een ontroerende boodschap uitte de 9e graaf Spencer zijn bewondering voor Kate’s “ongelooflijke waardigheid en kracht”, en benadrukte hij de moed die ze toont in het aangezicht van zo’n verwoestende ziekte.

Deze woorden dragen een diepere betekenis door hun oorsprong bij iemand die zo nauw verbonden was met prinses Diana, en ze getuigen van een oprechte steun voor Kate in haar persoonlijke strijd.

De boodschap van Charles Spencer herinnert ons eraan dat de waardigheid en vastberadenheid die zowel Kate als Diana hebben getoond in moeilijke tijden, een bron van inspiratie zijn voor velen.

Kate’s beslissing om uit de schijnwerpers te stappen, roept parallellen op met de overweldigende media-aandacht die Diana ervoer voor haar tragische d00d, en getuigt van haar vastberadenheid om prioriteit te geven aan haar gezondheid en welzijn.

De steun voor Kate overstijgt het domein van haar familie, met andere leden van de koninklijke familie die ook hun respect en steun uiten. Zelfs prins Harry en Meghan Markle hebben getracht om privé-contact op te nemen om hun steun te betuigen aan Kate in haar moeilijke tijd.

Hun gebaar van medeleven en solidariteit spreekt boekdelen over de banden binnen de koninklijke familie en biedt troost aan Kate tijdens haar moedige strijd.

Hoewel Kate nooit de kans heeft gehad om Diana persoonlijk te ontmoeten, heeft ze onmiskenbaar een speciale plaats veroverd in de harten van de Spencer-familie.

Hun genegenheid en steun sturen een krachtige boodschap van liefde en verbondenheid naar Kate, en bieden haar een bron van troost en kracht in haar strijd tegen deze genadeloze ziekte.

Algemeen

Heftige update Martijn Krabbé over gezondheid na kankerdiagnose

Martijn Krabbé, de geliefde presentator die begin maart van dit jaar zijn k*nkerdiagnose publiekelijk maakte, heeft op deze Hemelvaartsdag goed nieuws gedeeld.

Op Instagram bedankte Krabbé allereerst zijn volgers voor de overweldigende steun die hij heeft ontvangen tijdens zijn moeilijke periode: “Lieve volgers.

Ik heb een update over mijn situatie beloofd. Allereerst wil ik iedereen bedanken die mij zo gesteund heeft de afgelopen maanden.

Collega’s maar zeker ook anderen. Eigenlijk iedereen. Het doet me heel veel goed! Standaard tekst, ik weet het, maar uit het diepst van mijn hart.”

Vervolgens deelde Krabbé een lichtelijk hoopvolle update over zijn gezondheidstoestand: “Dan de situatie zelf.

De eerste resultaten van mijn scans zijn binnen en die zien er zowaar goed uit. Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn.

Laat ik het zo zeggen; het had veel erger kunnen zijn.”

Hoewel de presentator deelde dat de eerste resultaten positief zijn, benadrukte hij dat het nog te vroeg is om definitieve conclusies te trekken over zijn gezondheid: “Maar het is nog te vroeg om te zeggen wat er nu eigenlijk aan de hand is.

Mijn z!ekte is mijn intimiteit op dit moment en dat blijft het liefst zo lang mogelijk. Ik hoop dat jullie dat begrijpen.”

Krabbé onthulde ook enkele gevolgen van zijn z!ekte en behandeling: “De gevolgen? Voorlopig alleen een onstuitbare eetlust (had ik al), slapeloosheid (nothing new) en spierverslapping (het begon al langzaam in te zakken) maar voor de rest?

Een grote dankbaarheid naar het extreem professionele en zorgzame team van het Amsterdam UMC. En een grote bewondering voor mijn dierbare vrouw Deborah en liefste kinderen.

Zij zijn de echte helden op dit moment. Liefs Martijn.”

Martijn Krabbé geeft een update over zijn gezondheid
Krabbé deelde op Hemelvaartsdag een hoopvolle update over zijn gezondheidssituatie op Instagram, waarin hij zijn volgers bedankte voor hun steun tijdens zijn strijd tegen k*nker.

Hij deelde dat de eerste resultaten van zijn scans positief zijn, maar benadrukte dat het nog te vroeg is om definitieve conclusies te trekken.

De presentator blijft voorzichtig optimistisch en bedankte zijn familie en het medische team van het Amsterdam UMC voor hun steun en zorg.

Martijn Krabbé, bekend om zijn openhartigheid, heeft zijn fans regelmatig op de hoogte gehouden van zijn gezondheidsreis sinds hij zijn diagnose bekendmaakte.

Zijn recente update toont zijn vastberadenheid en positieve instelling in het gezicht van uitdagingen.

Lees verder