-

Algemeen

Deze voorspelling van Baba Vanga is uitgekomen: Dit staat ons in 2024 nog te wachten

Baba Vanga, bekend als de Nostradamus van de Balkan, verwierf wereldwijde faam voor haar voorspellingen.

De Bulgaarse helderziende, die zelf blind was, voorspelde enkele opmerkelijke gebeurtenissen tijdens haar leven, zoals de aansl*gen op 9/11 en de Brexit.

Onlangs is een van haar voorspellingen voor dit jaar uitgekomen, maar er zijn nog meer voorspellingen voor 2024.

Hoewel Baba Vanga al sinds 1996 niet meer onder ons is, blijven haar voorspellingen levendig in de harten van haar vele volgers.

Voor 2024 werden zeven voorspellingen gedaan, waarvan de eerste al is uitgekomen.

Ze voorspelde dat de wereld dit jaar “meer last van islamterr0risten” zou krijgen, en met de recente gebeurtenis in Moskou waarbij tot nu toe 135 d0den zijn gevallen en die is opgeëist door IS, beweren volgers dat Baba opnieuw gelijk had.

Naast deze uitgekomen voorspelling zijn er nog zes andere voorspellingen voor 2024:

1. **Vladimir Poetin**: Baba Vanga voorspelt dat de Russische president Vladimir Poetin dit jaar nog zal worden omgelegd door iemand uit zijn eigen land, als een soort “inside job”.

2. **Economische crisis**: Er wordt een immense economische crisis voorspeld met aanzienlijke repercussies voor de mondiale economie, veroorzaakt door factoren als toenemende schuldenlast, politieke spanningen en een machtsverschuiving van West naar Oost.

3. **Klimaat**: Verwacht wordt dat het klimaat wordt verstoord door hevige weersomstandigheden en natuurr*mpen als gevolg van klimaatverandering.

4. **Cyberaanv*llen**: Een toename van cyberaanv*llen wordt voorspeld, gericht op vitale infrastructuur zoals elektriciteitsnetwerken en waterzuiveringsinstallaties.

5. **Medische vooruitgang**: In de medische sector worden doorbraken verwacht, vooral op het gebied van behandelingen voor k*nker en Alzhe!mer, die veelbelovend zijn.

6. **Tech-revoluties**: Er wordt voorspeld dat quantum computing een doorbraak zal beleven die de manier waarop we technologie begrijpen ingrijpend zal veranderen, als onderdeel van de komende technologische revoluties.

Hoewel velen sceptisch zijn, beweren de aanhangers van Baba Vanga dat 85% van haar voorspellingen is uitgekomen. Haar laatste adem blies ze uit in 1996 op 84-jarige leeftijd.

Algemeen

Erica Meiland geeft een update na diagnose van k@nker

Eerder werd bekendgemaakt dat bij Erica Meiland een voorstadium van k@nker werd geconstateerd. In het weekblad Weekend gaat ze dieper in op de kijk0peratie die volgde, waarbij ze haar baarmoeder en eierstokken liet verwijderen.

De realityster vertelde aan het weekblad hoe de fases verliepen. Eerst kreeg ze het bevolkingsonderzoek, daarna een bezoek aan de huisarts en vervolgens ging ze naar de gynaecoloog.

“Toen de huisarts belde dat ik werd doorverwezen, schrok ik me rot.” De uitslagen raakten haar diep. “Ik wil nog niet dood,” dacht ze, maar ook: “Als het mijn tijd is, kijk ik terug op een goed leven.”

Toen ze het advies kreeg om haar baarmoeder en eierstokken te laten verwijderen, vond ze dat direct een goed idee.

Kijkoperatie

Erica is goed hersteld na de ingreep. “Een kijk0peratie heeft zo weinig herstel nodig. De derde dag ging ik alweer naar de vuilnisbelt – met piepschuim, want ik mocht niet tillen,” vertelt ze aan Weekend.

Ze geeft aan “geen enkel verschil” te voelen zonder baarmoeder. In de video hieronder maakte Erica eerder het nieuws bekend in Chateau Meiland En Route.

Steun

Martien Meiland was de eerste die wist dat er bij haar een voorstadium van k@nker was geconstateerd. Hij reageerde met een bezorgd gezicht, volgens Erica: “Jeetje, nou dat weer!”

Dochters Maxime en Montana relativeerden de situatie volgens haar: “Je bent er vlug bij.” Erica noemt de gynaecologen in het Alrijne Z1ekenhuis “de grootste heldinnen.”

Lees verder