-

Algemeen

Vrouw Keely van Pierce Brosnan verrast met totale metamorfose

Keely, de vrouw van Pierce Brosnan, zorgde voor 0pschudding met haar recente verschijning naast haar beroemde echtgenoot op de rode loper.

Op 60-jarige leeftijd zag het voormalige model er opmerkelijk anders uit, wat leidde tot een golf van reacties van fans die haar verbluffende transformatie opmerkten.

De iconische James Bond-acteur en zijn vrouw, al 23 jaar getrouwd, verschenen bij de Oscar Wilde Awards 2024 in Santa Monica, stralend van tijdloze elegantie.

Gehuld in strakke zwarte outfits straalden ze verfijning en stijl uit terwijl ze over de rode loper paradeerden.

Te midden van de complimenten konden fans niet anders dan zich vergapen aan Keely’s opvallende verschijning.

Nadat foto’s van het paar op het internet verschenen, prezen velen hen voor hun gracieuze ouder worden. Sommigen wezen echter op Keely’s schijnbare gewichtsverlies, dat veel aandacht trok.

Pierce Brosnan en Keely leerden elkaar kennen in 1994 en trouwden in 2001. Sindsdien zijn ze een perfect voorbeeld van blijvende liefde in Hollywood, terwijl Keely haar platform gebruikt om milieubewustzijn en dierenrechten te bevorderen.

Ongeacht haar lichaamsgrootte blijft Keely gratie en schoonheid uitstralen, en samen met haar man blijven ze harten veroveren met hun onmiskenbare chemie en niet-aflatende band.

Algemeen

Joost Klein reageert voor het eerst, verkeert in shock

Joost Klein heeft geen deel uitgemaakt van het Eurovisie Songfestival, maar de stilte rondom zijn diskwalificatie is doorbroken.

Cornald Maas, die zich kritisch uitlaat over de European Broadcasting Union (EBU), heeft contact gehad met de zanger.

Volgens Maas was Joost volledig verrast door de diskwalificatie en keek hij uit naar zijn optreden.

“Iedereen was totaal in shock toen vanochtend bleek dat de EBU de beslissing niet wilde herzien,” aldus Maas.

De huidige verblijfplaats van Joost is onbekend, maar de muziekwereld is in rep en roer over de situatie.

Verschillende landen hebben opgeroepen om Joost te steunen. De Albanese deelnemer, die de finale niet heeft gehaald, heeft openlijk zijn steun betuigd via X.

Uit een verklaring van AVROTROS blijkt dat er een incident heeft plaatsgevonden dat eigenlijk nauwelijks noemenswaardig is.

Na zijn optreden op donderdag liep Joost van het podium en wenste niet gefilmd te worden. Een medewerker negeerde zijn verzoek en bleef filmen.

Ondanks herhaalde verzoeken om te stoppen, ging de cameravrouw door.

Volgens de verklaring maakte Joost een ‘dre!gende beweging’ naar de camera, maar heeft hij niemand aangeraakt. De cameravrouw heeft echter de p0litie ingeschakeld.

Na verhoor van Joost, de betreffende medewerkster en getuigen, heeft de EBU besloten Joost te diskwalificeren.

Dit besluit wordt door AVROTROS, NPO en velen anderen als zwaar overdreven beschouwd.

Bovendien is bekend geworden dat de EBU zelfs een vlag van Joost heeft afgepakt van een bezoeker, wat de controverse rondom de situatie verder aanwakkert.

De actie van de EBU om een vlag van Joost af te pakken, voegt nog meer brandstof toe aan het vuur van verontwaardiging.

Het lijkt erop dat de beslissing om Joost te diskwalificeren en de daaropvolgende acties van de EBU een storm van kritiek hebben veroorzaakt, niet alleen binnen Nederland, maar ook internationaal.

De steunbetuigingen aan Joost blijven binnenstromen, niet alleen van fans, maar ook van andere artiesten en delegaties die de gang van zaken als onrechtvaardig beschouwen.

De oproepen tot solidariteit met Joost komen niet alleen van landen die deelnamen aan het Songfestival, maar ook van landen die niet aan de competitie deelnamen.

Deze solidariteit illustreert de brede verontwaardiging over de beslissing van de EBU.

De situatie roept ook vragen op over de handhaving van privacy en respect voor artiesten op het Songfestival.

Het feit dat Joost herhaaldelijk vroeg om niet gefilmd te worden en dat zijn verzoek werd genegeerd, werpt twijfels op over de naleving van de regels met betrekking tot privacy en respect voor artiesten.

Dit brengt de integriteit van het Songfestival als evenement dat de artistieke vrijheid en waardigheid van deelnemers respecteert, in twijfel.

De vraag blijft hangen of de EBU inderdaad een ‘zero-tolerancebeleid’ hanteert voor ongepast gedrag, zoals ze beweren, of dat er sprake is van willekeurige besluitvorming en oneerlijke behandeling van deelnemers.

Deze kwestie werpt een schaduw over het imago van het Songfestival en roept de vraag op of de EBU de belangen van de artiesten wel op de juiste manier behartigt.

Het is duidelijk dat de situatie rondom Joost Klein een diepgaande discussie heeft aangewakkerd over de rol van de EBU, de handhaving van privacy en respect voor artiesten, en de integriteit van het Eurovisie Songfestival als geheel.

Deze kwestie zal naar verwachting nog geruime tijd voortduren en kan mogelijk leiden tot veranderingen in de manier waarop het Songfestival wordt georganiseerd en uitgevoerd.

De steun voor Joost blijft groeien, en het is duidelijk dat zijn diskwalificatie niet onopgemerkt voorbij zal gaan.

Het is nu aan de EBU om de kritiek serieus te nemen en passende stappen te ondernemen om het vertrouwen van artiesten, delegaties en fans in het Eurovisie Songfestival te herstellen.

Lees verder