-

Algemeen

Maan laat fans schrikken met halfna*kte foto en bizarre nieuwe look

Maan, de Nederlandse zangeres, staat bekend om haar gedurfde kapsels en verrassende transformaties.

Na lange tijd te hebben rondgelopen met bruin haar, heeft ze haar volgers al eerder verbaasd met een blonde coupe en zelfs een knalroze onderkant. Nu heeft ze opnieuw een drastische verandering onthuld.

Op een recente foto die ze deelde op haar Instagram Stories, is te zien dat Maan haar lokken flink heeft ingekort.

Het is niet helemaal duidelijk of ze de schaar erin heeft gezet of haar haar simpelweg naar achteren heeft gekamd, maar één ding is zeker: het is kort!

Naast deze opvallende verandering in haar uiterlijk, heeft Maan ook op persoonlijk vlak grote stappen gezet.

Samen met haar vriend, Karel Gerlach, heeft ze een hechte relatie opgebouwd. Het stel pronkte afgelopen zomer zelfs samen op de cover van de Nederlandse Vogue.

In een interview deelden ze openhartig over hun relatie, waarbij Karel vertelde hoe hij verliefd werd op Maan’s unieke kijk op de wereld.

Hoewel er geruchten zijn geweest over mogelijke problemen in Maan’s leven, blijft ze vastberaden en gefocust op haar muziek.

Ze heeft duidelijk gemaakt dat ze een pauze heeft genomen om zichzelf te herontdekken en te werken aan haar nieuwe muziek.

Terwijl ze de komende tijd geen festivaloptredens zal geven, belooft ze haar fans dat er iets groots aan zit te komen.

Maan heeft altijd al een eigenzinnige stijl gehad, zowel op het gebied van haar kapsels als haar muzikale keuzes.

Haar fans kijken dan ook reikhalzend uit naar wat ze nog meer in petto heeft. Met haar recente haarmake-over laat ze zien dat ze niet bang is om te experimenteren en zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden.

De reacties op haar nieuwe look zijn gemengd, zoals te verwachten is bij elke drastische verandering.

Sommige fans prijzen haar durf en vinden de korte coupe verfrissend en edgy, terwijl anderen nostalgisch terugverlangen naar haar vorige haardos.

Hoe dan ook, één ding is zeker: Maan blijft haar eigen pad volgen en laat zich niet weerhouden door de verwachtingen van anderen.

Met haar nieuwste kapsel lijkt Maan klaar te zijn voor een nieuw hoofdstuk in haar carrière.

Haar vastberadenheid en creativiteit beloven veel goeds voor de toekomst, en haar fans kunnen niet wachten om te zien wat ze nog meer voor hen in petto heeft.

Algemeen

Erica Meiland geeft een update na diagnose van k@nker

Eerder werd bekendgemaakt dat bij Erica Meiland een voorstadium van k@nker werd geconstateerd. In het weekblad Weekend gaat ze dieper in op de kijk0peratie die volgde, waarbij ze haar baarmoeder en eierstokken liet verwijderen.

De realityster vertelde aan het weekblad hoe de fases verliepen. Eerst kreeg ze het bevolkingsonderzoek, daarna een bezoek aan de huisarts en vervolgens ging ze naar de gynaecoloog.

“Toen de huisarts belde dat ik werd doorverwezen, schrok ik me rot.” De uitslagen raakten haar diep. “Ik wil nog niet dood,” dacht ze, maar ook: “Als het mijn tijd is, kijk ik terug op een goed leven.”

Toen ze het advies kreeg om haar baarmoeder en eierstokken te laten verwijderen, vond ze dat direct een goed idee.

Kijkoperatie

Erica is goed hersteld na de ingreep. “Een kijk0peratie heeft zo weinig herstel nodig. De derde dag ging ik alweer naar de vuilnisbelt – met piepschuim, want ik mocht niet tillen,” vertelt ze aan Weekend.

Ze geeft aan “geen enkel verschil” te voelen zonder baarmoeder. In de video hieronder maakte Erica eerder het nieuws bekend in Chateau Meiland En Route.

Steun

Martien Meiland was de eerste die wist dat er bij haar een voorstadium van k@nker was geconstateerd. Hij reageerde met een bezorgd gezicht, volgens Erica: “Jeetje, nou dat weer!”

Dochters Maxime en Montana relativeerden de situatie volgens haar: “Je bent er vlug bij.” Erica noemt de gynaecologen in het Alrijne Z1ekenhuis “de grootste heldinnen.”

Lees verder