-

Algemeen

Als je dit wezentje met kraaloogjes in je tuin ziet, kan je maar beter goed oppassen

De wereld om ons heen blijft ons verbazen met haar wonderen, zelfs in een tijd waarin velen denken dat we alles al gezien hebben. Dankzij het internet hebben we toegang tot een schat aan informatie en kunnen we een kijkje nemen in het dagelijks leven van mensen aan de andere kant van de wereld.

Hierdoor kunnen we blijven leren en onze horizon verbreden, en ontdekken we soms dingen die letterlijk buitenaards lijken, zoals dieren en insecten die ons verbazen.

Een voorbeeld hiervan is een recente ontdekking van een vreemd schepsel in de achtertuin van een vrouw in Sydney, Australië. Het wezen had roze-en-zwarte ogen die leken te zijn opgeplakt door een enthousiaste kleuter.

Hoewel het er misschien nep uitzag, werd het toch als echt beschouwd. Veel mensen op sociale media waren verbaasd over deze vondst en deelden hun gedachten en speculaties.

Uiteindelijk werd onthuld dat het vreemde wezen een rups van de haviksmot was, een vrij normale verschijning in dat deel van de wereld.

Deze rupsen hebben een opvallende manier om zich te beschermen tegen roofdieren en kunnen eruit zien als een slang wanneer ze worden bedreigd. Ondanks hun vreemde uiterlijk zijn ze volkomen ongevaarlijk voor mensen.

Dus, als je ooit een van deze “kraaloogjes”-wezens in je achtertuin ziet, hoef je niet in paniek te raken. Het is gewoon een fascinerend natuurverschijnsel dat ons eraan herinnert hoe divers en verrassend de wereld om ons heen kan zijn. Heb je zelf iets soortgelijks gezien? Deel het met ons in de reacties!

Algemeen

Gordon haalt opnieuw fors uit naar Angela de Jong: ´Dat is niet aan U´

Het lijkt bijna een vast patroon te worden: Gordon en zijn ruzies. Dit keer richt hij zijn pijlen opnieuw op tv-recensente Angela de Jong. Via Instagram deelt de zanger een bericht waarin hij haar stevig aanpakt, ditmaal met de steun van een volger die zijn onvrede uit in een brief.

In de post op Instagram schrijft Gordon: “Zoveel mensen sturen berichten, mails, brieven, etc. Waaronder deze, die precies verwoordt waar dit allemaal over gaat!” Vervolgens plaatst hij de inhoud van de brief die hij van een volger heeft ontvangen.

De brief begint met een scherpe uithaal naar De Jong: “Beste mevrouw De Jong, u heeft zich een positie verworven als het morele kompas van wat er te vinden is op tv,” schrijft de volger.

“U doet dat in de veilige beschutting van de column; tussen de aanhalingstekens openen en aanhalingstekens sluiten haalt u zonder enig voorbehoud en gêne mensen onderuit die op enigerlei wijze aan het medium televisie zijn verbonden.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Volgens de schrijver van de brief is De Jong veel te ver gegaan in haar kritiek en zou ze zich schuldig maken aan kwetsende opmerkingen.

“Het is niet aan u om John de Mol te typeren als een laffe hond, om Gordon weg te zetten als een schizofrene patiënt, en om de integriteit van John van den Heuvel publiekelijk ter discussie te stellen,” luidt de brief.

Met deze post haalt Gordon opnieuw fel uit naar Angela de Jong, die niet bepaald onbekend is met zijn kritiek. De vraag blijft of De Jong hierop zal reageren, of dat ze zich net als eerdere keren niet zal laten beïnvloeden door de felle uitlatingen van de zanger.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees verder