-

Algemeen

Gescheiden Married at First Sight-stel laat voorletters van elkaar zetten: ”Krankzinnig”

Het huwelijk van Bastiaan en Suzanne heeft helaas geen stand gehouden, maar ze hebben nu een manier gevonden om altijd met elkaar verbonden te blijven, zelfs na hun scheiding.

In de recente aflevering van MAFS (Married At First Sight) lieten ze elkaars voorletters op hun lichaam tatoeëren, wat ze beiden als “erg leuk om te doen” beschouwden.

Net als bij Anneke en Dirk werd al snel duidelijk dat Bastiaan en Suzanne geen perfecte match waren.

Dat kan gebeuren, en hoewel de meeste mensen na zo’n situatie uit elkaar zouden gaan, besloten deze twee tot iets heel anders.

In de aflevering van afgelopen woensdag konden kijkers zien hoe stellen punten konden verdienen met verschillende opdrachten, waaronder het nemen van een tatoeage, wat vijftig punten opleverde.

Bastiaan en Suzanne, die beide erg competitief zijn, besloten ervoor te gaan en elkaars voorletter te laten tatoeëren.

Bastiaan koos voor de letter ‘S’ aan de binnenkant van zijn arm, terwijl Suzanne koos voor de letter ‘B’.

Een tatoeage is natuurlijk permanent, dus het is niet iets wat je zomaar even kunt verwijderen.

Kijkers begrepen niet helemaal waarom de twee dit deden, gezien het feit dat ze niet meer bij elkaar zijn.

Suzanne lijkt het allemaal wel grappig te vinden en vraagt zich af: “Hoezo impulsief?” Bastiaan was aanvankelijk erg nerveus, maar vond de pijn uiteindelijk meevallen.

Hij is blij met de letter van Suzanne op zijn arm, ook al wil zijn ex-vrouw die waarschijnlijk niet zien. Hij beschouwt het als een mooie herinnering aan het experiment waar ze samen aan deelnamen.

Hoewel hun relatie niet heeft standgehouden, lijken Bastiaan en Suzanne op een vreemd maar toch symbolisch niveau nog steeds met elkaar verbonden te zijn.

Hun beslissing om elkaars voorletters te tatoeëren getuigt van een bijzondere manier om de banden te behouden, zelfs nadat hun romantische relatie is geëindigd.

Deze onconventionele daad van verbondenheid laat zien dat Bastiaan en Suzanne, ondanks het einde van hun huwelijk, een speciale band delen die hen zal blijven verbinden, zij het op een andere manier.

Het kan gezien worden als een manier om respect te tonen voor de tijd die ze samen hebben doorgebracht en voor de ervaringen die ze hebben gedeeld, ondanks het feit dat ze nu apart verder gaan.

Voor sommigen kan het idee van het tatoeëren van elkaars initialen na een scheiding misschien vreemd lijken, maar voor Bastiaan en Suzanne lijkt het een manier te zijn om het verleden te omarmen en te erkennen dat hun relatie een belangrijk deel van hun leven was, zelfs als het niet heeft standgehouden.

Terwijl Bastiaan zijn nieuwe tattoo bewondert en zich realiseert dat het een blijvende herinnering zal zijn aan de tijd die hij met Suzanne heeft doorgebracht, herinnert Suzanne zich waarschijnlijk ook de goede momenten die ze samen hebben gehad, ondanks het feit dat ze nu gescheiden zijn.

Deze daad van het tatoeëren van elkaars initialen kan worden gezien als een teken van respect, liefde en misschien zelfs van vergeving.

Het herinnert hen eraan dat hoewel hun huwelijk is geëindigd, de band die ze hadden nog steeds van betekenis is en een plek heeft in hun leven, zij het op een andere manier dan voorheen.

Voor Bastiaan en Suzanne gaat het niet zozeer om het feit dat ze nu gescheiden zijn, maar om het erkennen van de tijd die ze samen hebben doorgebracht en het koesteren van de herinneringen die ze hebben gedeeld.

Het tatoeëren van elkaars initialen is voor hen een manier om die herinneringen levend te houden en te eren wat ze samen hebben gehad.

Hoewel hun wegen nu gescheiden zijn, blijven Bastiaan en Suzanne verbonden door hun gedeelde verleden en de herinneringen die ze hebben gemaakt.

En wie weet, misschien zullen ze in de toekomst terugkijken op deze daad van verbondenheid als een teken van groei, acceptatie en liefde, zelfs na het einde van hun huwelijk.

Algemeen

Details gelekt over vechtscheiding Albert uit B&B Vol Liefde: ´Lijdt er zwaar onder´

Nu B&B Vol Liefde is afgelopen en bekend is dat Albert en Joyce elkaar gevonden hebben, leek de rust eindelijk wedergekeerd. Maar er doen nu geruchten de ronde over Albert’s scheiding met zijn ex-vrouw, die blijkbaar nog niet volledig afgerond zou zijn.

De liefde tussen Albert en Joyce

Tijdens de uitzendingen van het populaire programma zagen kijkers Albert en Joyce al volop met elkaar kennismaken. De reünie-aflevering bevestigde wat velen al verwachtten: de twee zijn nog steeds dol op elkaar.

Bij Renze op Zaterdag vertelde Albert zelfs dat de periode na de opnames hen alleen maar dichter bij elkaar heeft gebracht. “We zijn heel hecht geworden. Wat we samen hebben meegemaakt, is heel intensief,” zei hij. Joyce voegde hieraan toe: “Hij is heel inspirerend, en we kunnen heel veel lachen samen.” De liefde lijkt wederzijds en sterk.

Geruchten over een vechtscheiding

Hoewel het geluk aan de buitenkant zichtbaar is, doet hoofdredacteur Evert Santegoeds in een podcast van De Telegraaf een opvallende onthulling.

Hij beweert dat Albert zijn scheiding met zijn ex-vrouw nog niet volledig heeft afgerond. Dit roept vragen op, vooral omdat Albert al volop aan een nieuwe liefdesreis was begonnen terwijl zijn vorige huwelijk juridisch nog niet voorbij was. Volgens Santegoeds is Alberts ex-vrouw niet blij met hoe de situatie verloopt, en wordt de scheiding nu zelfs voor de rechter in Zwolle uitgevochten.

Een moeilijke situatie voor Albert

De scheidingsperikelen zorgen voor flink wat stress bij Albert. Volgens Evert lijdt hij zichtbaar onder de situatie en zou de stemming rondom hem volledig verpest zijn.

Hij had oorspronkelijk een groot feest gepland voor vrienden en familie, maar deze plannen zijn vermoedelijk afgeblazen door de lopende problemen. Ondanks de ellende blijft Albert volgens Santegoeds sterk, maar de scheiding gooit een schaduw over zijn nieuwe liefdesgeluk met Joyce.

Lees verder