-

Algemeen

Jet de Nijs heeft moeilijke keuze moeten maken: ‘Zwaar en veel’

In een diepgaand interview met de website Het Laatste Nieuws deelt Jet, de echtgenote van zanger Rob de Nijs, haar diepe emoties over de toestand van Rob, die lijdt aan Parkinson.

Tijdens dit openhartige gesprek beschrijft Jet de zorg voor haar 81-jarige echtgenoot als “zwaar en overweldigend”.

Ze herinnert zich een beangstigend incident van vorig jaar, toen Rob thuis onwel werd terwijl hij televisie keek.

Jet werd geconfronteerd met de noodzaak om mond-op-m0ndbeademing toe te passen terwijl hun zoon de hulpd!ensten belde.

Jet herinnert zich dat haar man destijds bijna bezweken was aan deze gebeurtenis.

Terugkijkend op die moeilijke periode deelt Jet: “Dat was absoluut de meest ellendige tijd van ons leven.”

Na een verblijf van 100 dagen in het z!ekenhuis en het ondergaan van een revalidatieprogramma in een kliniek, kon Rob weer naar huis.

Jet voegt toe: “Hij is nu volledig afhankelijk van een rolstoel en heeft voortdurend zorg nodig.”

Het afscheid van het podium voor Rob dateert van anderhalf jaar geleden, maar volgens Jet is zijn verlangen om op te treden nog steeds aanwezig.

“Zodra ik het woord ‘concert’ laat vallen, is hij al klaar om te vertrekken,” zei ze.

“Maar dan beseft hij al snel dat hij dat niet meer kan doen, en ook niet hoeft te doen.”

Om zich volledig te kunnen wijden aan de zorg voor haar echtgenoot heeft Jet haar baan opgegeven, wat verre van eenvoudig is. Jet noemde het ‘zwaar en veel’.

Dankzij de wekelijkse hulp van een verpleegkundige krijgt Jet nu wat meer ruimte om op adem te komen, wat het gezin gelukkig stemt.

Recentelijk hebben Jet en Rob overeenstemming bereikt over welke medische behandelingen hij nog wel of niet meer wil ondergaan.

Besloten heeft haar geliefde echtgenoot Rob dat reanimatie niet langer nodig is, evenals langdurige beademing.

Deze persoonlijke afspraken zijn gemaakt door het paar om de zorg rond de gezondheid van Rob te stroomlijnen.

Algemeen

Details gelekt over vechtscheiding Albert uit B&B Vol Liefde: ´Lijdt er zwaar onder´

Nu B&B Vol Liefde is afgelopen en bekend is dat Albert en Joyce elkaar gevonden hebben, leek de rust eindelijk wedergekeerd. Maar er doen nu geruchten de ronde over Albert’s scheiding met zijn ex-vrouw, die blijkbaar nog niet volledig afgerond zou zijn.

De liefde tussen Albert en Joyce

Tijdens de uitzendingen van het populaire programma zagen kijkers Albert en Joyce al volop met elkaar kennismaken. De reünie-aflevering bevestigde wat velen al verwachtten: de twee zijn nog steeds dol op elkaar.

Bij Renze op Zaterdag vertelde Albert zelfs dat de periode na de opnames hen alleen maar dichter bij elkaar heeft gebracht. “We zijn heel hecht geworden. Wat we samen hebben meegemaakt, is heel intensief,” zei hij. Joyce voegde hieraan toe: “Hij is heel inspirerend, en we kunnen heel veel lachen samen.” De liefde lijkt wederzijds en sterk.

Geruchten over een vechtscheiding

Hoewel het geluk aan de buitenkant zichtbaar is, doet hoofdredacteur Evert Santegoeds in een podcast van De Telegraaf een opvallende onthulling.

Hij beweert dat Albert zijn scheiding met zijn ex-vrouw nog niet volledig heeft afgerond. Dit roept vragen op, vooral omdat Albert al volop aan een nieuwe liefdesreis was begonnen terwijl zijn vorige huwelijk juridisch nog niet voorbij was. Volgens Santegoeds is Alberts ex-vrouw niet blij met hoe de situatie verloopt, en wordt de scheiding nu zelfs voor de rechter in Zwolle uitgevochten.

Een moeilijke situatie voor Albert

De scheidingsperikelen zorgen voor flink wat stress bij Albert. Volgens Evert lijdt hij zichtbaar onder de situatie en zou de stemming rondom hem volledig verpest zijn.

Hij had oorspronkelijk een groot feest gepland voor vrienden en familie, maar deze plannen zijn vermoedelijk afgeblazen door de lopende problemen. Ondanks de ellende blijft Albert volgens Santegoeds sterk, maar de scheiding gooit een schaduw over zijn nieuwe liefdesgeluk met Joyce.

Lees verder