-

Algemeen

Dokter propt haar gezicht vol met cement – 14 jaar later ziet ze er totaal onherkenbaar uit

Rajee Narinesingh kreeg algemene bekendheid als “Cementgezicht” nadat ze halverwege de jaren 2000 plastische chirurgie onderging op de zwarte markt, uitgevoerd door de beruchte “giftige kontdokter” Oneal Ron Morris.

De transgender kreeg injecties met een mix van stoffen, waaronder cement, superlijm en bandenkit. Deze stoffen verhardden onder haar huid, niet alleen in haar gezicht, maar ook op verschillende andere delen van haar lichaam, waardoor ze uiteindelijk misvormd achterbleef.

Narinesingh verscheen op het programma “Botched”, waar echte chirurgen haar hielpen om te herstellen van wat Morris had aangericht. Hier is alles wat je moet weten over Rajee Narinesingh en haar leven, en hoe ze er vandaag de dag uitziet! Het is belangrijk om je goed te voelen in je eigen vel, ongeacht je uiterlijk. Of je nu dikker, dunner, langer, korter, kaal, harig of wat dan ook bent, je moet jezelf accepteren zoals je bent.

Voor sommigen betekent dit een verandering van kapsel, een bezoek aan de sportschool, of zelfs een operatie, terwijl anderen het gevoel hebben dat er op een dieper niveau verandering nodig is. Sommige mensen worden geboren met het gevoel dat hun lichaam niet overeenkomt met hun geslacht. Dit is de reden waarom geslachtsveranderende chirurgie bestaat, en dit proces is tegenwoordig populairder dan ooit tevoren.

Narinesingh was geboren op 7 april 1967 in New York. Ze werd als man geboren, maar voelde al op jonge leeftijd dat ze anders was dan andere jongens in haar omgeving en op school. Naarmate ze opgroeide, realiseerde ze zich dat ze in haar hart een vrouw was.

“Toen ik naar clubs ging en transseksuelen zag, dacht ik: ‘Wow, dat is meer iets voor mij.’ Dus het was een openbaring,” zei ze in een interview. Narinesingh groeide op in Philadelphia. Naarmate ze ouder werd, besloot ze verschillende plastische operaties te ondergaan om haar uiterlijk te veranderen. Omdat deze operaties duur waren, wendde ze zich tot de zwarte markt.

Halverwege de jaren 2000 kwam ze in contact met Oneal Ron Morris, die haar illegale injecties gaf met gevaarlijke stoffen zoals cement en superlijm. Deze injecties veroorzaakten misvormingen op haar gezicht en lichaam.

In 2012 begon Narinesingh behandelingen te ontvangen van Dr. John Martin om de schade te herstellen. Ze onderging verschillende operaties om de giftige stoffen te verwijderen.

Tegenwoordig is Narinesingh een publieke figuur en activist geworden. Ze werkt met de LGBTQ-gemeenschap en organisaties in Florida en helpt bij het verspreiden van boodschappen over hiv-preventie en het leven met hiv. Ze beschouwt haar ervaring als een zegen, omdat het haar een groter platform heeft gegeven om haar activisme te doen. Ze deelt haar verhaal om anderen voor te lichten en te voorkomen dat ze dezelfde fouten maken. Rajee Narinesingh is een moedig persoon, en we wensen haar het allerbeste in de toekomst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rajee Narinesingh (@rajee_botchedtv)

Algemeen

Gordon haalt opnieuw fors uit naar Angela de Jong: ´Dat is niet aan U´

Het lijkt bijna een vast patroon te worden: Gordon en zijn ruzies. Dit keer richt hij zijn pijlen opnieuw op tv-recensente Angela de Jong. Via Instagram deelt de zanger een bericht waarin hij haar stevig aanpakt, ditmaal met de steun van een volger die zijn onvrede uit in een brief.

In de post op Instagram schrijft Gordon: “Zoveel mensen sturen berichten, mails, brieven, etc. Waaronder deze, die precies verwoordt waar dit allemaal over gaat!” Vervolgens plaatst hij de inhoud van de brief die hij van een volger heeft ontvangen.

De brief begint met een scherpe uithaal naar De Jong: “Beste mevrouw De Jong, u heeft zich een positie verworven als het morele kompas van wat er te vinden is op tv,” schrijft de volger.

“U doet dat in de veilige beschutting van de column; tussen de aanhalingstekens openen en aanhalingstekens sluiten haalt u zonder enig voorbehoud en gêne mensen onderuit die op enigerlei wijze aan het medium televisie zijn verbonden.”

Volgens de schrijver van de brief is De Jong veel te ver gegaan in haar kritiek en zou ze zich schuldig maken aan kwetsende opmerkingen.

“Het is niet aan u om John de Mol te typeren als een laffe hond, om Gordon weg te zetten als een schizofrene patiënt, en om de integriteit van John van den Heuvel publiekelijk ter discussie te stellen,” luidt de brief.

Met deze post haalt Gordon opnieuw fel uit naar Angela de Jong, die niet bepaald onbekend is met zijn kritiek. De vraag blijft of De Jong hierop zal reageren, of dat ze zich net als eerdere keren niet zal laten beïnvloeden door de felle uitlatingen van de zanger.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees verder