-

Algemeen

Zoon pest klasgenoten – straf van zijn moeder gaat nu compleet viraal

Pesten wordt wereldwijd verafschuwd, maar het blijft helaas een ingebed probleem in de samenleving. Het is cruciaal om kinderen van jongs af aan te leren dat pesten in welke vorm dan ook onaanvaardbaar is, een les die de meeste ouders en leerkrachten proberen over te brengen.

Het uitroeien van pesten is echter vrijwel onmogelijk, dus wat moet je doen als een kind een ander blijkt te pesten? Nou, een moeder uit Texas had een nogal controversiële methode om haar zoon te straffen nadat ze hoorde dat hij andere kinderen in zijn klas “idioten” en “dom” had genoemd. De vrouw, bekend als Star, schudde het internet op met haar keuze voor straf.

Star, die zichzelf beschouwt als een “ouderwetse ouder” die gelooft in een sterke moraal, wilde het gedrag van haar zoon een halt toeroepen.

In plaats van hem alleen uit te schelden of hem te bevelen zijn excuses aan te bieden, besloot ze hem een T-shirt aan te trekken met de tekst “IK BEN EEN PESTER”. Vervolgens maakte ze foto’s van hem voor school en plaatste ze die op Facebook, zodat iedereen ze kon zien.

Haar beslissing leidde tot gemengde reacties, waarbij sommigen haar keuze voor een strenge straf steunden en anderen vonden dat ze te ver was gegaan.

Star benadrukte echter dat haar intentie niet was om haar zoon voor schut te zetten op Facebook, maar om persoonlijk excuses aan te bieden aan de ouders van de gepeste kinderen. Hoewel ze het bericht later verwijderde vanwege negatieve reacties, staat ze nog steeds achter haar beslissing.

Star gelooft dat haar zoon heeft geleerd van zijn fouten en zich al beter gedraagt. Hoewel sommige experts denken dat haar acties meer kwaad dan goed kunnen doen, blijft Star volhouden dat haar zoon een belangrijke les heeft geleerd. De acties van Star zijn controversieel, maar als haar zoon zijn gedrag heeft verbeterd, heeft hij misschien een les geleerd die alle kinderen moeten leren.

Algemeen

Details gelekt over vechtscheiding Albert uit B&B Vol Liefde: ´Lijdt er zwaar onder´

Nu B&B Vol Liefde is afgelopen en bekend is dat Albert en Joyce elkaar gevonden hebben, leek de rust eindelijk wedergekeerd. Maar er doen nu geruchten de ronde over Albert’s scheiding met zijn ex-vrouw, die blijkbaar nog niet volledig afgerond zou zijn.

De liefde tussen Albert en Joyce

Tijdens de uitzendingen van het populaire programma zagen kijkers Albert en Joyce al volop met elkaar kennismaken. De reünie-aflevering bevestigde wat velen al verwachtten: de twee zijn nog steeds dol op elkaar.

Bij Renze op Zaterdag vertelde Albert zelfs dat de periode na de opnames hen alleen maar dichter bij elkaar heeft gebracht. “We zijn heel hecht geworden. Wat we samen hebben meegemaakt, is heel intensief,” zei hij. Joyce voegde hieraan toe: “Hij is heel inspirerend, en we kunnen heel veel lachen samen.” De liefde lijkt wederzijds en sterk.

Geruchten over een vechtscheiding

Hoewel het geluk aan de buitenkant zichtbaar is, doet hoofdredacteur Evert Santegoeds in een podcast van De Telegraaf een opvallende onthulling.

Hij beweert dat Albert zijn scheiding met zijn ex-vrouw nog niet volledig heeft afgerond. Dit roept vragen op, vooral omdat Albert al volop aan een nieuwe liefdesreis was begonnen terwijl zijn vorige huwelijk juridisch nog niet voorbij was. Volgens Santegoeds is Alberts ex-vrouw niet blij met hoe de situatie verloopt, en wordt de scheiding nu zelfs voor de rechter in Zwolle uitgevochten.

Een moeilijke situatie voor Albert

De scheidingsperikelen zorgen voor flink wat stress bij Albert. Volgens Evert lijdt hij zichtbaar onder de situatie en zou de stemming rondom hem volledig verpest zijn.

Hij had oorspronkelijk een groot feest gepland voor vrienden en familie, maar deze plannen zijn vermoedelijk afgeblazen door de lopende problemen. Ondanks de ellende blijft Albert volgens Santegoeds sterk, maar de scheiding gooit een schaduw over zijn nieuwe liefdesgeluk met Joyce.

Lees verder