-

Algemeen

Zelfs Mr. Frank Visser kan deze buurvrouw niet helpen: “Kom buiten dan lafbek”

In het Noorden van het land is een burenruz!e zo uit de hand gelopen dat zelfs Meester Frank Visser niet meer kan helpen.

Gew*ld en vern!elingen zijn schering en inslag geworden, waardoor de situatie onhoudbaar is geworden.

Hoewel de exacte aanleiding voor deze heftige ruz!e niet helemaal duidelijk is, is wel bekend dat de buurvrouw haar geduld met haar buren volledig heeft verloren.

Op het moment dat de buren beginnen met filmen, slaat de buurvrouw de ruit van de buren in.

Geschrokken reageren de buren: “Rot op man, wat gebeurt er?” De buurvrouw laat zich echter niet tegenhouden en begint een tirade: “Het bl0ed zit hier aan de ramen, jij krijgt ze hé.

Filmen hé vieze vuile dealers. Je ex zei al tegen me Dennis: deze is echt ziek”.

De ruzie escaleert verder. “Luister vieze vuile junk dat je bent, ik heb hier getuigen dat er troep verhandeld wordt.

Buurman Henk, kom kijken, allemaal zooi hier”, schreeuwt de buurvrouw terwijl het bl0ed uit haar lip stroomt en haar kin bedekt is met bl0ed.

Ondanks het gesch*ld gaat de buurvrouw nog door: “Jij ligt zelfs voor Marcel met je benen wijd. Jij wipt met allerlei andere mannen.”

Ze richt zich vervolgens op de mannelijke bewoner en zegt: “Zij verpest jou”.

Het is een trieste situatie waarin de burenruz!e is geësc*leerd tot een punt waarop gew*ld en verbaal misbru!k aan de orde van de dag zijn.

Hoewel het niet duidelijk is wat de precieze aanleiding is geweest voor de c0nflicten tussen de buren, is het overduidelijk dat de situatie onhoudbaar is geworden.

De buren lijken vol ongeloof te reageren op de agress!eve uitbarsting van de buurvrouw, die geen enkele terughoudendheid lijkt te tonen in haar woorden en daden.

De sfeer is gespannen en de veiligheid van alle betrokkenen lijkt in gevaar te zijn.

Dit soort conflicten kunnen ernstige gevolgen hebben voor de betrokkenen, zowel op persoonlijk als op juridisch vlak.

Het is van cruciaal belang dat de betrokken partijen proberen de situatie op een vreedzame manier op te lossen voordat de situatie nog verder escale*rt.

Het is te hopen dat er snel een einde komt aan deze ruzie en dat er op een constructieve manier wordt gewerkt aan het herstellen van de vrede en harmonie in de buurt.

De beelden van het incident zijn hieronder te zien.

Algemeen

Ongelofelijk: Burgemeester Rotterdam neemt het op voor m*ssentrekker

Rotterdam werd gisteren opgeschrikt door een verschrikkelijke aanslag. Het 0M heeft inmiddels bevestigd dat de dQder, Ayoub M., handelde met ’terror1stisch oogmerk’. Bij de gebeurtenis is een onschuldige man van 32 jaar omgekomen. Een ander raakte zw@@rgewond.

@anslag

Het nieuws volgde elkaar snel op gisteravond. In eerste instantie zou het om een ruzie gaan, maar kort daarna werd duidelijk dat een man ‘wild’ om zich heen stak.

Getuigen meldden dat de verd@chte ‘Allahoe Akbar’ schreeuwde en ‘veel slachtoffers’ wilde maken. Het is aan de Rotterdamse held Reniël, een kickbokstrainer die toevallig op de plek des onheils was, te danken dat er niet meer sl@chtoffers zijn gevallen.

Reniël deed namelijk wat veel mensen niet zouden doen: hij ging de aanvaller te lijf en mepte de steker, die 2 vleesm*ssen in zijn hand had, bewusteloos.

Allahoe Akbar

De afzwaaiende burgemeester van Rotterdam ontving gisteren een bericht van de p0litie over het incident. Ahmed Aboutaleb vond het niet gepast om de link met terreur direct te leggen. In zijn optiek is ‘Allahoe Akbar’ schreeuwen heel gewoon. ”Dat roep ik wel tientallen keren per dag”, zo laat Aboutaleb optekenen.

Volgens de burgervader moeten we dat gewoon zien als ”een stopwoordje voor moslims”. Aboutaleb zegt niet te weten of de verd@chte het heeft geroepen met andere bedoelingen. ”Dat moet uit onderzoek blijken.”

De dder, een 22-jarige man uit Amersfoort die bekend was bij p0litie en just1tie, werd uitgeschakeld door een kickbokstrainer. Omstanders smeten ook nog allerlei terrasmeubilair op de man. De dader ligt zw@@rgewond in het ziekenhuis.

Aboutaleb heeft grote bewondering voor de omstanders, maar nog veel meer voor Reniël. Vanmiddag gaf hij aan de kickbokser te willen bellen. ”Om hem te bedanken voor deze heldendaad.”

Lees verder