-

Algemeen

Amalia heeft een bijna 10 jaar oudere nieuwe vriend en dat is een hele bekende

Prinses Amalia, de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, is officieel woonachtig in Nederland, maar de laatste tijd brengt ze veel tijd door in het buitenland, met name in het bruisende Madrid, Spanje.

Hoewel ze officieel als single door het leven gaat, zijn er onlangs details naar buiten gekomen over haar nieuwe vriend, en het blijkt dat hij een zeer bekend persoon is.

Iets meer dan anderhalf jaar geleden werd bekend dat Prinses Amalia op kamers in Amsterdam zou gaan wonen. Er werd een pand aangekocht, en de hele buurt was al snel op de hoogte van het feit dat de Kroonprinses in hun straat zou gaan wonen. Helaas bleek dit van korte duur te zijn.

Niet veel later kwam het nieuws naar buiten dat er bedreigingen waren geuit tegen Amalia, waardoor ze ineens niet meer zonder beveiliging over straat kon en zelfs het huis niet meer kon verlaten.

Dit waren bijzonder trieste ontwikkelingen voor iemand die op dat moment pas 19 jaar oud was. Tegenwoordig verblijft ze dus vaak in Spanje, waar ze wat meer anoniem over straat kan gaan.

Nu is er echter nieuws over een nieuwe liefde in het leven van Prinses Amalia. In haar biografie liet ze optekenen dat ze een voorkeur heeft voor Duitse jongens, vanwege hun naar haar mening “meer galante en betere” indruk dan Nederlanders. Maar het lijkt erop dat ze haar hart heeft verloren aan iemand met een andere nationaliteit.

De gelukkige is niemand minder dan de 26-jarige Boris Saxe-Coburg-Gotha. Hij is inmiddels meerdere keren gespot met Amalia, en er is zelfs al een eerste foto van hen samen verschenen. Libelle heeft wat onderzoek gedaan naar Boris en meldt dat hij de zoon is van de Bulgaarse prins Kardam van Turnovo.

Prins Kardam kwam tragisch om het leven in 2015 op 52-jarige leeftijd als gevolg van een noodlottig auto-0ngeluk dat al in 2005 plaatsvond. De nieuwe vriend van Prinses Amalia blijkt dus een echte prins te zijn, met een indrukwekkende koninklijke connectie. Dit roept natuurlijk de vraag op of we Boris Saxe-Coburg-Gotha in de toekomst naast Prinses Amalia zullen zien zitten in de Gouden Koets.

De koninklijke familie van Nederland heeft altijd de aandacht van het publiek getrokken, en de relaties van de leden van het koningshuis zijn vaak onderwerp van speculatie en discussie.

De Nederlandse bevolking kijkt met belangstelling naar de ontwikkelingen in het liefdesleven van Prinses Amalia, en de relatie met Boris Saxe-Coburg-Gotha voegt zeker een nieuw hoofdstuk toe aan haar levensverhaal.

De toekomst is onzeker, maar de mogelijkheid dat Boris Saxe-Coburg-Gotha een grotere rol zal spelen in het leven van Prinses Amalia en mogelijk zelfs in het koninklijke protocol is zeker interessant.
prinses Amalia

De Nederlandse bevolking zal ongetwijfeld met belangstelling blijven volgen hoe deze relatie zich ontwikkelt en welke wendingen het koninklijke liefdesverhaal van Prinses Amalia in de komende jaren zal nemen.

Algemeen

Prinses Alexia verrast iedereen: “de schok was groot”

De jonge dames van koninklijke bloede, zoals gravin Eloise en prinses Alexia, staan niet bekend als onopvallende figuren in de media.

Terwijl Eloise het imago heeft van een feestbeest, doet Alexia zeker niet onder voor haar.

Alexia draagt al geruime tijd de bijnaam van de ‘rebelse prinses’, en tijdens haar studententijd aan het Atlantic College in Wales heeft ze maar weinig feestjes overgeslagen.

De prinses is herhaaldelijk gespot terwijl ze r00kte, wat velen schokte toen bekend werd dat ze al sinds haar veertiende r00kt.

“Wat betreft feesten, lijkt de appel niet ver van de boom te vallen, want ook haar moeder is niet vies van een goed feest”, merkt Party op.

Alexia werd gezien in een exclusieve club in Buenos Aires, waar je lidmaatschap nodig hebt om binnen te komen.

Wie haar daar zag, kon zien dat de prinses zich uitstekend vermaakte.

Ook bij mannen valt de prinses in de smaak. Opiniemaker Sander Schimmelpenninck noemde haar ooit ‘de lekkerste’. Dit veroorzaakte echter de nodige kritiek.

Naast haar levendige sociale leven en haar rebelse imago, trekt prinses Alexia ook regelmatig de aandacht van de media vanwege haar interacties met mannen.

Opiniemaker Sander Schimmelpenninck deed eens de gewaagde uitspraak dat ze ‘de lekkerste’ was, wat prompt tot controverse leidde.

Deze opmerking werd bekritiseerd vanwege de ongepaste en seksualiserende aard ervan, vooral gezien het feit dat Alexia nog minderjarig is.

Deze incidenten werpen licht op de voortdurende uitdagingen waarmee jonge leden van koninklijke families worden geconfronteerd in een tijdperk waarin privacy steeds moeilijker te behouden is en sociale media elke beweging kunnen vastleggen en uitvergroten.

Voor prinses Alexia, die opgroeit in een tijd waarin haar leven nauwlettend wordt gevolgd en geanalyseerd door zowel traditionele media als sociale platforms, lijkt het behouden van een gevoel van privacy en persoonlijke ruimte een voortdurende strijd te zijn.

Desondanks lijkt Alexia vastberaden om haar eigen pad te volgen en zichzelf te zijn, ondanks de kritiek en het publieke debat rondom haar levensstijl en keuzes.

Haar onafhankelijke geest en vastberadenheid om haar eigen identiteit te omarmen, ondanks de verwachtingen die aan haar positie worden gesteld, verdienen bewondering.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat prinses Alexia nog steeds een jonge vrouw in ontwikkeling is, en dat de fouten die ze maakt en de keuzes die ze maakt, een natuurlijk onderdeel zijn van haar groeiproces.

Het is essentieel dat ze de ruimte krijgt om te leren en te groeien zonder voortdurend onder een vergrootglas te worden gelegd.

In een tijd waarin het koningshuis steeds meer wordt blootgesteld aan de grillen van de media en het publiek, is het van cruciaal belang om een evenwicht te vinden tussen het respecteren van de privacy en persoonlijke grenzen van koninklijke familieleden en het vervullen van de verantwoordelijkheden die gepaard gaan met hun openbare status.

Prinses Alexia blijft een fascinerende figuur in de hedendaagse koninklijke arena, met haar vastberadenheid om haar eigen weg te banen en haar eigen identiteit te vormen te midden van de intense aandacht van de media en het publiek.

Haar reis zal ongetwijfeld blijven boeien en inspireren terwijl ze haar weg vindt in de complexe wereld van het koningschap en volwassenheid.

Lees verder