-

Algemeen

Ajax-voetballer rijdt fietser dood, club betaalt familie zwijggeld

Roddelpraat, het programma gepresenteerd door voormalig PowNed-verslaggevers Jan Roos en Dennis Schouten, heeft onlangs een schokkend verhaal naar buiten gebracht. Volgens hen heeft een vooraanstaande speler van Ajax, uit het huidige team, in augustus vorig jaar een fietser d0delijk aangereden.

‘Ajax-speler rijdt fietser d00d’
Dennis Schouten weigert de naam van de speler bekend te maken, maar beweert dat hij 99 procent zeker is over de identiteit van de betrokken voetballer. “We hebben uitgebreid gecorrespondeerd met de bronnen die het verhaal hebben onthuld. We houden de bron anoniem. We zijn er bijna,” aldus Schouten.
Ajax

De reden waarom Roddelpraat het verhaal nog niet volledig kan onthullen, is te wijten aan de enorme complexiteit ervan. Desondanks deelt Schouten enkele details. Volgens hem sloeg de voetballer afgelopen zomer af met zijn auto en zag daarbij een fietser over het hoofd. “Dan vraag je je af waarom we hier niets over gehoord hebben? Het was natuurlijk geen opzettelijk 0ngeluk.”
Ajax

‘Ajax heeft een deal gesloten’
Schouten gaat verder: “De speler had niet gedronken, maar de fietser is wel 0verleden. Je zou verwachten dat dit nieuws zou zijn, maar de dader is niet vervolgd. Het bleek dat hij er niets aan kon doen. Dat is wel heel erg, want het was wel zijn schuld.”

Het wordt nog verontrustender, want volgens Schouten hebben het 0penbaar Min*sterie, de speler en de familie van het slacht0ffer een overeenkomst gesloten. Als Ajax tonnen zou betalen, zou niemand dit aan de media vertellen.

Roddelpraat benadrukt dat ze graag de naam van de betrokken ‘grote speler’ willen onthullen, maar daarvoor hebben ze medewerking nodig van het OM. Tenzij mensen meer informatie hebben over de exacte datum en locatie van het incident.

Oproep om informatie
Schouten roept iedereen op die meer informatie heeft om hem te mailen. “Dan kunnen we de zaak afronden. Ajax kan dit niet gebruiken, daarom willen ze het stilhouden, zeker niet als het gaat om een van de duurste en meest waardevolle spelers.”
Ajax

De persoon die Roddelpraat van informatie heeft voorzien, zou meer weten, maar kan niet meer onthullen om zijn baan niet te verliezen. “We hebben contact opgenomen met het 0M, maar zij willen geen namen vrijgeven, alleen als we een exacte datum en straatnaam hebben.”
Ajax

Het schokkende verhaal over de betrokkenheid van een vooraanstaande Ajaxspeler bij een d0delijk 0ngeval heeft heel wat opschudding veroorzaakt in de media en onder voetbalfans. Roddelpraat, onder leiding van Jan Roos en Dennis Schouten, heeft de kwestie naar buiten gebracht, maar de naam van de speler wordt nog steeds geheim gehouden.

De onthulling heeft de aandacht getrokken van zowel supporters als het bredere publiek. Velen vragen zich af hoe zo’n ernstig incident, waarbij een fietser om het leven kwam, geheim kon worden gehouden en waarom er geen gerechtelijke stappen zijn ondernomen tegen de betrokken voetballer.

Het feit dat het 0penbaar Min*sterie, de speler en de familie van het slacht0ffer een deal zouden hebben gesloten om de zaak uit de media te houden, roept vragen op over gerechtigheid en transparantie in dergelijke gevallen.
Ajax

Roddelpraat benadrukt dat ze de naam van de speler willen onthullen, maar dat ze meer informatie nodig hebben om dit te kunnen doen. Ze roepen mensen op om alle beschikbare informatie te delen, met name de exacte datum en locatie van het tragische incident.

Deze zaak werpt ook een schijnwerper op de verantwoordelijkheid van bekende personen, zoals voetballers, en de manier waarop zij worden behandeld in vergelijking met gewone burgers in soortgelijke situaties. Het brengt de vraag naar voren of er sprake is van voorkeursbehandeling vanwege iemands status of vermogen.

Het is belangrijk op te merken dat, ongeacht iemands bekendheid of rijkdom, de wet en gerechtigheid voor iedereen gelijk zouden moeten zijn. De onthulling van Roddelpraat brengt deze kwestie in het publieke debat en zal naar verwachting blijven aandringen op antwoorden en openheid met betrekking tot het tragische incident.

Algemeen

VIDEO: Man steekt voorbijgangers neer in Rotterdam: ‘Meerdere slacht0ffers’

Op donderdagavond heeft zich een ernstig ste*kincident voorgedaan aan de voet van de Erasmusbrug in Rotterdam. Hierbij is één persoon om het leven gek0men en raakten twee anderen zwaargew0nd, zo meldt de Rotterdamse p0litie. Het incident vond plaats nabij het Willemsplein, een drukke locatie in het centrum van de stad. De verd*chte is gearr*steerd en gew0nd naar het z!ekenhuis gebracht.

Ooggetu!genverklaringen en Eerste H(lp

Ooggetu!gen meldden dat een man willekeurig mensen aanv!el onder de brug. Hij was bew*pend met twee grote m*ssen en leek op zoek te zijn naar meerdere slacht0ffers. De paniek verspreidde zich snel onder de mensen op het plein, waaronder bezoekers van een nabijgelegen restaurant en museum. Mensen zochten dekking toen de verd*chte agress!ef om zich heen stak.

Een heldhaftige ingreep kwam van de 32-jarige personal trainer Reniël, die op dat moment op het plein een training gaf. Met behulp van twee stokken wist hij de dader te overmeesteren en bewustel00s te slaan. Vervolgens hielpen 0mstanders door meubilair naar de verd*chte te gooien om hem verder te immobiliseren. Niet veel later arriveerde de p0litie, die de man arr*steerde.

Situatie en Onderzoek

De p0litie was snel ter plaatse met veel eenheden en sloot de omgeving direct af voor onderzoek. Het incident vond plaats nabij museum Remastered, waar mensen opgevangen werden en afzetlinten werden geplaatst om de plek af te schermen. De gew0nden werden met spoed naar het z1ekenhuis gebracht voor behandeling.

Volgens de p0litie begon de aanv*l mogelijk in een nabijgelegen parkeergarage, waar het eerste slacht0ffer ernstig gew0nd raakte. De dader zou daarna zijn weg hebben vervolgd naar het Willemsplein, waar hij een tweede slacht0ffer neerstak, die de aanv*l helaas niet 0verleefde. Op het terras van bar-restaurant Prachtig ontstond grote paniek toen de d*der verder om zich heen begon te steken.

Verklaringen over de Motivatie van de D*der

Enkele getuigen meldden dat de verd*chte “Allahoe akbar” riep tijdens zijn aanv*l. De p0litie onderzoekt deze verklaringen zorgvuldig om een mogelijk motief te achterhalen. Voorlopig is er nog geen duidelijkheid over de achtergrond van de verdachte of de reden achter de aanval. De p0litie heeft aangegeven dat ze alle mogelijke scenario’s onderzoeken, waaronder een terr0ristisch motief, maar doet verder nog geen uitspraken totdat het onderzoek is afgerond.

Reacties en Nasleep

De gebeurtenis heeft veel schok en verdriet teweeggebracht in Rotterdam. De p0litie roept mensen op die getu!ge waren of beelden hebben van het incident om zich te melden en hun informatie te delen om het onderzoek te ondersteunen. Het plein blijft voorlopig afgesloten voor verder forensisch onderzoek, en de politie blijft aanwezig om de situatie te monitoren en verdere veiligheid te waarborgen.

Dit tragische incident heeft niet alleen de betrokken families diep geraakt, maar ook de bredere gemeenschap, die probeert te begrijpen wat zich precies heeft afgespeeld en waarom dit geweld heeft plaatsgevonden. De nabestaanden van het 0verleden slacht0ffer worden bijgestaan door slacht0fferhulp, en er wordt gehoopt dat de gew0nden volledig zullen herstellen.

Lees verder