-

Algemeen

Hond met een vervormd gezicht gevonden en krijgt nu eindelijk het leven dat hij verdient

Het mysterie van wat er precies met haar is gebeurd zal waarschijnlijk nooit ontrafeld worden. Wat wel zeker is, is dat ze vreselijk mishandeld is, iets dat waarschijnlijk haar hele leven heeft geduurd, aldus dierenartsen.

De tweejarige pitbull mix, die slechts 20 kilo woog toen ze werd gered, heeft door een eerder trauma geen neusholte en mist een deel van haar bovenkaak. Ze heeft ook moeite met lopen door beschadigingen aan haar rug, ribben en achterpoten.

Stephanie Paquin, oprichter en directeur van Passion4Pits, en haar man Mike Fleury waren in het asiel van Orange County om een andere hond te kiezen, toen hen gevraagd werd of ze deze ‘zeer unieke hond’ wilden adopteren.

Ondanks de waarschuwingen over haar uiterlijk en het misbruik dat ze had doorstaan, was Paquin overweldigd toen ze de hond voor het eerst zag.

Ze was ook geraakt door de ongebroken geest van Khalessi, die vrolijk en vriendelijk bleef, ondanks de verschrikkelijke mishandelingen die ze had doorstaan.

Khalessi verblijft momenteel bij Stephanie en zal tijdens haar behandeling bij haar of een andere surrogaat in de buurt van de reddingsorganisatie blijven. Ze zal niet beschikbaar zijn voor adoptie totdat haar chirurgische behandelingen zijn voltooid.

Khalessi’s ongelooflijke geest maakt hem tot een van de gelukkigste en moedigste pups, met een persoonlijkheid die iedereen betovert die hem ontmoet.

We hopen allemaal op gerechtigheid, hoewel we ons bewust zijn van de geringe kans hierop. Voor nu zijn we dankbaar dat Khalessi de kans krijgt om het leven te leiden dat ze verdient en als ambassadeur voor vechthonden te fungeren.

Algemeen

VIDEO: Man steekt voorbijgangers neer in Rotterdam: ‘Meerdere slacht0ffers’

Op donderdagavond heeft zich een ernstig ste*kincident voorgedaan aan de voet van de Erasmusbrug in Rotterdam. Hierbij is één persoon om het leven gek0men en raakten twee anderen zwaargew0nd, zo meldt de Rotterdamse p0litie. Het incident vond plaats nabij het Willemsplein, een drukke locatie in het centrum van de stad. De verd*chte is gearr*steerd en gew0nd naar het z!ekenhuis gebracht.

Ooggetu!genverklaringen en Eerste H(lp

Ooggetu!gen meldden dat een man willekeurig mensen aanv!el onder de brug. Hij was bew*pend met twee grote m*ssen en leek op zoek te zijn naar meerdere slacht0ffers. De paniek verspreidde zich snel onder de mensen op het plein, waaronder bezoekers van een nabijgelegen restaurant en museum. Mensen zochten dekking toen de verd*chte agress!ef om zich heen stak.

Een heldhaftige ingreep kwam van de 32-jarige personal trainer Reniël, die op dat moment op het plein een training gaf. Met behulp van twee stokken wist hij de dader te overmeesteren en bewustel00s te slaan. Vervolgens hielpen 0mstanders door meubilair naar de verd*chte te gooien om hem verder te immobiliseren. Niet veel later arriveerde de p0litie, die de man arr*steerde.

Situatie en Onderzoek

De p0litie was snel ter plaatse met veel eenheden en sloot de omgeving direct af voor onderzoek. Het incident vond plaats nabij museum Remastered, waar mensen opgevangen werden en afzetlinten werden geplaatst om de plek af te schermen. De gew0nden werden met spoed naar het z1ekenhuis gebracht voor behandeling.

Volgens de p0litie begon de aanv*l mogelijk in een nabijgelegen parkeergarage, waar het eerste slacht0ffer ernstig gew0nd raakte. De dader zou daarna zijn weg hebben vervolgd naar het Willemsplein, waar hij een tweede slacht0ffer neerstak, die de aanv*l helaas niet 0verleefde. Op het terras van bar-restaurant Prachtig ontstond grote paniek toen de d*der verder om zich heen begon te steken.

Verklaringen over de Motivatie van de D*der

Enkele getuigen meldden dat de verd*chte “Allahoe akbar” riep tijdens zijn aanv*l. De p0litie onderzoekt deze verklaringen zorgvuldig om een mogelijk motief te achterhalen. Voorlopig is er nog geen duidelijkheid over de achtergrond van de verdachte of de reden achter de aanval. De p0litie heeft aangegeven dat ze alle mogelijke scenario’s onderzoeken, waaronder een terr0ristisch motief, maar doet verder nog geen uitspraken totdat het onderzoek is afgerond.

Reacties en Nasleep

De gebeurtenis heeft veel schok en verdriet teweeggebracht in Rotterdam. De p0litie roept mensen op die getu!ge waren of beelden hebben van het incident om zich te melden en hun informatie te delen om het onderzoek te ondersteunen. Het plein blijft voorlopig afgesloten voor verder forensisch onderzoek, en de politie blijft aanwezig om de situatie te monitoren en verdere veiligheid te waarborgen.

Dit tragische incident heeft niet alleen de betrokken families diep geraakt, maar ook de bredere gemeenschap, die probeert te begrijpen wat zich precies heeft afgespeeld en waarom dit geweld heeft plaatsgevonden. De nabestaanden van het 0verleden slacht0ffer worden bijgestaan door slacht0fferhulp, en er wordt gehoopt dat de gew0nden volledig zullen herstellen.

Lees verder