-

Algemeen

Afscheid van Frank Visser valt zwaar: ‘Het lot heeft een andere keuze gemaakt

Mr. Frank Visser is inmiddels een onmisbare televisiepersoonlijkheid geworden, waarbij hij al vele jaren burenruzies oplost. Maar ook hij heeft zijn deel van verdriet te dragen.

Niet al te lang geleden bracht hij zijn biografie uit, waarin veel te lezen is over zijn vrouw die lijdt aan de z!ekte van Alzheimer.

De biografie van Mr. Frank Visser draagt de titel “Met vallen en opstaan – van gewone jongen tot televisierechter”.

In zijn biografie deelt hij niet alleen zijn jeugd en zijn carrière, maar ook het aangrijpende verhaal van de z!ekte waarmee zijn vrouw te maken heeft.

In 2019 kreeg de vrouw van Mr. Visser de diagn0se Alzhe!mer. “Meneer Alzheimer had bij ons aangeklopt en had niet de intentie om ooit te vertrekken”, zoals in de biografie staat vermeld.

Hij geeft aan dat hij bereid zou zijn geweest om de z!ekte in plaats van zijn vrouw te dragen. “Hoe graag had ik gewild dat ik degene was die door deze z!ekte was getroffen.

Maar het lot besliste anders. Mijn geliefde vrouw Margot was het slacht0ffer.” De televisierechter ondersteunt zijn vrouw natuurlijk zoveel als hij kan.

Inmiddels woont zijn geliefde vrouw in een gespecialiseerd tehuis voor dementiezorg, omdat haar gezondheidstoestand helaas snel verslechtert.

Het afscheid was volgens hem hartverscheurend. Hij heeft eerder zijn moeder aan dezelfde z!ekte verloren. “Ik ben een paar nachten bij haar blijven slapen, samen in het nieuwe bed.

Zelfs de hond mocht mee. Maar toen kwam het moment van afscheid, na meer dan veertig jaar huwelijk. Ze begreep het niet. ‘Het bed is toch groot genoeg voor ons beiden!’

Ondanks dit alles ging zijn werk gewoon door. “En dat was maar goed ook”, zegt hij hierover. “Op de dagen dat ik opnames maakte, voelde het als een ontsnapping. Het leven is vaak, maar niet altijd, een feest geweest.”

Voor Mr. Visser blijft het nog steeds erg moeilijk om over de z!ekte van zijn geliefde vrouw te praten, zoals hij aan weekblad Privé heeft laten weten.

Voorlopig blijven we Mr. Visser nog steeds op televisie zien, zoals hij heeft aangegeven. “Ik heb geen afscheidsboek willen schrijven.

Ik ben de zeventig gepasseerd en dan is het logisch dat je terugkijkt op je leven. Maar ik blijf met veel plezier de uitzendingen maken. Ik geniet ervan!”

Algemeen

Prinses Alexia verrast iedereen: “de schok was groot”

De jonge dames van koninklijke bloede, zoals gravin Eloise en prinses Alexia, staan niet bekend als onopvallende figuren in de media.

Terwijl Eloise het imago heeft van een feestbeest, doet Alexia zeker niet onder voor haar.

Alexia draagt al geruime tijd de bijnaam van de ‘rebelse prinses’, en tijdens haar studententijd aan het Atlantic College in Wales heeft ze maar weinig feestjes overgeslagen.

De prinses is herhaaldelijk gespot terwijl ze r00kte, wat velen schokte toen bekend werd dat ze al sinds haar veertiende r00kt.

“Wat betreft feesten, lijkt de appel niet ver van de boom te vallen, want ook haar moeder is niet vies van een goed feest”, merkt Party op.

Alexia werd gezien in een exclusieve club in Buenos Aires, waar je lidmaatschap nodig hebt om binnen te komen.

Wie haar daar zag, kon zien dat de prinses zich uitstekend vermaakte.

Ook bij mannen valt de prinses in de smaak. Opiniemaker Sander Schimmelpenninck noemde haar ooit ‘de lekkerste’. Dit veroorzaakte echter de nodige kritiek.

Naast haar levendige sociale leven en haar rebelse imago, trekt prinses Alexia ook regelmatig de aandacht van de media vanwege haar interacties met mannen.

Opiniemaker Sander Schimmelpenninck deed eens de gewaagde uitspraak dat ze ‘de lekkerste’ was, wat prompt tot controverse leidde.

Deze opmerking werd bekritiseerd vanwege de ongepaste en seksualiserende aard ervan, vooral gezien het feit dat Alexia nog minderjarig is.

Deze incidenten werpen licht op de voortdurende uitdagingen waarmee jonge leden van koninklijke families worden geconfronteerd in een tijdperk waarin privacy steeds moeilijker te behouden is en sociale media elke beweging kunnen vastleggen en uitvergroten.

Voor prinses Alexia, die opgroeit in een tijd waarin haar leven nauwlettend wordt gevolgd en geanalyseerd door zowel traditionele media als sociale platforms, lijkt het behouden van een gevoel van privacy en persoonlijke ruimte een voortdurende strijd te zijn.

Desondanks lijkt Alexia vastberaden om haar eigen pad te volgen en zichzelf te zijn, ondanks de kritiek en het publieke debat rondom haar levensstijl en keuzes.

Haar onafhankelijke geest en vastberadenheid om haar eigen identiteit te omarmen, ondanks de verwachtingen die aan haar positie worden gesteld, verdienen bewondering.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat prinses Alexia nog steeds een jonge vrouw in ontwikkeling is, en dat de fouten die ze maakt en de keuzes die ze maakt, een natuurlijk onderdeel zijn van haar groeiproces.

Het is essentieel dat ze de ruimte krijgt om te leren en te groeien zonder voortdurend onder een vergrootglas te worden gelegd.

In een tijd waarin het koningshuis steeds meer wordt blootgesteld aan de grillen van de media en het publiek, is het van cruciaal belang om een evenwicht te vinden tussen het respecteren van de privacy en persoonlijke grenzen van koninklijke familieleden en het vervullen van de verantwoordelijkheden die gepaard gaan met hun openbare status.

Prinses Alexia blijft een fascinerende figuur in de hedendaagse koninklijke arena, met haar vastberadenheid om haar eigen weg te banen en haar eigen identiteit te vormen te midden van de intense aandacht van de media en het publiek.

Haar reis zal ongetwijfeld blijven boeien en inspireren terwijl ze haar weg vindt in de complexe wereld van het koningschap en volwassenheid.

Lees verder