-

Economie

Na 17 dagen in een relatie laat Ana de naam van haar vriend op haar voorhoofd tatoeëren

Een influencer heeft een opvallende beslissing genomen door de naam van haar vriend prominent op haar voorhoofd te laten tatoeëren.

Ana Stanskovsky heeft deze keuze zelfs vastgelegd in een volledige video.

Naamtattoo
Liefde kan ons soms tot impulsieve daden aanzetten, en we hebben allemaal wel eens momenten van verliefdheid gekend.

In een video deelt Ana hoe ze de naam van haar vriend op haar voorhoofd laat tatoeëren.

Dit op zichzelf is al vrij ongewoon, want waarom zou je zoiets doen? Wat het nog opmerkelijker maakt, is dat Kevin en Ana slechts zeventien dagen samen zijn.

Reacties
Onder de video, die ze op Instagram heeft geplaatst, barstte een stortvloed van reacties los. Ana kreeg helaas ook negatieve opmerkingen te verwerken.

Iemand schreef: “Kevin zal dit vast mooi vinden! Maar je volgende vriendje waarschijnlijk wat minder.”

Een andere persoon merkte op: “Dit is het domste wat ik ooit heb gezien.”

Iemand beweerde zelfs een tattoo-artiest te zijn en zei dat ze nooit zou meewerken aan zo’n verzoek.

“Dit gaat niemand iets aan”
Ana lijkt de kritiek te hebben gelezen en besloot te reageren op de haters.

Ze schreef dat het niemand iets aangaat wat ze doet en dat mensen zich er niet mee moeten bemoeien.

Dit lijkt nogal opmerkelijk, aangezien ze de video heeft gepost en reacties kunnen worden verwacht, zowel positieve als negatieve.

Ana schreef: “Ik hou van deze tatoeage en ik hou ook van mijn vriend. Ik denk dat als je van iemand houdt, je dat moet laten zien.”

“Liefde moet bewezen worden”
Ana gaat nog verder en verklaarde: “Als je vriendin je naam niet op haar gezicht wil laten tatoeëren, dan moet je maar iemand anders zoeken. Ik denk niet dat je vriendin dan echt van je houdt.”

“Dit is de manier om je liefde te tonen.” Wanneer volgers vragen wat ze zal doen als de relatie ooit eindigt, antwoordt ze: “Daar denk ik niet aan.

Ik ben blij met mijn tatoeage en zal er nooit spijt van hebben. Het is prachtig.”

Sommigen betwijfelen of het echt is, maar ook daar heeft Ana een reactie op.

Ze heeft een video geplaatst waarin te zien is hoe de naald haar voorhoofd ingaat.

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder