-

Economie

Tiener doodgestoken terwijl hij kleine zusje (5) tegen inbreker beschermde.

Khyler Edman was alleen thuis met zijn vijfjarige zus terwijl zijn moeder aan het werk was. Een vreselijke tragedie gooide het leven van het gezin compleet overhoop.

Een man brak binnen in hun huis in Florida en richtte een wapen op Khyler. De man schreeuwde: “Handen omhoog!”

Khyler probeerde zijn zusje te beschermen en raakte met een mes in een schermutseling met de inbreker fataal gewond.

De politie onderzocht een inbraak in een ander huis en arresteerde de 27-jarige Ryan Clayton, die verwondingen had aan zijn hand en bloed van Khyler op zijn shirt.

Alleen maar omdat agenten de omgeving uitkamden op zoek naar meer huizen waar Clayton had ingebroken, dat ze het lichaam van de jongen vonden. Zijn zusje was ongedeerd, maar de jongen had meerdere fatale steekwonden.

Zijn moeder schreef op Facebook: “Een stukje van mijn hart zal voorgoed ontbreken!” De rouwende moeder onthulde op GoFundMe: “Mijn zoon had nog een lang leven voor zich, dat veel te vroeg is ontnomen.” De pagina is opgericht om de familie te helpen bij de betaling van de begrafeniskosten.

De dood van Khyler veroorzaakte een schokgolf in de wijk. Studenten van zijn school hielden een moment stilte en droegen blauw om de jonge held te eren die stierf om zijn zusje te beschermen.

De openbare aanklager liet verstaan dat ze gaan voor de doodstraf voor de dader. Hij heeft een zwaar verleden van drugsmisbruik en werd al 20 keer eerder gearresteerd.

Onze gedachten zijn bij de nabestaanden. Rust in vrede, Khyler.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder