-

Economie

Kleine André toont Monique dat hij een echte lefgozer is.

De Hazesjes genieten momenteel van een welverdiende vakantie in Italië. Momenteel zijn ze in een hotel aan het Comomeer, waar ze veel waterpret beleven. De driejarige André toont zijn mama dat hij best een waaghals is.

Hoge duikplank

Monique deelde op haar Instagram een video van enkele kinderen die bij een toren met een duikplank in het water spelen. André zwemt in het water en kijkt naar omhoog. Daar ziet hij zijn zoontje staan tussen allemaal kinderen die een kop groter zijn. De kleine vroeg: “Mama, ik wil ook van die duikplank. Dan denk je toch dat hij als de sodemieter weer er af zou willen zodra hij boven aan komt, maar deze man is met z’n 3 jaar gewoon even 3x van deze meters hoge duikplank het Como meer in gesprongen. Held!”, schreef Monique trots. De blondine is heel erg onder de indruk van het lef van haar zoontje.

Omdat de kleine André intensieve privélessen kreeg, kan hij al heel goed zwemmen. Het ventje heeft dus geen zwembandjes nodig.

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder