-

Economie

Maxime Meiland eerlijk over ‘gestolen’ kledingcollectie.

Maxime Meiland wordt sinds de lancering van haar nieuwe kledingmerk Monciel overladen met kritiek. Mensen beweren dat sommige ontwerpen gejat zijn van een Chinese webwinkel, waar ze ook nog tientallen euro’s goedkoper te verkrijgen zijn. Nu geeft de dochter van Martien Meiland toe dat ze koos voor de gemakkelijke weg.

Toen Maxime in Chateau Meiland enkele van haar nieuwe kledingstukken liet zien, merkten enkele alerte kijkers op dat die identiek hetzelfde waren dan ontwerpen op de Chinese webwinkel AliExpress. Eerder liet de blondine al weten dat ze inderdaad stoffen uit China gebruikte voor haar ontwerpen. Daarover vertelde ze toen: “Sommige stoffen heb ik zelf ontworpen, andere stoffen hebben een patroon dat gemaakt is door de fabriek daar. Ik laat mij inspireren door alles in mijn omgeving. Van het leven op het chateau, tot toffe outfits die ik zie op straat. Mijn ambitie is om een collectie samen te stellen waarin ik mijzelf zie en waar ik de Nederlandse vrouw een plezier mee hoop te doen.”

Weinig origineel

De realityster geeft nu eindelijk toe dat haar ontwerpen toch niet zo origineel zijn. Ze deed de onthulling op haar Instagram Stories: “De eerste collectie welke met de samples te zien was in Chateau Meiland zijn inderdaad items welke mijn fabriek mij aanbood.” Ze geeft toe dat ze de spullen een beetje aanpaste que maat, kleur, stof en knopen. De eerste keer koos ze inderdaad voor de makkelijkste weg, maar dat wil ze nu goedmaken.

Droevig

De realityster blijft hopen dat mensen haar kledinglijn te gek zullen vinden. Ze schreef: “Monciel is altijd al een droom voor mij geweest waardoor ik oprecht verdrietig ben en moeite heb met de manier waarop mensen zich nu uiten. Ik hoop dit naast mijn tweede collectie in de toekomst recht te kunnen breien.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder