-

Economie

Drive-in bioscopen maken comeback dankzij social distancing.

Dit mag een blijvertje worden!

De Covid-19 pandemie heeft onze manier van leven drastisch veranderd. Social distancing regels doorkruisen onze favoriete tijdverdrijven, van uit eten gaan tot sportevenementen. Een van de dingen die we hard missen, is naar de bioscoop gaan. Met een groot publiek van een nieuwe film genieten, is een leuke ervaring, maar het virus strooide roet in het eten.

Maar een trend uit het verleden maakt volop zijn comeback en het geeft filmfanaten de kans om samen van een film te genieten én anderhalve meter van elkaar apart te blijven.

In Amerika waren drive-in bioscopen vroeger heel erg in. Daar kon je gewoon vanuit het comfort van je auto van een filmpje genieten in open lucht.

Deze bioscopen waren vooral erg in trek tijdens de jaren ’50 en ’60. Sindsdien was er een grote terugval, maar toch zijn er in Amerika nog enkele te vinden. Maar dankzij de coronacrisis werden ze plotseling weer heel relevant.

De voorbije maanden zagen verschillende drive-in bioscopen hun bezoekersaantallen toenemen. Zo zag het Showboat Drive-In Theater in Texas haar inkomsten tijdens de eerste maand van de lockdown stijgen met 95 procent.

Wikipedia

Verwachting dat trend zich doorzet

Eigenaar Andrew Thomas vertelde aan de lokale media: “Iedereen is op zoek naar een manier om zich normaal te voelen en op deze manier kan het veilig. Ik spendeer de hele dag met het antwoorden van mailtjes van mensen die nog nooit van ons gehoord hebben omdat ze op zoek zijn naar iets om te doen.”

Thomas verwacht dat de trend zich doorzet. “Omdat mensen bang zijn voor grote drukte, zal de waarde van drive-in bioscopen alleen maar toenemen”, vertelde hij.

Dat klinkt geweldig! Dat zouden we hier ook wel willen zien!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder