-

Algemeen

Slecht nieuws voor fans Winter Vol Liefde: ´Dan toch geen nieuw seizoen dit jaar?´

Tina Nijkamp heeft minder goed nieuws voor de fans van Winter Vol Liefde. In haar podcast Tina’s TV Update onthulde ze dat er dit jaar geen tweede seizoen van het populaire datingprogramma komt. Volgens Tina zal de winterse variant van B&B Vol Liefde pas in januari te zien zijn, terwijl het eerste seizoen vorig jaar nog in december werd uitgezonden.

Vertraging in de release

De vertraging van Winter Vol Liefde betekent dat fans langer moeten wachten op het nieuwe seizoen. RTL heeft hun plannen voor december al bekendgemaakt en het datingprogramma staat daar niet tussen. Dit nieuws komt als een teleurstelling voor de trouwe kijkers die gehoopt hadden op een vervolg in de wintermaanden.

Gevolgen voor Married At First Sight

Deze verschuiving heeft ook gevolgen voor een ander geliefd programma, Married At First Sight. Door de latere release van Winter Vol Liefde is besloten om Married At First Sight te verplaatsen naar eind april of begin mei, in plaats van de gebruikelijke start in januari.

Daarnaast zullen er drie afleveringen per week zijn, op maandag, dinsdag en woensdag, in plaats van de gebruikelijke twee per week. RTL wil niet dat de twee datingprogramma’s te dicht op elkaar worden uitgezonden, waardoor er simpelweg geen ruimte meer is in het schema.

Reactie van RTL

Hoewel RTL nog geen officiële reactie heeft gegeven op de geruchten over de verplaatsing van Married At First Sight, staat Tina Nijkamp erom bekend dat haar tv-scoops vaak kloppen. Totdat er meer duidelijkheid komt, kunnen we er dus van uitgaan dat de informatie juist is.

Fans zullen dus nog even geduld moeten hebben, want Winter Vol Liefde zal vanaf begin januari te zien zijn op RTL 4.

Algemeen

Emotionele OML-Eva neemt afscheid van haar man: ´Ik wil je hier niet alleen achterlaten!´

Eva Hermans-Kroot, bekend van het tv-programma Over Mijn Lijk, heeft onlangs een emotioneel bericht gedeeld op Instagram waarin ze haar verdriet uit over haar huidige situatie en haar oude leven dat ze zo mist.

In haar post deelt ze een foto met haar man Matthijs, genomen tijdens hun eerste vakantie samen in 2018, toen Eva nog niet ongeneeslijk ziek was. Ze vertelt hoezeer ze verlangt naar hun onbezorgde, spontane leven van vroeger. “Altijd samen en toch mis ik je. Ik mis ons. Ons normale leven, onbezorgd, intiem samen en spontaan,” schrijft ze met pijn in haar hart.

Het verdriet van afscheid nemen

Eva vindt het vooral moeilijk om te accepteren dat ze Matthijs op een dag zal moeten achterlaten. In haar bericht vertelt ze over een emotioneel moment dat ze ’s nachts om 03:00 uur had, waarbij de gedachte dat ze hem ooit alleen moet laten haar verdrietig maakte.

“Ik wil je niet alleen laten zijn, ik wil voor altijd bij jou zijn,” schrijft ze openhartig. Ondanks dat ze elkaar elke dag nog zien, merkt ze dat hun relatie nooit meer hetzelfde zal zijn door de allesbepalende aanwezigheid van de ziekte.

Uitbehandeld

Twee maanden geleden kreeg Eva te horen dat ze uitbehandeld is. Hoewel ze niet precies weet hoeveel tijd ze nog heeft, beseft ze dat het einde nadert. In een eerdere uitzending van de Qmusic ochtendshow Mattie & Marieke vertelde Eva hierover: “Het is nu concreter dat het niet lang meer duurt. Maar het kán wel,” probeerde ze met hoop te zeggen.

Het schrijven van een boek

Ondanks het zware nieuws heeft Eva ook een project dat haar drijft om door te gaan: het schrijven van haar eigen boek. Het boek, dat rond het einde van dit jaar in de winkels zal liggen, is een grote droom die in vervulling gaat.

Ze deelt dat dit haar helpt om positief te blijven en verder te gaan. “Dit is een van de redenen dat ik door wil gaan! Ik wil dit zo graag in mijn handen hebben. Ik kan niet wachten. Nu al zo trots,” schreef ze eerder vol trots.

Eva’s kracht en openhartigheid blijven inspireren, terwijl ze in de laatste fase van haar leven streeft naar betekenisvolle momenten met haar geliefden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Hermans-Kroot (@longeneeslijk)

Lees verder