-

Algemeen

Superfan van B&B Vol Liefde laat tattoo zetten van Els: ‘Gekker moet het niet worden!’

Sinds dit seizoen van B&B Vol Liefde heeft deelnemer Els een grote schare fans weten te verzamelen. Voor sommigen gaat deze bewondering zelfs nog een stap verder. Een van haar grootste fans, influencer Duncan Tromp, heeft namelijk een opvallende tattoo laten zetten met de tekst “Who Els?”, een duidelijke ode aan Els.

Tattoo en TikTok

Duncan, met meer dan een miljoen volgers op TikTok, deelde het eindresultaat van zijn nieuwe inkt op het platform (zie video). De video trok veel aandacht en zorgde voor reacties van zowel fans als bekende Nederlanders.

Onder anderen acteur Thijs Boermans reageerde verbaasd: “Nee joh, je hebt het echt gedaan?” Duncan zelf hield het luchtig met de tekst “Sorry Els” bij zijn video, verwijzend naar de bijzondere tattoo.

Els reageert met humor

Els heeft inmiddels zelf ook gereageerd op de tattoo. Trots deelde ze een foto van Duncan’s tattoo op haar Instagram, waarbij ze schreef: “Kijk nou… Moet niet gekker worden.” Gelukkig kan Els er wel om lachen, en haar reactie maakt duidelijk dat ze het gebaar met een knipoog waardeert.

Blijft het verhaal van Els en Robert Jan voortduren?

De liefde van de fans voor Els kent duidelijk geen grenzen. Nu blijft het afwachten of de reünie-aflevering van B&B Vol Liefde ons meer inzicht zal geven in het verdere verloop van het verhaal tussen Els en Robert Jan, en of hun avontuur misschien nog een onverwacht vervolg krijgt.

Algemeen

FOTO: Dionne Stax maakt tongen los met een verleidelijke zomerse foto

Dionne Stax heeft haar volgers onlangs verrast met een prachtige zomerse foto waarin ze te zien is in een opvallend rood jurkje. Ze zit ontspannen op een terras in Bordeaux en geniet van een alcoholvrij drankje. De caption die ze bij de foto plaatste was “BOB in Bordeaux”, wat aangeeft dat ze haar verantwoordelijkheid neemt als aangewezen bestuurder om haar gezelschap veilig thuis te brengen. Het opvallende rode jurkje accentueert haar figuur en laat opnieuw haar gevoel voor mode zien, iets waar ze in eerdere posts al vaker complimenten over kreeg.

Dionne Stax is niet alleen bekend als succesvolle presentatrice, maar ook om haar verfijnde stijl en zelfverzekerde uitstraling. Haar volgers kijken met bewondering naar haar posts, waarin ze haar professionele leven en persoonlijke momenten op een subtiele manier deelt. De keuze voor dit rode jurkje is een slimme stijlkeuze die perfect past bij de setting van een zomerse avond in Frankrijk. Rood wordt vaak geassocieerd met passie, kracht en zelfvertrouwen – eigenschappen die goed aansluiten bij het beeld dat Dionne van zichzelf neerzet.

Op de foto straalt Dionne een gevoel van rust en ontspanning uit, terwijl ze geniet van een zomerse avond in Bordeaux. Het terras waarop ze zit ademt een vakantiegevoel uit, wat veel van haar volgers doet verlangen naar vergelijkbare momenten van zorgeloosheid en genieten van het leven. Haar keuze om geen alcohol te drinken en verantwoordelijkheid te nemen als BOB, laat zien dat ze bewust met haar keuzes omgaat. Het is een boodschap die goed past bij de huidige tijd waarin verantwoordelijkheid en bewust gedrag steeds meer worden gewaardeerd, vooral door jongere generaties.

Dionne Stax is zich duidelijk bewust van haar invloed als publieke figuur en gebruikt die invloed op een positieve manier. In plaats van het promoten van een ongezonde levensstijl of een onrealistisch beeld van perfectie, kiest ze ervoor om verantwoordelijkheid en bewustzijn uit te stralen. Dit doet ze zonder haar stijl en elegantie te verliezen, waardoor ze een inspiratie is voor velen. Met deze foto laat ze zien dat je volop van het leven kunt genieten, zelfs zonder alcohol. Ze zet een goed voorbeeld door te laten zien dat het belangrijk is om bewust te leven, ook tijdens gezellige zomeravonden.

De reacties op haar post waren, zoals verwacht, erg positief. Haar volgers reageerden enthousiast op zowel haar outfitkeuze als de boodschap die ze ermee uitstraalt. Complimenten als “stijlvol”, “elegant” en “verantwoordelijk” waren veelvoorkomend in de commentaren. Dionne weet hoe ze haar volgers kan betrekken en blijft dicht bij zichzelf. Dit maakt haar authentiek, een kwaliteit die in het huidige tijdperk van sociale media bijzonder wordt gewaardeerd. Veel influencers geven een gefilterd beeld van hun leven, maar Dionne weet juist haar volgers aan zich te binden door oprechte en realistische momenten te delen.

Het is duidelijk dat Dionne een sterk gevoel heeft voor wat haar volgers waarderen en hoe ze haar persoonlijke en professionele leven kan balanceren in haar publieke posts. Ze heeft een sterke aanwezigheid op sociale media, maar houdt altijd vast aan haar kernwaarden, wat haar populariteit verklaart. Door bewust te zijn van haar keuzes en haar verantwoordelijkheid, weet ze een positieve invloed uit te oefenen. Haar vermogen om subtiele, maar krachtige boodschappen over te brengen in haar posts, maakt haar niet alleen een geliefde presentatrice, maar ook een rolmodel.

Wat Dionne’s posts verder bijzonder maakt, is dat ze een harmonieuze balans weet te vinden tussen elegantie en bescheidenheid. Ze gebruikt haar platform niet om op te scheppen of te pronken, maar om te laten zien dat je als moderne vrouw zowel stijlvol als verantwoordelijk kunt zijn. Dit is iets wat haar volgers enorm waarderen. Het feit dat ze een alcoholvrije avond promoot in een tijd waarin het gemakkelijk is om te kiezen voor genotsmiddelen, laat zien dat ze een bewuste levensstijl leidt en daarin het goede voorbeeld geeft.

Haar rode jurkje, een kleur die zoals eerder gezegd geassocieerd wordt met zelfvertrouwen en kracht, benadrukt niet alleen haar gevoel voor mode, maar ook haar persoonlijkheid. Dionne staat bekend als iemand die haar zaken goed op orde heeft, zowel in haar werk als in haar persoonlijke leven. Ze is een vrouw die haar eigen keuzes maakt en trots is op wie ze is. Dit blijkt uit alles wat ze doet, van haar werk als presentatrice tot de manier waarop ze haar leven deelt op sociale media.

Bovendien zorgt de zomerse setting van Bordeaux, gecombineerd met Dionne’s zelfverzekerde uitstraling, voor een idyllisch plaatje dat haar volgers even meeneemt naar een zorgeloze wereld. Het is een moment van ontspanning dat veel mensen zouden willen ervaren, vooral na de afgelopen uitdagende jaren. Door deze foto te delen, geeft Dionne niet alleen een glimp van haar eigen leven, maar inspireert ze anderen om ook te genieten van de kleine, mooie momenten in het leven.

De post laat ook zien dat je plezier kunt hebben en van het leven kunt genieten zonder de verplichting om te drinken. Dionne laat zien dat ze verantwoordelijkheid neemt en toch een leuke avond heeft, een boodschap die resoneert met veel van haar volgers. Haar beslissing om BOB te zijn, laat zien dat veiligheid voorop staat, zonder dat het afbreuk doet aan het plezier. Het benadrukt dat je met bewust gedrag nog steeds volop kunt genieten van het leven.

Al met al toont deze zomerse foto van Dionne Stax niet alleen haar gevoel voor mode, maar ook haar vermogen om een positieve en bewuste levensstijl uit te dragen. Of het nu gaat om haar werk of haar persoonlijke keuzes, Dionne laat zien dat ze een vrouw is die haar leven leidt met stijl, elegantie en verantwoordelijkheid. Het is duidelijk waarom ze zo geliefd is bij haar volgers, die haar blijven waarderen voor zowel haar uiterlijk als haar innerlijke kracht. Dionne Stax is meer dan een presentatrice; ze is een inspiratie voor velen.

Bekijk de foto hieronder:

Lees verder