-

Algemeen

Mike uit B&B Vol Liefde pronkt met nieuwe vriendin: ´Bloedmooi topmodel!´

Mike uit B&B Vol Liefde heeft onlangs een grote onthulling gedaan: hij heeft een nieuwe vriendin na de opnames van het populaire programma. Tijdens de reünieaflevering schokte hij bijna iedereen met dit nieuws, aangezien hij eerder in het programma leek te eindigen met Noor. Nu deelt Mike eindelijk wat meer over zijn nieuwe relatie en doet dat op een verrassende manier.

‘Mooie rondingen’

Op Instagram heeft Mike een paar foto’s geplaatst waarop hij trots poseert naast zijn vriendin – althans, dat laat hij aanvankelijk geloven.

De foto’s tonen hem en zijn vriendin vrolijk rondhuppelend en poserend naast zijn BMW M3 E30. In de bijbehorende tekst gaat Mike los over hoe prachtig ze is, hoe lekker haar rondingen zijn, en hoe classy ze zich kleedt.

Hij roemt haar stijl, passie en zegt zelfs dat ze ‘goed is om op te rijden’ als ze in de stemming is.

Maar aan het einde van zijn bericht laat Mike weten dat hij eigenlijk over zijn geliefde auto praat. “But hey, this girl? She’s a real keeper,” sluit hij speels af.

De breuk met Noor

In B&B Vol Liefde leek Mike aanvankelijk een klik te hebben met Noor. Hoewel zij eerst vertrok, haalde hij haar later terug om te kijken of er toch een toekomst voor hen samen was. Uiteindelijk bleek het niets te worden tussen de twee.

Inmiddels is Mike al drie maanden gelukkig met zijn nieuwe vriendin, en hij lijkt zich helemaal gesetteld te hebben in zijn nieuwe relatie.

Toekomstplannen

Eerder deze week gaf Mike in een interview met RTL Boulevard aan dat hij openstaat voor de mogelijkheid van kinderen met zijn huidige vriendin.

“Als zij kinderen wil, dan doe ik mee,” liet hij weten. Wat Noor betreft, zij is niet jaloers en wenst Mike het allerbeste met zijn nieuwe liefde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mike Verkoelen (@mikeverkoelen)

Algemeen

Erica Meiland geeft een update na diagnose van k@nker

Eerder werd bekendgemaakt dat bij Erica Meiland een voorstadium van k@nker werd geconstateerd. In het weekblad Weekend gaat ze dieper in op de kijk0peratie die volgde, waarbij ze haar baarmoeder en eierstokken liet verwijderen.

De realityster vertelde aan het weekblad hoe de fases verliepen. Eerst kreeg ze het bevolkingsonderzoek, daarna een bezoek aan de huisarts en vervolgens ging ze naar de gynaecoloog.

“Toen de huisarts belde dat ik werd doorverwezen, schrok ik me rot.” De uitslagen raakten haar diep. “Ik wil nog niet dood,” dacht ze, maar ook: “Als het mijn tijd is, kijk ik terug op een goed leven.”

Toen ze het advies kreeg om haar baarmoeder en eierstokken te laten verwijderen, vond ze dat direct een goed idee.

Kijkoperatie

Erica is goed hersteld na de ingreep. “Een kijk0peratie heeft zo weinig herstel nodig. De derde dag ging ik alweer naar de vuilnisbelt – met piepschuim, want ik mocht niet tillen,” vertelt ze aan Weekend.

Ze geeft aan “geen enkel verschil” te voelen zonder baarmoeder. In de video hieronder maakte Erica eerder het nieuws bekend in Chateau Meiland En Route.

Steun

Martien Meiland was de eerste die wist dat er bij haar een voorstadium van k@nker was geconstateerd. Hij reageerde met een bezorgd gezicht, volgens Erica: “Jeetje, nou dat weer!”

Dochters Maxime en Montana relativeerden de situatie volgens haar: “Je bent er vlug bij.” Erica noemt de gynaecologen in het Alrijne Z1ekenhuis “de grootste heldinnen.”

Lees verder