-

Algemeen

Gordon haalt opnieuw fors uit naar Angela de Jong: ´Dat is niet aan U´

Het lijkt bijna een vast patroon te worden: Gordon en zijn ruzies. Dit keer richt hij zijn pijlen opnieuw op tv-recensente Angela de Jong. Via Instagram deelt de zanger een bericht waarin hij haar stevig aanpakt, ditmaal met de steun van een volger die zijn onvrede uit in een brief.

In de post op Instagram schrijft Gordon: “Zoveel mensen sturen berichten, mails, brieven, etc. Waaronder deze, die precies verwoordt waar dit allemaal over gaat!” Vervolgens plaatst hij de inhoud van de brief die hij van een volger heeft ontvangen.

De brief begint met een scherpe uithaal naar De Jong: “Beste mevrouw De Jong, u heeft zich een positie verworven als het morele kompas van wat er te vinden is op tv,” schrijft de volger.

“U doet dat in de veilige beschutting van de column; tussen de aanhalingstekens openen en aanhalingstekens sluiten haalt u zonder enig voorbehoud en gêne mensen onderuit die op enigerlei wijze aan het medium televisie zijn verbonden.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Volgens de schrijver van de brief is De Jong veel te ver gegaan in haar kritiek en zou ze zich schuldig maken aan kwetsende opmerkingen.

“Het is niet aan u om John de Mol te typeren als een laffe hond, om Gordon weg te zetten als een schizofrene patiënt, en om de integriteit van John van den Heuvel publiekelijk ter discussie te stellen,” luidt de brief.

Met deze post haalt Gordon opnieuw fel uit naar Angela de Jong, die niet bepaald onbekend is met zijn kritiek. De vraag blijft of De Jong hierop zal reageren, of dat ze zich net als eerdere keren niet zal laten beïnvloeden door de felle uitlatingen van de zanger.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Algemeen

Erica Meiland geeft een update na diagnose van k@nker

Eerder werd bekendgemaakt dat bij Erica Meiland een voorstadium van k@nker werd geconstateerd. In het weekblad Weekend gaat ze dieper in op de kijk0peratie die volgde, waarbij ze haar baarmoeder en eierstokken liet verwijderen.

De realityster vertelde aan het weekblad hoe de fases verliepen. Eerst kreeg ze het bevolkingsonderzoek, daarna een bezoek aan de huisarts en vervolgens ging ze naar de gynaecoloog.

“Toen de huisarts belde dat ik werd doorverwezen, schrok ik me rot.” De uitslagen raakten haar diep. “Ik wil nog niet dood,” dacht ze, maar ook: “Als het mijn tijd is, kijk ik terug op een goed leven.”

Toen ze het advies kreeg om haar baarmoeder en eierstokken te laten verwijderen, vond ze dat direct een goed idee.

Kijkoperatie

Erica is goed hersteld na de ingreep. “Een kijk0peratie heeft zo weinig herstel nodig. De derde dag ging ik alweer naar de vuilnisbelt – met piepschuim, want ik mocht niet tillen,” vertelt ze aan Weekend.

Ze geeft aan “geen enkel verschil” te voelen zonder baarmoeder. In de video hieronder maakte Erica eerder het nieuws bekend in Chateau Meiland En Route.

Steun

Martien Meiland was de eerste die wist dat er bij haar een voorstadium van k@nker was geconstateerd. Hij reageerde met een bezorgd gezicht, volgens Erica: “Jeetje, nou dat weer!”

Dochters Maxime en Montana relativeerden de situatie volgens haar: “Je bent er vlug bij.” Erica noemt de gynaecologen in het Alrijne Z1ekenhuis “de grootste heldinnen.”

Lees verder