-

Algemeen

Details gelekt over vechtscheiding Albert uit B&B Vol Liefde: ´Lijdt er zwaar onder´

Nu B&B Vol Liefde is afgelopen en bekend is dat Albert en Joyce elkaar gevonden hebben, leek de rust eindelijk wedergekeerd. Maar er doen nu geruchten de ronde over Albert’s scheiding met zijn ex-vrouw, die blijkbaar nog niet volledig afgerond zou zijn.

De liefde tussen Albert en Joyce

Tijdens de uitzendingen van het populaire programma zagen kijkers Albert en Joyce al volop met elkaar kennismaken. De reünie-aflevering bevestigde wat velen al verwachtten: de twee zijn nog steeds dol op elkaar.

Bij Renze op Zaterdag vertelde Albert zelfs dat de periode na de opnames hen alleen maar dichter bij elkaar heeft gebracht. “We zijn heel hecht geworden. Wat we samen hebben meegemaakt, is heel intensief,” zei hij. Joyce voegde hieraan toe: “Hij is heel inspirerend, en we kunnen heel veel lachen samen.” De liefde lijkt wederzijds en sterk.

Geruchten over een vechtscheiding

Hoewel het geluk aan de buitenkant zichtbaar is, doet hoofdredacteur Evert Santegoeds in een podcast van De Telegraaf een opvallende onthulling.

Hij beweert dat Albert zijn scheiding met zijn ex-vrouw nog niet volledig heeft afgerond. Dit roept vragen op, vooral omdat Albert al volop aan een nieuwe liefdesreis was begonnen terwijl zijn vorige huwelijk juridisch nog niet voorbij was. Volgens Santegoeds is Alberts ex-vrouw niet blij met hoe de situatie verloopt, en wordt de scheiding nu zelfs voor de rechter in Zwolle uitgevochten.

Een moeilijke situatie voor Albert

De scheidingsperikelen zorgen voor flink wat stress bij Albert. Volgens Evert lijdt hij zichtbaar onder de situatie en zou de stemming rondom hem volledig verpest zijn.

Hij had oorspronkelijk een groot feest gepland voor vrienden en familie, maar deze plannen zijn vermoedelijk afgeblazen door de lopende problemen. Ondanks de ellende blijft Albert volgens Santegoeds sterk, maar de scheiding gooit een schaduw over zijn nieuwe liefdesgeluk met Joyce.

Algemeen

Erica Meiland geeft een update na diagnose van k@nker

Eerder werd bekendgemaakt dat bij Erica Meiland een voorstadium van k@nker werd geconstateerd. In het weekblad Weekend gaat ze dieper in op de kijk0peratie die volgde, waarbij ze haar baarmoeder en eierstokken liet verwijderen.

De realityster vertelde aan het weekblad hoe de fases verliepen. Eerst kreeg ze het bevolkingsonderzoek, daarna een bezoek aan de huisarts en vervolgens ging ze naar de gynaecoloog.

“Toen de huisarts belde dat ik werd doorverwezen, schrok ik me rot.” De uitslagen raakten haar diep. “Ik wil nog niet dood,” dacht ze, maar ook: “Als het mijn tijd is, kijk ik terug op een goed leven.”

Toen ze het advies kreeg om haar baarmoeder en eierstokken te laten verwijderen, vond ze dat direct een goed idee.

Kijkoperatie

Erica is goed hersteld na de ingreep. “Een kijk0peratie heeft zo weinig herstel nodig. De derde dag ging ik alweer naar de vuilnisbelt – met piepschuim, want ik mocht niet tillen,” vertelt ze aan Weekend.

Ze geeft aan “geen enkel verschil” te voelen zonder baarmoeder. In de video hieronder maakte Erica eerder het nieuws bekend in Chateau Meiland En Route.

Steun

Martien Meiland was de eerste die wist dat er bij haar een voorstadium van k@nker was geconstateerd. Hij reageerde met een bezorgd gezicht, volgens Erica: “Jeetje, nou dat weer!”

Dochters Maxime en Montana relativeerden de situatie volgens haar: “Je bent er vlug bij.” Erica noemt de gynaecologen in het Alrijne Z1ekenhuis “de grootste heldinnen.”

Lees verder