-

Algemeen

Patty Brard en haar man kiezen ervoor om samen uit het leven stappen

De vaderlandse showbizz-pers heeft zijn tanden gezet in een opmerkelijke uitspraak van Patty Brard, de bekende Nederlandse presentatrice.

In het programma “Rooijakkers over de Vloer” heeft ze een bijzondere wens gedeeld die haar fans en de media in beroering heeft gebracht.

Patty heeft namelijk uitgesproken dat ze graag samen met haar man Antoine wil 0verlijden. Deze opmerking heeft tot veel discussie geleid en biedt een intrigerende blik in het huidige leven en de toekomstvisie van Patty Brard.

Een Nieuw Levenspad

Het gaat momenteel uitstekend met Patty. Sinds haar vertrek bij “Shownieuws” heeft ze zich volledig toegelegd op zelfzorg en het genieten van het leven.

“Ik wil gewoon alles uit het leven halen,” zegt ze met een stralende glimlach. Dit nieuwe pad staat in schril contrast met haar vroegere jaren, waarin excessief drinken en drugsgebruik aan de orde van de dag waren.

“Vroeger kon ik echt niet naar een feestje zonder me lam te drinken en mijn neus vol te stoppen. Toen ik twintig was, kon dat echt niet,” geeft ze toe.

Tegenwoordig is Patty echter op een veel gezondere en spirituele manier bezig met haar leven. Ze heeft regelmaat en structuur gevonden, iets wat haar helpt om in balans te blijven.

Haar dagen op Ibiza, waar ze een groot deel van haar tijd doorbrengt, zijn gevuld met rustgevende en betekenisvolle activiteiten.

“De hele dag koken, beetje tutten met de hondjes en me hier terugtrekken om in Nederland weer te knallen,” vertelt ze enthousiast.

De Band met Antoine

Een belangrijk aspect van Patty’s huidige geluk is haar relatie met haar man Antoine. Ze beschrijft hun band als diepgaand en betekenisvol, iets wat haar veel vreugde en stabiliteit brengt.

“Ik hang wel veel aan Antoine,” geeft ze toe. Hun relatie is gebaseerd op wederzijds respect en liefde, en ze delen veel met elkaar. Ze voeren vaak diepgaande gesprekken en kunnen zich een leven zonder elkaar niet voorstellen.

Tijdens een recent gesprek met Antoine bespraken ze een onderwerp dat veel mensen wellicht als taboe zouden beschouwen: samen willen 0verlijden.

“Gisteren hadden we het er nog over dat we samen zouden willen 0verlijden,” onthult Patty. Deze opmerking verbaasde presentator Art Rooijakkers, die niet wist wat hij hoorde.

“Willen Patty en haar man uit het leven stappen?” vroeg hij zich af. Patty legde uit: “Als er iets helemaal mis is, dan zijn we samen.”

Ze verwees daarbij naar het recente nieuws over oud-politicus Dries van Agt, die samen met zijn vrouw uit het leven stapte.

“Dat is het allermooiste wat ik in tijden heb gehoord,” aldus Patty. “Dan ben je nooit eenzaam. Je kwam alleen, maar je gaat niet alleen.”

Geluk in de Kleine Dingen

Patty Brard vindt tegenwoordig geluk in de kleine en alledaagse dingen. Ze vertelt in het programma dat ze er nu gelukkiger van wordt om de was te doen, dan om intiem te zijn met haar man.

Dit geeft aan hoe haar prioriteiten en bronnen van vreugde zijn veranderd in de loop der jaren. Voor Patty is het leven op dit moment gevuld met eenvoud en betekenisvolle momenten, iets wat haar diepere voldoening geeft.

De Reacties en Reflecties

De uitspraak van Patty over samen willen 0verlijden met Antoine heeft veel reacties uitgelokt. Het is een onderwerp dat zwaar beladen is en veel vragen oproept over het leven, de dood en de keuzes die mensen maken als ze geconfronteerd worden met hun sterfelijkheid.

Voor velen is het een controversieel onderwerp, maar voor Patty en Antoine lijkt het een uitdrukking van hun diepe liefde en verbondenheid.

Een Dieper Begrip van Patty Brard

Patty Brard heeft door de jaren heen veel veranderingen doorgemaakt. Haar reis van een leven vol excessen naar een evenwichtige en spirituele levensstijl is inspirerend.

Haar huidige geluk en tevredenheid zijn het resultaat van bewuste keuzes en een diepgaande zelfreflectie. Het feit dat ze openlijk spreekt over haar wensen en toekomstplannen, hoe ongewoon deze ook mogen lijken, toont haar moed en authenticiteit.

Conclusie

Patty Brard’s openhartigheid over haar leven en haar wensen voor de toekomst bieden een zeldzaam inkijkje in de complexe en vaak intieme beslissingen die mensen maken.

Haar verhaal is een krachtig voorbeeld van hoe liefde, zelfzorg en spiritualiteit een rol kunnen spelen in het vinden van vrede en voldoening.

Het is duidelijk dat Patty nu op een plek is waar ze geluk vindt in de kleine dingen en diepgaande banden met de mensen van wie ze houdt.

Haar wens om samen met haar man Antoine te 0verlijden is een reflectie van hun diepe liefde en verbondenheid, en hoewel het een controversieel onderwerp kan zijn, biedt het ook stof tot nadenken over de manier waarop we omgaan met liefde, verlies en de uiteindelijke beslissingen in het leven.

Patty Brard blijft een fascinerende persoonlijkheid die door haar openheid en authenticiteit mensen inspireert om na te denken over hun eigen levenskeuzes en wat echt belangrijk is.

Algemeen

Erica Meiland geeft een update na diagnose van k@nker

Eerder werd bekendgemaakt dat bij Erica Meiland een voorstadium van k@nker werd geconstateerd. In het weekblad Weekend gaat ze dieper in op de kijk0peratie die volgde, waarbij ze haar baarmoeder en eierstokken liet verwijderen.

De realityster vertelde aan het weekblad hoe de fases verliepen. Eerst kreeg ze het bevolkingsonderzoek, daarna een bezoek aan de huisarts en vervolgens ging ze naar de gynaecoloog.

“Toen de huisarts belde dat ik werd doorverwezen, schrok ik me rot.” De uitslagen raakten haar diep. “Ik wil nog niet dood,” dacht ze, maar ook: “Als het mijn tijd is, kijk ik terug op een goed leven.”

Toen ze het advies kreeg om haar baarmoeder en eierstokken te laten verwijderen, vond ze dat direct een goed idee.

Kijkoperatie

Erica is goed hersteld na de ingreep. “Een kijk0peratie heeft zo weinig herstel nodig. De derde dag ging ik alweer naar de vuilnisbelt – met piepschuim, want ik mocht niet tillen,” vertelt ze aan Weekend.

Ze geeft aan “geen enkel verschil” te voelen zonder baarmoeder. In de video hieronder maakte Erica eerder het nieuws bekend in Chateau Meiland En Route.

Steun

Martien Meiland was de eerste die wist dat er bij haar een voorstadium van k@nker was geconstateerd. Hij reageerde met een bezorgd gezicht, volgens Erica: “Jeetje, nou dat weer!”

Dochters Maxime en Montana relativeerden de situatie volgens haar: “Je bent er vlug bij.” Erica noemt de gynaecologen in het Alrijne Z1ekenhuis “de grootste heldinnen.”

Lees verder