-

Algemeen

Koning Charles kan Harry en Meghan hun koninklijke titels ontnemen in een ‘drastische’ stap

Koning Charles en de moeilijke tijden sinds zijn troonsbestijging

Koning Charles heeft sinds zijn troonsbestijging in september 2022 geen moment van rust gehad. Naast het ontvangen van een kankerdiagnose in januari 2024 en de lange, veeleisende voorbereidingen voor de kroning vorig jaar, heeft hij veel tijd besteed aan de emoties rond zijn zoon, Prins Harry.

De Hertog heeft jarenlang zijn koninklijke familie bekritiseerd, en hoewel Koning Charles naar verluidt wil herenigen ondanks hun verschillen, zijn er ook andere betrokkenen. Hij heeft zijn geliefde kleinkinderen, Prins Archie en Prinses Lilibet, nauwelijks gezien en zou er kapot van zijn.

Harry en zijn vrouw, Meghan Markle, bezochten onlangs Nigeria voor een driedaagse tour om de Invictus Games, die Harry oprichtte, te promoten. Dit bezoek liet Koning Charles en Harry’s broer, Prins William, echter woedend achter. Nu zou de koning een drastische beslissing kunnen nemen: Harry van al zijn titels ontdoen vanwege wat hij tijdens het Nigeriaanse bezoek heeft gedaan.

De relatie tussen Prins William, Koning Charles en Prins Harry is al jaren op een dieptepunt, en ze spreken elkaar naar verluidt alleen als het noodzakelijk is.

Kort na het openbaar maken van de kankerdiagnose van Koning Charles reisde Prins Harry naar het VK om aan de zijde van zijn vader te zijn. Sommige rapporten suggereerden ook dat hij zou kunnen terugkeren naar koninklijke plichten als alles goed voelde; echter, als William beslist, is dat uitgesloten.

Koning Charles & Prins Harry

In februari ontmoetten William en zijn vader elkaar in Sandringham, waar een bron aan de Mirror vertelde dat er “geen kans” is dat de toekomstige koning Harry ooit zou toestaan terug te keren naar het koninklijke leven.

“Wat er tussen William en de koning is besproken, is privé, maar het is absoluut en categorisch duidelijk dat hij (William) Harry niet zou toestaan terug te keren. Hij vond het destijds een slecht idee en nu is hij er nog duidelijker over,” zei de bron.

Toen Prins Harry terugkeerde naar het VK om zijn vader kort te zien, verklaarde een koninklijk expert dat William “gewend was geraakt aan Harry’s onbeleefde, onvriendelijke en aanvallende houding tegenover zijn vrouw.”

Ondertussen is het bekend dat Harry als tiener problemen had met Camilla. In zijn boek “Spare” portretteerde hij haar als een vervreemdend figuur binnen de koninklijke familie. Hij gaf haar zelfs een wrede bijnaam, de “andere vrouw.”

Camilla zou gekwetst zijn door Harry’s woorden. Maar nu haar man een moeilijke tijd doormaakt met kankerbehandelingen, en Harry kort terugkeerde, zal ze niet terugdeinzen.

Volgens een bron van de National Enquirer, zoals per de Mirror, liet Harry Camilla “woedend” achter en vroeg ze hem zelfs te vertrekken.

“Camilla heeft alles geaccepteerd, maar het gebruiken van haar man’s kanker als een ‘liefhebbende zoon’ PR-stunt was de druppel. Na de hereniging van vader en zoon, heb ik gehoord dat ze Harry vertelde dat hij een schande is voor zijn vader, de familie, en de monarchie – en ze liet er geen twijfel over bestaan dat hij niet gewenst is,” zei de bron.

De relatie van Koning Charles met zijn kleinkinderen

Hoewel de relatie van Harry met zijn koninklijke familie op een dieptepunt is, blijft familie altijd familie. Koning Charles heeft zijn kleinkinderen, Prins Archie en Prinses Lilibet, al lang niet gezien, en de Sussexes zijn niet van plan om snel op bezoek te komen.

Volgens koninklijk expert Angela Levin, ongeacht wat er gebeurt tussen Charles en Harry, mist de koning zijn kleinkinderen en wil hij hen graag zien.

In zijn boek “OUR KING: Charles III: The Man and the Monarch” beschrijft koninklijk auteur Robert Jobson Charles’ verdriet over Archie en Lilibet, die zesde en zevende in de lijn van opvolging zijn.

Jobson schrijft dat Archie en Lilibet “altijd in Charles’ hart” zijn, hoewel de breuk tussen Harry & Meghan en de royals de situatie moeilijk maakt.

“Helaas, door de slechte relatie met zijn tweede zoon, Prins Harry, en zijn vrouw Meghan, heeft Charles nauwelijks enige kwaliteitstijd doorgebracht met zijn andere kleinkinderen, Archie en zijn zus, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor,” schreef Jobson in zijn boek.

“Maar degenen die dicht bij hem staan zeggen dat ze altijd in zijn hart zijn. Het is een van de redenen waarom hij de vervreemding van zijn tweede zoon zo moeilijk vindt om mee om te gaan.”

Geen kans op verzoening?

In de herfst van vorig jaar waren er berichten dat Charles en Harry vredesbesprekingen planden. Echter, andere rapporten suggereerden dat er “geen kans” was dat Harry William zou ontmoeten voor ‘vredesbesprekingen,’ aangezien de toekomstige koning weigerde zijn jongere broer te zien.

Helaas is er niets van terecht gekomen. Hoewel Harry en zijn familie naar verluidt waren uitgenodigd voor Charles’ 75e verjaardag in november, besloten ze niet te gaan.

Koninklijk expert en auteur Angela Levin vertelde The Sun: “Charles zou willen dat de kinderen van Harry en Meghan erbij zijn. Als Harry en Meghan een excuus willen verzinnen, is dat hun beslissing. Als Harry wil gaan om een verontschuldiging te krijgen, dan kan hij het vergeten.”

Hoewel Harry herhaaldelijk zijn familie heeft bekritiseerd via zijn en Meghan’s Oprah-interview, hun Netflix-serie, en Harry’s boek “Spare,” blijft familie altijd familie.

De Nigeriaanse reis van Harry & Meghan

Het zou velen hebben verrast toen Harry en Meghan begonnen aan wat sommigen zagen als een ‘koninklijk’ bezoek toen ze drie dagen in Nigeria doorbrachten om de Invictus Games in mei te promoten.

Harry en Meghan ontmoetten ook gewonde soldaten en hun families, en de driedaagse reis was een groot succes. Echter, het Nigeriaanse bezoek zorgde voor verschillende reacties in het VK. Volgens een koninklijke insider die sprak met de Mirror, zijn Koning Charles, Prins William, en Kate Middleton “woedend” over Harry en Meghan’s reis.

De koninklijk expert vertelde de Mirror dat de Prins en Prinses van Wales niet alleen boos zijn op Harry en Meghan Markle. Bovendien suggereert hij dat het paar vreest dat hun nachtmerrie werkelijkheid is geworden.

“Koning Charles bespreekt het ontnemen van de koninklijke titels van Harry & Meghan” “Het is alsof Harry en Meghan hun eigen weg gaan – hun Nigeriaanse reis is een gedurfde uitspraak dat ze weigeren te accepteren dat ze geen werkende royals meer zijn. William en Charles krabben zich achter de oren en denken: ‘Hoe gaan we deze nachtmerriesituatie beheersen?’”

De koninklijk expert concludeerde dat Harry en Meghan Markle op een manier werden verwelkomd die alle elementen van een officieel koninklijk bezoek omvatte. Quinn zei dat de toespraken van de Sussexes in het Afrikaanse land “de indruk wekten dat ze nog steeds volledig werkende royals zijn.”

“Voor Charles en William is het alsof Meghan en Harry zeggen, ‘We hebben jullie toestemming niet nodig om werkende royals te zijn – we doen het op onze eigen voorwaarden wanneer en waar we maar willen,’” vertelde Tom Quinn aan de Mirror.

Koning Charles en Prins William kunnen misschien niets doen om te voorkomen dat Harry en Meghan reizen alsof ze royals zijn, maar een nieuwe claim suggereert dat de koning een troefkaart in zijn mouw heeft.

Volgens Tom Quinn heeft Koning Charles besproken om Prins Harry en Meghan Markle van hun titels te ontdoen.

De Sussexes gebruikten hun “Hertog” en “Hertogin” titels, die op stoelen waren geëtiketteerd, tijdens hun Nigeriaanse reis, en hun website leest ook “The Office of Prince Harry & Meghan, The Duke & Duchess of Sussex.”

“Koning Charles en Prins William hebben lange discussies gevoerd over het ontnemen van de titels van Harry en Meghan. Echter, Quinn stelt dat dit ook een groot risico is.

“Ze zijn doodsbang dat dit averechts zou werken en de situatie erger zou maken,” vertelde Quinn aan de Mirror.

“Het laatste wat ze willen is de afvallige royals nog iets anders geven om over te klagen. William en zijn vader weten dat zelfs zonder hun koninklijke titels, Meghan en Harry de wereld rond zouden blijven reizen alsof ze royals zijn en de meeste mensen in de wereld hen nog steeds zouden verwelkomen.”

Algemeen

Zó steenrijk is B&B Vol Liefde-Albert, die gastheer is van veel trouwende BN’ers

Albert Diks schittert in het nieuwe seizoen van het populaire programma B&B Vol Liefde. In Spanje, nabij Barcelona, beheert hij een indrukwekkend kasteel dat dienstdoet als een luxe bed and breakfast. Het imposante landgoed, voorzien van alle denkbare luxe, roept nieuwsgierigheid op naar de achtergrond en het vermogen van deze flamboyante gastheer. Het tijdschrift QUOTE heeft onderzocht hoe rijk Albert daadwerkelijk is, en het resultaat is verbluffend: Albert is buitengewoon welgesteld.

De Rijkdom van Albert Diks in B&B Vol Liefde

Albert’s kasteel, een majestueus pand met 57 kamers, meerdere zwembaden, diverse restaurants en bijna 100 personeelsleden, werd in 1999 door hem en zijn toenmalige vrouw gekocht. Het is een bewijs van zijn aanzienlijke rijkdom en goede smaak. De welvaart van Albert is deels te danken aan zijn familie, die een belangrijke rol heeft gespeeld in de beddenindustrie. Zijn broers, Rob, Mark en Pieter Diks, brachten in de jaren ’90 de matrassengigant Beter Bed naar de beurs. Albert, die ook aandeelhouder was, profiteerde mee van het succes.

“Na de verkoop van Beter Bed gingen Rob, Mark en Pieter verder in de beddenbusiness met Swiss Sense. Ze staan gebroederlijk in de Quote 500 op plek 278, met in 2023 een geschat gezamenlijk vermogen van €220 miljoen,” aldus het vakblad QUOTE.

Een Kasteel voor BN’ers

Het kasteel van Albert is niet alleen een luxe verblijf voor toeristen, maar ook een populaire trouwlocatie voor bekende Nederlanders. Onder anderen Nicolette van Dam en Bas Smit hebben hier hun huwelijksgeloften uitgewisseld. Ook oud-profvoetballer Demy de Zeeuw trouwde hier met Daniëlle, en zanger Jeroen van der Boom gaf hier acht jaar geleden zijn ja-woord. Het kasteel biedt een idyllische en sprookjesachtige setting voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Albert’s Zoektocht naar Liefde in B&B Vol Liefde

De grote vraag die fans van B&B Vol Liefde bezighoudt, is of Albert zelf ook zijn ware liefde zal vinden in het programma. Met zijn charmante persoonlijkheid en indrukwekkende achtergrond lijkt hij een aantrekkelijke kandidaat voor veel vrouwen. Het programma biedt hem de perfecte kans om niet alleen zijn luxe B&B te promoten, maar ook om een romantische partner te vinden die zijn leven en passie deelt.

Het Kasteel: Een Overzicht

Albert’s kasteel is een ware oase van luxe en comfort. Het pand biedt:

  • 57 Kamers: Ruime en prachtig ingerichte kamers, elk met een uniek karakter.
  • Meerdere Zwembaden: Verschillende zwembaden, zowel binnen als buiten, voor ontspanning en recreatie.
  • Diverse Restaurants: Hoogwaardige eetgelegenheden die een breed scala aan culinaire ervaringen bieden.
  • Bijna 100 Personeelsleden: Een toegewijd team dat zorgt voor een vlekkeloze service en een onvergetelijke ervaring voor de gasten.

De Weg naar Succes

Albert’s weg naar succes begon met de familieonderneming in de beddenindustrie. Door slimme investeringen en strategische beslissingen wisten de broers Diks hun bedrijf, Beter Bed, naar de beurs te brengen, wat hen aanzienlijke financiële winst opleverde. Na de verkoop van Beter Bed bleven ze actief in de branche met Swiss Sense, waardoor hun vermogen alleen maar verder groeide.

Een Leven van Luxe en Invloed

Het leven van Albert en zijn familie kenmerkt zich door luxe en invloed. Hun successen in de beddenindustrie hebben hen niet alleen financiële onafhankelijkheid gegeven, maar ook een zekere status in de zakenwereld. Het vermogen om een kasteel van dergelijke omvang en grandeur te bezitten en te onderhouden, spreekt boekdelen over hun welvaart en smaak.

De Toekomst van Albert in B&B Vol Liefde

Met zijn deelname aan B&B Vol Liefde staat Albert op het punt een nieuw hoofdstuk in zijn leven te beginnen. Terwijl hij zijn gasten verwelkomt in zijn prachtige kasteel en hen de ervaring van hun leven biedt, zoekt hij zelf naar die ene speciale persoon die zijn leven compleet kan maken. De kijkers van B&B Vol Liefde zullen met spanning volgen of Albert zijn droomvrouw zal vinden en of zijn luxueuze levensstijl een inspiratie zal zijn voor zijn toekomstige partner.

Conclusie

Albert Diks is een man van aanzienlijke rijkdom en invloed, wiens leven een boeiende combinatie is van zakelijk succes en persoonlijke zoektocht naar liefde. Zijn deelname aan B&B Vol Liefde biedt een fascinerend inkijkje in het leven van een man die alles lijkt te hebben, maar nog steeds op zoek is naar de ware liefde. Met zijn indrukwekkende kasteel nabij Barcelona als decor, belooft dit seizoen van B&B Vol Liefde een mix van romantiek, luxe en intriges te worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danielle (@danielle.dezeeuw)

Lees verder