-

Algemeen

‘Joost Klein opgepakt door de Zweedse politie’

De Zweedse p0litie is betrokken bij het onderzoek naar een incident rond zanger Joost Klein, zo bevestigt de p0litie aan SVT Nyheter, het nieuwsprogramma van de Zweedse publieke omroep.

Joost Klein heeft tot nu toe geen commentaar gegeven. Bij zijn hotel stond een journalist op hem te wachten, maar hij weigerde antwoord te geven op vragen.

AVROTROS, de omroepvereniging verantwoordelijk voor de Nederlandse inzending, heeft bevestigd dat het onderzoek van de EBU nog steeds aan de gang is.

“We wachten de uitkomst van dit onderzoek af en willen er tot die tijd niets over kwijt”, aldus AVROTROS.

Volgens SVT gaat het mogelijk om een fysieke confrontatie met een fotograaf. Een ander gerucht suggereert dat Klein mogelijk een conflict had met een medewerker van de productie van het songfestival.

Stemmen uitgesteld
Ondertussen hadden songfestivalliefhebbers uit landen die niet deelnemen aan het songfestival eigenlijk al vanaf middernacht moeten kunnen stemmen op hun favoriete artiesten via de Eurovisie-app.

Echter, twee uur lang was op de app te lezen: “We gaan snel beginnen, blijf hier”. Er werd geen specifieke tijd gegeven.

Rond 3.00 uur kondigde de organisatie echter aan dat het stemmen werd uitgesteld.

“Het openen van de stemming voor de rest van de wereld is uitgesteld nadat het onderzoek naar de Nederlandse deelnemer is afgerond.

Onze excuses voor het ongemak”, zo luidde de mededeling in de app.

Op dit moment is er geen aankl*cht ingediend, volgens een woordvoerder van de p0litie tegen SVT. “Maar we zijn ter plaatse en voeren onderzoeksmaatregelen uit om te zien wat er is gebeurd.”

Klein nam niet deel aan de juryshow in de Malmö Arena. Tijdens deze show bekijken leden van de vakjury’s van alle deelnemende landen de acts en geven zij punten, die zaterdag aan het einde van de finale bekend worden gemaakt.

Deze punten tellen voor de helft mee voor de beoordeling. De andere helft van de punten wordt door het publiek thuis telefonisch en via internet gegeven.

In plaats van een live optreden van Klein was tijdens de juryshow een opname te zien van een eerdere performance. Bij de juryshow was ook publiek aanwezig.

Bij de repetitie voor de finale eerder op de dag leek er nog niets aan de hand: Klein liep tijdens de zogenoemde vlaggenparade gewoon het podium op.

Toen Klein als vijfde aan de beurt was om op te treden, stonden technici klaar om zijn spullen op het podium te plaatsen.

Maar vervolgens kwamen de decorstukken voor Israël – de act die na Klein te zien is in de finale – het podium op.

De Belgische zanger Mustii had tijdens de tweede halve finale het woord “peace” op zijn arm geschreven.

Hij had eerder verklaard het festival niet te willen boycotten, maar op het podium “een boodschap van hoop en liefde” te willen brengen.

Algemeen

Yolanthe Cabau maakt relatie met bloedmooie vrouw officieel met foto en opvallend bericht!

Yolanthe Cabau is de laatste maanden veelvuldig gespot met een vrouw, wat volgens verschillende media en insiders wijst op een nieuwe relatie.

Deze berichten hebben veel aandacht gekregen, vooral omdat Yolanthe eerder bekend stond om haar relaties met prominente mannen zoals Wesley Sneijder en Jan Smit.

Beide relaties eindigden echter, waarbij bekend werd dat Wesley ontrouw was tijdens hun huwelijk. Na een periode waarin ze vaak werd gezien met een mannelijk model uit Rotterdam, lijkt Cabau nu haar horizon te hebben verbreed en haar interesse te hebben verlegd naar vrouwen.

Yolanthe stelt nieuwe vriendin voor aan haar volgers

Vandaag heeft Cabau een nieuwe foto geplaatst op sociale media, waarop ze samen met haar vermeende nieuwe vriendin Molly Hatchcock te zien is.

Jaren geleden gaf Cabau in een interview met Grazia al aan dat ze weleens geëxperimenteerd had met vrouwen. Ze zei toen: “Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest. I

k ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol. Tegelijkertijd was het ook sexy en opwindend.” Het lijkt erop dat Cabau die ervaringen opnieuw heeft willen verkennen en dat dit goed bevalt.

Een nieuwe relatie in de schijnwerpers

Inmiddels worden Yolanthe en Molly al maanden samen gespot en lijkt hun relatie steeds officiëler te worden. De tekst “Alles of niets” die Cabau bij haar recente foto plaatste, suggereert dat ze mogelijk vol voor deze relatie wil gaan.

Deze ontwikkeling heeft veel reacties uitgelokt, zowel van fans als van de media. Mensen speculeren over de aard van hun relatie en hoe serieus deze is.

Yolanthe’s liefdesleven in de media

Yolanthe’s liefdesleven is altijd een onderwerp van groot belang geweest in de Nederlandse media. Haar relaties met bekende persoonlijkheden zoals Wesley Sneijder, een voormalig topvoetballer, en Jan Smit, een populaire zanger, werden uitgebreid besproken en gevolgd.

Haar huwelijk met Sneijder eindigde in een scheiding, grotendeels vanwege zijn ontrouw. Na deze relatie werd ze gezien met een jonger mannelijk model, maar ook deze relatie hield geen stand.

Verandering van richting

Nu lijkt Cabau een nieuwe weg in te slaan door een relatie aan te gaan met een vrouw. Dit is een opvallende wending, gezien haar eerdere relaties met mannen.

Haar openheid over haar eerdere ervaringen met vrouwen suggereert dat ze altijd al nieuwsgierig en open-minded is geweest op het gebied van liefde en relaties.

Het feit dat ze nu openlijk een relatie lijkt te hebben met Molly Hatchcock, laat zien dat ze comfortabel is met wie ze is en met wie ze van houdt, ongeacht geslacht.

Publieke reacties

De reacties op haar nieuwe relatie zijn gemengd. Veel mensen steunen haar en prijzen haar moed om haar ware zelf te zijn en te houden van wie ze wil.

Anderen zijn verbaasd en moeten wennen aan het idee van Yolanthe in een relatie met een vrouw. Social media platforms zijn gevuld met berichten en discussies over haar nieuwe relatie. De meeste reacties zijn positief, waarbij mensen haar geluk en liefde toewensen.

Toekomstperspectief

Of deze relatie de toekomst heeft of niet, blijft afwachten. Voor nu lijkt Yolanthe Cabau gelukkig en tevreden met haar nieuwe partner.

Haar beslissing om openlijk over haar relatie te zijn, toont haar bereidheid om authentiek te leven en haar ware gevoelens te volgen.

Dit is een inspirerend voorbeeld voor velen die misschien met soortgelijke gevoelens worstelen.

In een wereld waar beroemdheden vaak onder een vergrootglas liggen, is Yolanthe’s stap om haar nieuwe relatie openbaar te maken een krachtig statement.

Het laat zien dat liefde geen grenzen kent en dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn met wie ze willen, ongeacht maatschappelijke verwachtingen of conventies.

Kortom, Yolanthe Cabau lijkt een nieuwe fase in haar leven te zijn ingegaan, een waarin ze zichzelf toestaat om volledig en openlijk van iemand te houden, ongeacht hun geslacht.

Dit kan haar verdere ontwikkeling als persoon en publieke figuur alleen maar ten goede komen. De toekomst zal uitwijzen hoe deze relatie zich zal ontwikkelen, maar voor nu lijkt ze eindelijk de liefde te hebben gevonden waar ze zo naar verlangde.

Lees verder