-

Algemeen

Doodsoorzaak vrouw mr. Frank Visser bekend: ‘Wat heftig’

Het is een periode van diepe r0uw voor mr. Frank Visser, de bekende tv-rechter, wiens vrouw Margot na 45 jaar huwelijk is 0verleden.

Dit tragische nieuws is bevestigd door Visser zelf via Talpa. Hij vraagt om privacy en rust in deze moeilijke tijd.

Frank Visser heeft persoonlijk geen verklaring afgelegd over het 0verlijden van zijn vrouw. “Wij kwamen erachter en het is bevestigd door Talpa,” vertelde Evert Santegoeds in Shownieuws.

“Hij vraagt om rust. Wanneer zij is 0verleden is verder ook helemaal niet bekendgemaakt. Hij heeft het bevestigd en wij wensen hem heel veel sterkte.”

Het nieuws van Margots 0verlijden komt als een klap, vooral gezien haar jarenlange strijd tegen de z!ekte van Alzheimer.

Deze z!ekte, die ook in Frank Vissers biografie “Met vallen en opstaan – van gewone jongen tot televisierechter” aan bod kwam, heeft een diepe impact gehad op het leven van het echtpaar.

In zijn boek beschreef Frank de onverbiddelijke greep van Alzheimer op Margot: “De heer Alzheimer had bij ons aangebeld en was niet van plan ooit nog te vertrekken.

Wat had ik graag gewild dat ik degene was die door deze z!ekte was getroffen. Maar het lot had anders besloten. Mijn liefste vrouw Margot was het slacht0ffer.”

Ondanks de onverbiddelijke voortgang van de z!ekte, stond Frank altijd aan de zijde van zijn geliefde vrouw.

Hij zorgde voor haar waar hij kon, zelfs toen ze werd opgenomen in een gespecialiseerd tehuis voor dementiezorg.

Er waren momenten van samenzijn, zoals toen ze samen in een nieuw bed sliepen, met hun hond aan hun zijde.

Maar uiteindelijk kwam het onvermijdelijke afscheid. Na meer dan veertig jaar huwelijk kon Margot de realiteit niet bevatten.

“Ze snapte het niet,” schrijft Frank. “‘Het bed is toch groot genoeg voor ons tweeën!'”

Het verlies van Margot betekent niet alleen een einde aan een lang en liefdevol huwelijk, maar ook een nieuw hoofdstuk in het leven van Frank Visser.

In deze moeilijke tijd vraagt hij om privacy en rust om het verlies van zijn geliefde vrouw te verwerken.

Algemeen

Superfan van B&B Vol Liefde laat tattoo zetten van Els: ‘Gekker moet het niet worden!’

Sinds dit seizoen van B&B Vol Liefde heeft deelnemer Els een grote schare fans weten te verzamelen. Voor sommigen gaat deze bewondering zelfs nog een stap verder. Een van haar grootste fans, influencer Duncan Tromp, heeft namelijk een opvallende tattoo laten zetten met de tekst “Who Els?”, een duidelijke ode aan Els.

Tattoo en TikTok

Duncan, met meer dan een miljoen volgers op TikTok, deelde het eindresultaat van zijn nieuwe inkt op het platform (zie video). De video trok veel aandacht en zorgde voor reacties van zowel fans als bekende Nederlanders.

Onder anderen acteur Thijs Boermans reageerde verbaasd: “Nee joh, je hebt het echt gedaan?” Duncan zelf hield het luchtig met de tekst “Sorry Els” bij zijn video, verwijzend naar de bijzondere tattoo.

Els reageert met humor

Els heeft inmiddels zelf ook gereageerd op de tattoo. Trots deelde ze een foto van Duncan’s tattoo op haar Instagram, waarbij ze schreef: “Kijk nou… Moet niet gekker worden.” Gelukkig kan Els er wel om lachen, en haar reactie maakt duidelijk dat ze het gebaar met een knipoog waardeert.

Blijft het verhaal van Els en Robert Jan voortduren?

De liefde van de fans voor Els kent duidelijk geen grenzen. Nu blijft het afwachten of de reünie-aflevering van B&B Vol Liefde ons meer inzicht zal geven in het verdere verloop van het verhaal tussen Els en Robert Jan, en of hun avontuur misschien nog een onverwacht vervolg krijgt.

Lees verder