-

Algemeen

Dit betaal je voor één nachtje in de achtertuin van Roy Donders: ‘Krankzinnig!’

Roy Donders en zijn vriendin Michelle kwamen eerder dit jaar in een lastige situatie terecht. Roy moest zijn kliniek sluiten omdat hij niet over de juiste diploma’s beschikte om cosmetische ingrepen uit te voeren.

Hierdoor raakte hij tijdelijk zonder inkomsten. Maar zoals we Roy kennen, vond hij snel een andere manier om geld te verdienen.

Hij heeft zijn kliniek namelijk omgebouwd tot een Bed & Breakfast, compleet met een spa en wellnessruimte.

Ontbijtje op bed van Roy Donders?

Vanaf 15 juni openen de deuren van de nieuwe B&B van Roy en Michelle. Hoewel er maar één kamer beschikbaar is, wat betekent dat slechts één stel per nacht kan blijven, is de ruimte in de schuur achter hun huis voorzien van alle luxe die je je kunt voorstellen.

Voor 360 euro per nacht kunnen gasten genieten van een verblijf in de achtertuin van Roy en Michelle. Dat klinkt misschien als een fors bedrag, maar volgens Roy krijg je er veel voor terug.

Luxe Faciliteiten en Exclusieve Beleving

De schuur is omgetoverd tot een luxueuze suite, compleet met een stoombad en sauna. Gasten kunnen zich volledig ontspannen en genieten van de wellnessfaciliteiten die beschikbaar zijn.

Dit maakt de B&B niet alleen een plek om te overnachten, maar ook een kleine wellnesservaring. Bovendien zorgt Roy persoonlijk voor een heerlijk ontbijt op bed de volgende ochtend, een extra touch die bijdraagt aan het exclusieve gevoel van het verblijf.

Reacties uit het Publiek

Ondanks de luxe en de extra’s, hebben sommige kijkers van Shownieuws kritiek op de hoge prijs van de overnachting.

Ze noemen het bedrag van 360 euro per nacht ‘krankzinnig’. Toch gelooft Roy dat de ervaring het geld waard is.

Hij benadrukt dat gasten niet alleen betalen voor de overnachting, maar voor een complete beleving inclusief wellness en een persoonlijk ontbijt.

Innovatie en Ondernemerschap

Roy Donders staat bekend om zijn ondernemerschap en creativiteit. Toen hij zijn kliniek moest sluiten, liet hij zien dat hij niet bij de pakken neer gaat zitten.

De transformatie van zijn kliniek naar een B&B is daar een perfect voorbeeld van. Roy heeft niet alleen een nieuwe inkomstenbron gecreëerd, maar ook een unieke plek gecreëerd waar mensen kunnen ontspannen en genieten van luxe faciliteiten.

Wat kun je verwachten?

Gasten van de B&B kunnen rekenen op een warm welkom en een persoonlijke benadering. De suite is uitgerust met alle nodige voorzieningen voor een comfortabel verblijf.

Het stoombad en de sauna bieden een ideale manier om te ontspannen, terwijl het persoonlijke ontbijt op bed een heerlijk begin van de dag garandeert.

Of Roy zelf het ontbijt komt brengen, of Michelle, is nog even afwachten, maar de ervaring zal ongetwijfeld onvergetelijk zijn.

Een Stap Vooruit

Hoewel de sluiting van de kliniek een tegenslag was, heeft Roy dit omgezet in een kans. Zijn vermogen om zich aan te passen en nieuwe ideeën te ontwikkelen, toont zijn veerkracht en vastberadenheid als ondernemer.

Met de opening van zijn B&B laat hij zien dat hij altijd manieren vindt om zijn dromen waar te maken, zelfs in uitdagende tijden.

Conclusie

Roy Donders en zijn vriendin Michelle hebben met hun nieuwe Bed & Breakfast een uniek concept gelanceerd.

Ondanks de hoge prijs per nacht, bieden ze een luxe en exclusieve ervaring die zeker aantrekkelijk zal zijn voor mensen die op zoek zijn naar een bijzondere overnachting.

De combinatie van wellnessfaciliteiten en een persoonlijk ontbijt maakt de B&B van Roy en Michelle een plek waar gasten echt in de watten worden gelegd.

Het is een mooi voorbeeld van hoe je van een tegenslag een nieuwe kans kunt maken, en hoe ondernemerschap en creativiteit altijd leiden tot nieuwe mogelijkheden.

Algemeen

Sylvana Simons reageert op Gullit-schmink: “Hoe durf je dit te zeggen”

Tijdens de voetbalwedstrijd tussen Polen en Nederland ontstond er opschudding door enkele fans die hun gezichten bruin hadden geschminkt en rastapruiken droegen, in een poging om de legendarische voetballer Ruud Gullit te imiteren. Dit leidde tot verschillende reacties, zowel binnen als buiten Nederland.

Incident Op de Tribunes

De fans droegen oranje shirts en probeerden op een ludieke manier een hommage te brengen aan Ruud Gullit. Echter, de wijze waarop zij dit deden, viel niet bij iedereen in goede aarde. Verschillende toeschouwers en televisiekijkers uit zowel binnen- als buitenland dienden klachten in bij de Britse omroep BBC, die de drie Oranjefans in beeld bracht.

Reacties uit de Media

BNNVARA reageerde fel op het incident met een artikel dat de titel droeg: “Oranjefeest in Duitsland ontsierd door racistische taferelen.” In de begeleidende tekst werd het gedrag van de fans beschreven als ‘blackface’, een term die historisch beladen is en vaak wordt geassocieerd met racisme. Deze keuze van woorden leek bedoeld om sterke reacties uit te lokken.

Ruud Gullit Zelf Reageert

Tot verrassing van velen reageerde Ruud Gullit zelf op een positieve manier. Hij gaf aan het leuk te vinden dat hij nog steeds niet was vergeten en leek de imitatie als een vorm van waardering te zien. Zijn reactie stond in schril contrast met de kritiek van anderen en bracht een genuanceerd perspectief in het debat.

Kritiek en Onvrede

Ondanks de positieve reactie van Gullit zelf, waren er veel mensen die het incident als ongepast en racistisch beschouwden. Jerry Afriyie, de voorman van de beweging Kick Out Zwarte Piet, uitte zijn ongenoegen op sociale media. Hij schreef op X: “De meerderheid stemt op een racistische partij. Vervolgens wil dezelfde meerderheid bepalen wat racisme is. Hoe Nederlands wil je het hebben?”

Standpunt van Sylvana Simons

Ook Sylvana Simons, voormalig politica van BIJ1, gaf haar mening over het incident op X. Ze stelde dat er een diepere, onderliggende afgunst schuilt achter de behoefte om zich voor te doen als zwart, niet om daadwerkelijk zwart te zijn, maar om de aandacht en impact te genereren die hiermee gepaard gaat. “Niemand wil het leven ervaren zoals zwarte mensen dat moeten doen,” schreef ze.

Een Complexe Discussie

Het incident bij de wedstrijd tussen Polen en Nederland heeft een breed scala aan reacties opgeroepen en benadrukt de complexe aard van culturele imitaties en de perceptie van racisme. Terwijl sommige mensen de actie van de fans als onschuldig en ludiek zagen, interpreteerden anderen het als een schadelijke en respectloze daad.

Historische Context van Blackface

Het gebruik van blackface heeft een lange en pijnlijke geschiedenis, vooral in de Verenigde Staten en Europa. Het werd in het verleden gebruikt in theater en film om stereotypen van zwarte mensen te versterken en hen belachelijk te maken. Deze achtergrond maakt het gebruik van dergelijke praktijken bijzonder gevoelig en controversieel, zelfs als het zonder kwade bedoelingen wordt gedaan.

De Rol van de Media

De media spelen een cruciale rol in het vormgeven van publieke percepties over dergelijke incidenten. Door krachtige woorden zoals ‘racistische taferelen’ en ‘blackface’ te gebruiken, kunnen zij de toon en richting van het publieke debat bepalen. Dit kan zowel positieve als negatieve gevolgen hebben voor het begrip en de reactie van het publiek.

Het Belang van Dialoog en Begrip

Om situaties zoals deze beter te begrijpen en te navigeren, is het essentieel om open en respectvolle dialogen te voeren. Het is belangrijk om de ervaringen en gevoelens van degenen die zich gekwetst voelen serieus te nemen, terwijl ook rekening wordt gehouden met de intenties en perspectieven van anderen. Dit kan helpen om misverstanden te voorkomen en bij te dragen aan een inclusievere samenleving.

Conclusie

De imitaties van Ruud Gullit door enkele fans tijdens de Polen – Nederland wedstrijd hebben een breed scala aan reacties opgeroepen, van verontwaardiging tot waardering. Dit incident benadrukt de blijvende gevoeligheid rondom culturele imitaties en de noodzaak van een diepgaander begrip van historische contexten en hedendaagse percepties van racisme. Het debat dat hierdoor is aangewakkerd, biedt een kans voor verdere educatie en dialoog over deze belangrijke kwesties.

Lees verder