-

Algemeen

Terug in de tijd: Zo zag Frans Bauer er vroeger uit

Na een afwezigheid van maar liefst twintig jaar zijn de Bauers eindelijk terug op televisie, en ze zijn sterker dan ooit!

De langverwachte comeback van deze geliefde familie werd met veel enthousiasme ontvangen door het publiek, wat bleek uit de indrukwekkende kijkcijfers van de eerste aflevering.

Bijna 1.5 miljoen kijkers stemden af op de terugkeer van De Bauers, wat volgens kijkcijferexpert Tina Nijkamp onmiskenbaar bewijst: “De Bauers zijn terug van weggeweest!”

In de openingsaflevering van de soapserie “De Bauers” haalt Frans een oude foto tevoorschijn uit zijn jeugdjaren, zo’n dertig jaar geleden genomen toen hij slechts 19 jaar oud was, net zo oud als zijn zoon, Frans Bauer Junior, nu is.

Trots houdt vader Frans de foto naast het gezicht van zijn zoon en verklaart: “Wij zijn identiek.”

Maar velen vinden dat Junior ook veel weg heeft van zijn moeder, Mariska Bauer.

Frans Bauer vierde afgelopen december zijn vijftigste verjaardag, en zijn vrouw Mariska zette hem in het zonnetje op haar Instagram-pagina met een nostalgische compilatie van Frans door de jaren heen, vanaf zijn prille begin tot aan zijn vijftigste verjaardag als kersverse Abraham.

Hoe zag Frans Bauer er vroeger uit? Zelfs op jonge leeftijd was hij al te herkennen aan zijn vriendelijke ogen en aanstekelijke lach, eigenschappen die duidelijk zijn doorgegeven aan zijn vier zoons.

Op een foto van Frans als twaalfjarige zien we een sterke gelijkenis met zijn jongste zoon Lucas.

En naarmate de jaren verstreken, wordt de gelijkenis met zijn oudste zoon Christiaan steeds opvallender.

Mis het niet: “De Bauers” is elke donderdag om 20.30 uur te zien op NPO1.

Algemeen

Rust in vrede – Instagram Influencer

Het tragische 0verlijden van Elena Larrea, een geliefde Instagram-influencer en fervent dierenrechtenactivist, heeft zowel de wereld van sociale media als de gemeenschap van dierenliefhebbers diep geschokt.

Op slechts 31-jarige leeftijd achtergelaten, laat ze een voelbare leegte achter bij haar meer dan een half miljoen volgers op Instagram en een brede kring van dierenliefhebbers en activisten wereldwijd.

Vanaf jonge leeftijd voelde Elena Larrea een sterke roeping om zich in te zetten voor het welzijn van dieren, vooral die in nood.

Deze passie vormde de kern van haar leven en leidde tot de oprichting van Cuacolandia, een opvangcentrum gericht op m!shandelde of verwaarl00sde paarden.

Dag in, dag uit wijdde Elena zich aan het centrum, waarbij ze persoonlijk ervoor zorgde dat elk dier de liefde, zorg en rehabilitatie kreeg die het verdiende.

Haar toewijding inspireerde velen, zowel binnen als buiten Mexico.

Onder haar leiderschap groeide Cuacolandia uit tot meer dan alleen een opvang; het werd een symbool van hoop en een bastion van dierenwelzijn.

Hoewel Larrea’s plotselinge 0verlijden door longtrombose een schok veroorzaakte, benadrukte een recente verklaring van het centrum dat haar missie zal voortleven: “We zullen haar nalatenschap en liefde blijven promoten, om te garanderen dat onze paarden, ezels en muilezels kunnen leven in vrijheid en onder de juiste omstandigheden, zowel hier in Mexico als elders in de wereld.”

Het nieuws van Larrea’s 0verlijden zorgde voor een golf van r0uw en bewustwording over haar impact en de leegte die ze achterlaat.

De dierenrechtengemeenschap en ver daarbuiten reageerden met talloze eerbetuigingen en uitingen van verdriet en waardering voor haar werk.

Zelfs publieke figuren, zoals de Mexicaanse actrice Sylvia Pasquel en muziekkunstenaar Rich Vagos, prezen haar buitengewone bijdrage aan de bescherming van dieren.

Hoewel Elena Larrea niet langer bij ons is, blijft haar invloed een bron van inspiratie. Haar leven en werk herinneren ons eraan dat compassie en actieve belangenbehartiging voor dieren in nood van het grootste belang zijn.

Het is aan ons allen om haar missie voort te zetten en te blijven streven naar een wereld waarin alle dieren met liefde en respect worden behandeld.

Door haar nalatenschap te eren en haar werk voort te zetten, kunnen we ervoor zorgen dat haar idealen blijven resoneren en groeien in de toekomst.

Elena Larrea mag dan fysiek niet meer bij ons zijn, maar haar geest en haar inzet voor dierenwelzijn zullen altijd voortleven.

Lees verder